Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

100% souhlas s tímto blogem.

1 0
možnosti

Pan Turnere, Váš článek je názornou ukázkou uvažování, které je zcela odtrženo od reality. Přesně stejným způsobem uvažují ti politici, kteří se pak hrozně diví, že je voliči nevolili. Podle Vás jsme nebyli migrační krizí nijak zasaženi, protože u nás prostě žádní migranti nejsou, takže si nemáme na co stěžovat. To je jako dívat se na požár sousedního domu a říkat si při tom - zatím si není na co stěžovat. Nejvyšší evropští politici navrhují řešení, že by mělo alespoň malinko hořet i v našem domě, aby se to vyrovnalo, a zatímco Vy jim nadšeně přitakáváte, realista stojí před svým domem s připraveným hasičákem. Přesvědčovat souseda, že by měl začít svůj dům hasit, prostě již nemá smysl.

Pokud by o těchto věcech u nás rozhodovali lidé Vašeho typu, pak bychom měli stejný problém jako Francie, Německo, Norsko, Švédsko..., jen s tím rozdílem, že bychom na řešení problémů s migrací měli desetkrát méně prostředků.

Přesvědčil jsem se, že nejlépe realitu vystihují cestovní plány nejlepších evropských přepravních firem. Každou normální firmu totiž nezajímají nějaké sluníčkářské ideologie. Chtějí dosahovat zisku, minimalizovat škody a chránit své zaměstnance. V těch cestovních plánech je například celé Švédsko červeně zabarveno jako země, která je extrémně riziková z hlediska přepravy nákladu, a řidiči kamionů musejí udělat vše pro to, aby parkovali na placených a důkladně zabezpečených místech (plot, kamerový systém, ostraha), a to i v případech, kdy to znamená prodloužit přepravní vzdálenost. K tomu není co dodat.

7 0
možnosti
Foto

Přesně takto argumentoval Brežněv: Neviděli jste, že vám hoří půda, a proto jsme museli zasáhnout.

1 1
možnosti

J53a41n 71R30á29ž

5. 12. 2018 19:57

Národní centrála pro organizovaný zločin vnitra konstatovala, že se do České republiky dostává zcela nekontrolovaně velké množství muslimů,kteří mají k dispozici velké množství peněz (zdroj Velké zprávy TV PRIMA). Zřejmě jsou orgány této centrály jsou plné hysteriků, šířící poplašné zprávy, že ano?

PS. Možná nás první kolo muslimské invaze minulo, ale můžeme za to děkovat jen tomu, že jsme a) odmítli kvóty b) nepřistoupili na zběsilý návrh Merkelové o jednotné celoevropské výši sociální podpory migrantům c) s ilegály se zatím nijak cizinecká policie nepárá a izoluje je d) mezi pašeráky se rozkřiklo, že ČR není pro migranty zemí zaslíbenou

80% občanů ČR je proti muslimské migraci a to je dobře pro naši budoucnost!

5 0
možnosti
Foto

R52o17m55a77n 28K85o57z70e64l

5. 12. 2018 17:51

K poslednímu odstavci - třeba nás migrační krize minula, ale byli lidi, kteří tu migranti chtěli - jen si vzpomeňme na Jiřího Dienstbiera nebo na návrhy Evropské komise na kvóty. Jde o prevenci, nikoli o hysterii.

7 0
možnosti

"naplno je zasáhla vlna uměle vyvolané hysterie, na které se vezou politici a jejich partaje, které by jinak neměli voličům nic smysluplného nabídnout.".

Hmmm, takže ty stovky znásilněných žen, zabitých, či zraněných lidí a výrazně rostoucí kriminalita je uměle vyvolaná hysterie? Pane autore, něco tak hloupého jako je váš článek jsem dlouho nečetl.

7 1
možnosti
Foto

Vy jste u nás zaznamenal v souvislosti s migrací stovky znásilněných žen, zabité a zraněné lidi a výrazný růst kriminality? Pokud ano, tak se vám to jenom zdálo a pak jste se probudil s rukou v nočníku.:-)

1 5
možnosti

L17u57d32ě20k 80T96o50n77d39r

5. 12. 2018 15:23

A jaké je z toho poučení?

- že je třeba vyměnit část obyvatelstva, protože "světe, div se!" mají názory, které jsme u nich nepředpokládali?

- nebo že je třeba vyměnit politiky, kteří neumí a nedokáží odhadnout, jaké názory může to či ono, ve společnosti vyvolat?

Jaké je z toho poučení?

2 0
možnosti
Foto

Pokud z toho plyne vůbec nějaké poučení, tak asi jen to, že by lidé měli více třídit informace a také více přemýšlet.

2 0
možnosti
Foto

Neumím posoudit důsledky migrace ve světě, ale u nás je to tristní. Migrace byla tématem předposledních krajských voleb a je zneužívána v tom smyslu, že je to hrozba hrozeb organizovaná západem. Karma. R^

3 5
možnosti

L37u87d27ě35k 79T57o86n15d95r

5. 12. 2018 15:24

Jo, je třeba vyměnit voliče. Nebo některým voličům zakázat chodit k volbám, pak bude na světě dobře :-))

0 0
možnosti
Foto

Panebože!!! Minulé migrace byly taky o jiných lidech a ne o kriminálnících a nasilnicich.... Aprop. Naši předci skutečně uměli bránit hranice. Když utíkali Češi na západ před komunismem, bodali do Němců, znásilňovali jejich dcery, najížděli do nich kamiony, propadne programově vysávali sociální dávky? Na migrační krizi opět zapůsobí jen odveke a osvědčené a to bránit hranice- rozhodně a z ostrými. Pomáhat jen skutečně potřebným. Vzpomeňme na bláboly ohledně Syřanů, žen a dětí, přičemž do Evropy probudí prevazne hordy kriminálníků z doby kamenné ze střední Afriky aj.

12 0
možnosti

J35a98k65u82b 46Š22o45l52c

5. 12. 2018 13:55

Když je tak jednoduché manipulovat lidmi, tak jednoduché vyhrát volby, tak určitě i vaši favorité něco vymyslí. Už jenom v zájmu toho, aby mohli dále činit dobro pro ty hloupé ovce.

10 0
možnosti

No vidíte. A kdyby do Evropy nikdo nelegálně nemigroval a nebo by sem přes hranice migranti nebyli vpouštěni, tak žádná krize není a vše by mohlo být při starém. Takže je evidentní, že nelegální migraci je třeba zastavovat a potlačovat, a ne ji ještě podporovat nějakými pakty a smlouvami...

16 0
možnosti