Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LU

"Je to kampaň! Je to snaha odstranit ma z politiky. Jsou to lži, mám na to důkazy. ..."

Zdroj: https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=690188

Tieto slová pána STB Babiša pozná celé Slovensko, presne takto sa vyjadril na slovenské súdy. po prehratom súde v kauze Agent Bureš.

1 0
možnosti
EJ

Čím víc kopete do premiéra, tím více lidí uvažuje mu dát v příštích volbách hlas. Jinak,nejsem velká znalkyně dějin, ale více se mluví o lidech utlačovaných, pronásledovaných, žijících v nucené emigraci než o lidech, kteří se snažili zalíbit režimu.

Blíží se volby do EP. Komu asi lidé se budou snažit dát hlas? Složení parlamentu se změní a doufám, že se začnou zabývat problémy Evropy. A v naší vládě třeba bychom se mohli podívat na odpustky našeho milovaného Mirka.

1 1
možnosti
KK

Je těžké se nestrefovat do darebáka, co má za sebou tolik lumpáren. :-/

1 1
možnosti
Foto

Osobně mám dost velký problém s tím, že The Guardian a Le Monde jsou zahraniční levicové deníky, což se promítá do jejich obsahu. Transparency International zase hledá problémy i tam, kde nejsou, jen aby "bylo na chleba". Ani jeden ze zdrojů pro mě nejsou věrohodné, protože zmanipulovat se dá všechno.

2 1
možnosti
ZD

Paní Moudrá Vy na to jdete moudře - prostou úvahou ve stylu kdo je kdo. To se tady ale nenosí. Tady stačí jen uvést "evropské deníky" a to - co záruka ověřených informací - stačí. Tedy některým - těch je ale v diskusích plno.

1 0
možnosti
PH

Babiš říká, že jsou všichni proti němu, ale přitom je proti němu jen pár trollů. :-P

2 3
možnosti
ZD

Pár oslíků odvádí divnou práci. Všichni nadávají ale NIKDO - ani aktivista pan Turner - nenabízí alternativu. Kdyby ten jeho další zbytečný článek měl alespoň nástin dalšího pokračování už bych si jej přečetl mnohem pozorněji. Takže jsou to všechno jen revoluční pokusy vrátit sem staré pořádky. Někteří jsou stále za ty klasické užitečné idioty.

1 3
možnosti
PT

P16e45t31r 31T27o10m14e82k

1. 12. 2018 22:28

Třeba to myslil takhle sebekriticky.

Všeci sú proti mně pretože som zloděj.

2 0
možnosti
JN

Nikdy jsem Babiše nevolil, ani jsem o tom neuvažoval. Ale když Turner a jemu podobní na toho Babiše nakydají tolik špíny .. asi nebude až tak španý :-)

5 3
možnosti
LU

Nikdy jsem Babiše nevolil;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

J90i23ř73í 50L35i42b61e15r

1. 12. 2018 21:48

Hluboce skláním svůj klobouk před Vámi, karma samozřejmě udělená. R^ Napsal jste to tak dobře, jak bych asi neuměl, byť myšlenky máme stejné, nebo velmi podobné. :-)

9 3
možnosti
AM

Stokrát předžvýkané kvičení Rv. Nutno vyčkat do voleb ́demokracie. Nemůže rozhodovat ulice a zaplacení agitátoři v Bruselu.

6 7
možnosti

Taky bych chtěl,aby se vrátila premiérka Nagyová a její loupežníci.....;-D

4 1
možnosti
JN

už se pomalu vracejí, hlasů pro zloděje z ODS bylo hodně. Za účty , které platíte za vodu a ostatní energie, poděkujte divoké privatizaci pod vedením ODS, a volte je dál....

1 4
možnosti