Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

On malo kdo pracuje proti vlastni zemi.

Bud stat ve kterem zije za vlastni zemi nepovazuje (napr. pripad sudetskych nemcu) nebo spolupraci povazuje za sluzbu sve zemi (pripad Hacha)

Dokonce i ten Jidas dle nekterych verzi pracoval vlastne pro Jezise.

1 0
možnosti

Tak prvně je třeba si říci, že na našem území jsou aktivní tajné zpravodajské služby zemí nejen od nás na východ, ale i směrem opačným. A připomínkou nám budiž (ne zrovna u nás) třeba aféra se špehováním Merkelové. Tedy agenti jsou u nás aktivní napříč světovými stranami.

Ono to má svou výhodu, protože je možné ve vhodný okamžik prohlásit, že ti či oni jsou aktivní. Oni jsou aktivní všichni a furt :-)

Agenti neagenti, buďme upřímní, v tomto systému je na prvním místě business, pak teprve agenti. Jo, a hlavně zájmy mocných, kteří jsou momentálními spojenci toho či onoho.

No a na závěr bych jen dodal, nemůžeme se stát konzumenty ideologické masáže a lživé propagandy, neboť jimi už dávno jsme, protože ať chceme či nechceme, každý režim, tedy i ten tak zvaný demokratický má svou propagandu a ideologii.

Zajímavé je v této souvislosti prohlášení Milana Mazureka - poslance NR SR k událostem na Ukrajině a v té souvislosti o obrovské kontroverzi mezi mediálními informacemi a zprávou tajných služeb pro výbor pro kontrolu činnost vojenského spravodajství.

2 0
možnosti

a hlavne, na nasem uzemi byli agenti vzdycky, protoze mame vyhodnou polohu, a nam neuskodi protoze u nas se stejne vsechno vykeca :-)

1 0
možnosti

Vytváření obrazu nepřítele, propagandistická manipulace veřejnosti šířením strachu a jednostranných účelových informací, vyvolávání nenávisti, vytváření mezinárodního napětí a rizik ozbrojených konfliktů ...je zločinem.

To platí obecně.

Stejně tak jako platí obecně to vaše

"Spolupráce s nepřítelem proti vlastní zemi je zradou a kolaborací" (na tom se vždycky shodli všichni válečníci, včetně Hitlera).

Otázkou je, proč si vytvářet až tak démonizovaného nepřítele z někoho, kdo se za nepřítele sám neprohlašuje a nemá vůči nám nějaké nepřátelské nároky?

OK, jsou země, které nespadají pod náš vliv a mají odlišné zájmy.. ale tam by to mělo být o vzájemném respektu, jednáních a dohodách. Samozřejmě s příslušnou obezřetností.

Ale válečnický slovník vůči konkrétním zemím (které nám žádnou válku nevyhlásily) je v takové situaci nejen přehnaný, ale vlastně naplňuje skutkovou podstatu šíření nenávisti.

3 3
možnosti

Jako zvidavy clovek se spise ptam nez souhlasim:

Jak presne nam vlastne ty spionske aktivity skodi?

Nakolik se lisi od spionskych aktivit, ktere dela zapad v RF a Cine?

2 1
možnosti

Nebudte zaludny. tak to do ted vsechno fungovalo... ;-)

1 1
možnosti

Jistě, každému normálnímu člověku je tohle jasné. Pak bohužel vidíte výsledky voleb (teď mám na mysli hlavně ty prezidentské) a jímá vás hrůza.

2 1
možnosti

Nejvetsi nebezpeci je snad dnes multikulturalizmus, islamizace, podpora nasilnych prevratu v cizine a s tim souvisejici vyvrazdovani vysokeho poctu obyvatel ve valkach, takze neziskovky a obcane je propagujici a spolupracujici s zememi, co to podporuji, jsou vlastizradci. Nevim, co by u nas jineho, nez mame, chtelo zavest Rusko, nebo Cina... vi to nekdo?

0 7
možnosti

Vy jste nikdy neslyšel o tom, jak nám tu Rusko zavedlo totalitu?

3 0
možnosti

a co spoluprace s ne pritelem pro vlastni zemi?

0 0
možnosti