Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Stejný demokrat, jako Pavel Tigrid, který v televizní debatě nepouštěl komunisty k odpovědím na kladené otázky. Řval na ně " odpovídejte Ano, nebo NE ", nikdo není na vaše názory zvědavý. Tož tak vypadá demokracie.

1 0
možnosti
VV

To nebyl Pavel Tygrid, ale Josef Urvalek.

Nechapu jak si muze nekdo tyto dva poplest.

1 0
možnosti
TK

Něco jako "Pustíme váš tým do soutěže, ale nesmíte hrát a rozhodně ne vyhrát." :-P

3 0
možnosti
KT

Po převratu jsem si také nepřála, aby byli soudruzi týráni a kriminalizování, ale po těch téměř třiceti letech a zejména poslední dobou, už si to přeji.

5 1
možnosti
Foto

Typický postoj demokrata z tzv. kavárenské sekce. Politickým oponentům je dovoleno vše, pokud mlčí a neprojevují se. Jestliže snad tato pravidla nedodržují, pak po nich média půjdou. Ne po jejich argumentech - půjdou po nich osobně. Tento nediální fašismus v Česku je jakýmsi odkazem Václava Havla, neboť personál se v médiích po jeho smrti prakticky nezměnil a jeho způsoby bohužel také ne Rv

9 6
možnosti
VV

Typicky postoj sekce tzv. svetskych. Nejaky rozumny prispevek na sklade nemate, nebo to sefove nedovoli napsat?

4 3
možnosti
PK

Ohóó - tak bacha, Turner (a k tomu Jiří). Nechce! To ovšem mění situaci. Uvidíme jak. ....

3 0
možnosti
Foto

Opravdu mě těší jakému respektu se u vás těší má přání:-)

2 2
možnosti
Foto

Proč by komunisté měli mlčet,když dal Babiš jejich hlasu tak mocnou sílu?Ted si svou sílu užívají,funkce ve Sněmovně,které jim Babiš umožnil obsadit a pocit duležitosti,že oni,komunisté mohou spolu s Andrejem vládnout a diktovat si podmínky....dny,kdy jako tolerovaný odpad byli uklizeni někde v koutě jsou pryč.Voliči Babiše jim nasadili křídla....

6 0
možnosti
JW

Českolipští komunisté k besedě o V. Havlovi včera připsali

Dozvíme se...jak seděl jako malý chlapec na klíně Konrádu Henleinovi? Jen to běžte připomenout!

2 0
možnosti
MB

Komunisté dokladují , že jakákoliv úchylnost a defekt vývoje lidstva je sice možný, ale nemá trvalého charakteru. Zajímavé je, že je ani tak neporazil zavilý agresor, ale podstata sociálního státu. Zahubili např. Sociální demokracii, aby se dnes, touto stali sami. Lépe se jejich strana pochopí, pokud ji člověk bere - jako firmu. Pak i nutno uznat, - zavedený rudo spolek, který stále generuje prachy a zajišťuje špičkám baživý život. Pokud se k tomu přimíchá opium nostalgie bývale madších členů - pak je existence i zajištěna - a ještě dlouho bude. Ten pojem soudruh je zajímavý ! Zploštěn a dehonestován, nicméně pra základ zcela jiný. V podstatě souputník - blíženec. Je u J. Wolkera - Věci či Nerudovy -Romance o Karlu IV. Pak klasika, vše ukradeno. Oslovení soc. dem a hlavně "Čest práci" - Heslo obuvníka Bati, které měl napsáno na svých výrobních objektech fabriky ... :-)

5 0
možnosti