Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hlavně by mělo platit padni komu padni. Pokud jiné české občany, zařazené do seznamu agentů tzv. StB, soudy na základě výpovědí jejich tzv. řídících orgánů, této hany zbavovaly a nařizovalz výmaz z tohoto rejstříku, mělo to platit také v případě Babiš.

1 0
možnosti
Foto

Karma, mně se nejvíc líbí, jak si ten podnikatelský génius může za všechny průšvihy sám. Nejdříve na sebe strhne pozornost tím, že se vrhne na politiku, tam na sebe následně vykecá i to, co nikdo neví, a pak brečí, jak mu všichni křivdí a ubližují. :-)

9 0
možnosti
Foto

No vidíte, jak jste na koni. Jen toho Zemana Vám zvolili. A když Bůh dopustí a motyka spustí, dojde i na Andreje. Ale, Vy se neztratíte. Vy nám to zase hezky zdůvodníte.

1 4
možnosti
Foto

Karma!

Byl jsem na vojně v 83-85 v bratislavských Vajnorech. V kolektivu, kde byla naprostá většina Slováků. Kolik lidí, tolik charakterů. Hodně dobrých chalanov, sem tam nějakej trouba, pár zlých, dost "mimoňů" - to byla taková proměnná. To proto, že když se Východňár napije... Ale tak "vychytralých", jako náš stávající ministerský předseda, to tam nebyl ani jeden!

Místo slova mimoňů, jsem původně použil typický jadrný slovenský výraz a místo slova vychytralým jsem zase původně použil typický hojně používaný český výraz.

A pozdravuji admina (už podruhé), protože mi nepustil předchozí příspěvek (podruhé), kde jsem nevytečkovával. Je mi jasné, že vyhledávání přisprostlých slov se dá automatizovat. Škoda, že není možno takto nastavit vyhledávání nenávisti a lidské hlouposti.

2 0
možnosti
Foto

Přesto si dovolím zopakovat svoji námitku, že jste poněkud mimo. ČSLA rozmísťovala brance co nejdále od jejich bydliště, takže jen stěží mohla ve Vajnorech sloužit "naprostá většina Slováků".

2 5
možnosti
NS

Jednou bude žalovat Českou republiku, že přišel o dotace:-)

3 0
možnosti
Foto

R^Vůbec bych se tomu nedivil, drzý je na to dost.

1 0
možnosti
Foto

J97i76ř51í 90L83i74b69e56r

18. 6. 2018 13:10

Reálně to není možné, ale mnohem případnější by mi přišlo, kdyby Slovenská republika žalovala Andreje Babiše, že poškozuje její jméno, a to nejen v Čechách. Pokud by totiž podle něho někdo hodnotil Slováky, mohli by se ti oprávněně cítit být poškozeni na cti.

------------------------------

Přesné. Karma R^

9 0
možnosti
Foto

Je třeba si nastudovat fakta. Panu Babišovi nevadí, že si o něm StB činila záznamy - to je vcelku normální, každá instituce si může vést takovou agendu, jaká se jí zlíbí. On jen namítá, že s touto policií dříve vědomně nespolupracoval - a ví o čem mluví. S tajnou policií, v tomto případě BIS, spolupracuje až nyní, kdy mu např. dělala zprávu ve věci novičok a ostatní.

1 19
možnosti
Foto

V prvé řadě je asi třeba si přečíst to, co chci komentovat a důkladně se zamyslet. Já snad píši, že "AB vadí, že o něm StB činila záznamy?" To by byl idiot a já bych byl idiot, kdybych na to poukazoval. Jde o to, že podle mnoha dokumentů spolupracoval vědomě a aktivně. Pokud to chce popřít musí to dokázat. Podivná svědectví estébáků evidentně nestačí a jejich výpověď byla zcela nevěrohodná.

Vaše srovnání s BIS svědčí o tom, že máte v hlavě pěkný guláš. Spolupráce s StB není žádným trestným činem, pouze je to obecně vnímáno jako morální selhání, které, stejně jako jiná, může někoho hendikepovat třeba při usilování o nějaký politický post ( i když dnes už ani to ne). BIS dnes, stejně jako dříve StB získávala informace pro vedení státu. I dnes má jistě BIS informátory, a je na každém, aby zvážil jestli je jeho příslušná spolupráce v souladu s jeho svědomím. AB mohl klidně říci, že jeho spolupráce nebyla v rozporu s jeho svědomím, a třeba ani nemusela být. Co já vím? Problém je, že lže , mlží, soudí se a není schopen se k tomu postavit čelem.

12 0
možnosti
JL

Otázka toho, zda může člověk figurovat ve svazcích StB neoprávněně a nevědomě, je v souvislosti nejen s případem Andreje Babiše stále aktuální. Ten dlouhodobě spolupráci s tajnou policií popírá. „Každý, kdo v seznamech agentů StB je, agent byl a věděl o tom,“ říká však Jaroslav Lamr, jenž byl členem StB od roku 1973. Otázkou podle něj jen zůstává, do jaké míry člověk škodil.R^

11 0
možnosti
PB

P79e44t77r 12B65u37r38i84a62n

18. 6. 2018 12:34

Souhlas, karma.

4 0
možnosti
ZJ

...R^ ... není co dodat R^! Karma

2 0
možnosti