Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

RvRv Obrátil bych Vaše tvrzení: masivní reakce se zvedla proti Halíkovi a na obranu Piťhy a Duky; slyšitelní byli jednotliví zastánci přiblblé smlouvy a s ní i Piťhy.

M.j. na Primě o Vás a Vám podobných promluvil zcela fundovaně Klaus st., jak ho jinak nemám rád.

2 0
možnosti

P16e16t24r 67Č90e76j42k47a

6. 1. 2019 12:07

Já použiju takové přirovnání - představte si, že jste sportovec, hrajete nějakou extraligu v hokeji, nebo ve florbalu, ale zjistíte, že mnohem větší peníze z hlediska marketingu, reklam apod. se točí v golfu (což je mimochodem pravda). A teď budete CHTÍT, aby vás reklamní společnosti braly a platily jako golfistu a nikoliv hokejistu, či florbalistu - vždyť ve všem se hraje s holí (hokejovou, florbalovou, golfovou).... a v televizních rozhovorech byste po sportovních redaktorech po hokejovém zápase žádali, aby vás oslovovali pane golfisto..... zhruba podobně mi to připadá s tím "genderem". To, že někdo něco chce, neznamená, že ho v tom ostatní musí poslouchat a podporovat....

4 0
možnosti

Vážený pane Turnere, píšete: „Přečetl jsem si celý text Istambulské smlouvy (viz odkaz), kterou z pro mě nepochopitelných důvodů stále neratifikoval náš parlament, a dospěl jsem k názoru, že obecně odmítat ji může snad jen ortodoxní muslim.“

Nejsem muslim, ani ortodoxní, ani žádný jiný (ono vlastně víc typů muslimů neexistuje, stejně jako žena nemůže být jen vlažně těhotná...). Pokud jste tedy opravdu Istanbulskou úmluvu (nejde o smlouvu, ale o úmluvu) četl, souhlasíte tedy s bodem 1. článku 12 Hlavy III:

„Smluvní strany přijmou nezbytná opatření k prosazování změn sociálních a kulturních vzorců chování žen a mužů za účelem vymýcení obyčejů, tradic a veškerých dalších zvyklostí, které jsou založené na stereotypním pojímání rolí žen a mužů“.

Vy opravdu tak bytostně nenávidíte Velikonoce a jejich tradiční české pojetí?

8 0
možnosti
Foto

zoufalec jste vy když se pořád tak hloupě vykrucujeteRv

1 2
možnosti

Zde je zápis Piťhova projevu: http://kapitulavsv.cz/wp-content/uploads/2018/10/Mons.-Petr-Piťha-Kázání-o-svátku-sv.-Václava-L.P.-2018.pdf

A zde je jeho sdělení k diskuzi ke kázání: http://kapitulavsv.cz/wp-content/uploads/2018/11/Mons.-Petr-Piťha-Sdělení-k-diskusi-o-Istanbulské-úmluvě.pdf

Marxisté usilovali o likvidaci rodiny - kdo nevěří, nechť si přečte Komunistický manifest, tam to najde. Dnešní neomarxisté také usilují o likvidaci rodiny, jen trochu jiným způsobem - pomocí ideologie, které zkráceně říkám genderfašofeminismus. Piťha před tímto nebezpečím důrazně varuje a varuje zcela správně a oprávněně.

11 0
možnosti

Ještě k názvu města.Bylo to v diskusi .Napsal jste původně Istambul. V polštině

tam to m je. Možná bylo kdysi i v češtině ?

:-)

Stambuł[2] (tur. İstanbul) – największe i najludniejsze miasto Turcji oraz jej centrum kulturalne, handlowe i finansowe.

0 0
možnosti

J71i47r36i 54C52e44e

5. 1. 2019 22:30

Byla jednou jedna dívenka, která nosila čepeček z červeného sametu. Ten se jí tak líbil, že nic jiného nechtěla nosit, a tak jí začali říkat Červená Karkulka.

Jednou nezodpovědní rodiče poslali Karkulku přes les k babičce. Před cestou jí matka instruovala „Tady máš kousek koláče a láhev vína, Karkulko, zanes to babičce, je nemocná a zeslábla, tímhle se posilní. Cestou se s nikým nebav. Hlavně ne s Vlkem, ani kdyby o sobě tvrdil, že je kardinál."

Co čert nechtěl, kardinál Vlk zesnul v Pánu, a Červená Karkulka v lese potkala pátera Halíka. Tenkrát ještě nevěděla, co je to za záludné zvíře a ani trochu se ho nebála. „Dobrý den, Červená Karkulko!“ řekl Halík. „Děkuji za přání, otče.“ „Kampak tak časně, Červená Karkulko?“ „K babičce!“ „A copak to neseš v zástěrce?“ „Koláč a víno; včera jsme pekli, nemocné a zesláblé babičce na posilněnou.“ „Kdepak bydlí babička, Červená Karkulko?“ "Jsme snad u zpovědi, padre?" odvětila Červená Karkulka.

Halík si pomyslil: „Tohle mlaďoučké, jemňoučké masíčko bude jistě chutnat lépe než ta stařena, musím to navléci lstivě, abych schlamstnul obě.“

Pokračování příště ...

3 0
možnosti
Foto

A co si myslíte o chramostejlících?:-)

0 2
možnosti

"naopak církve se potřebují sami nejprve očistit a zbavit se svých dogmat,"

Vy toho asi moc o kresťanstve neviete...

To isté tvrdili francúzski revolucionári koncom 18. storočia, boľševici po r. 1917, nacisti v Nemecku, a ľavičiari, čo vraždili a znásilňovali mníšky vo veľkom počas Španielskej občianskej vojny.

A teraz to píšete vy... ;-D

8 1
možnosti

P91e37t53r 78T68o46m25e88k

5. 1. 2019 19:14

Postavil jste se na stranu, nevím jestli šílenců nebo zločinců, kteří chtějí změnit skutečnost, že pohlaví jsou zkrátka dvě, pod záminkou ochrany žen, kterým ubližují muži. A až na to Evropa přistoupí, prý nezávazně, ale všichni víme, že jen dočasně nezávazně, o všem bude rozhodovat jakési desetičlenné sdružení šílených feministek. Pan Piťha naznačil, kam to až může pokračovat a takoví jako vy nebo Horner už by ho nejraději minimálně strčili do lochu. Styďte se.

13 1
možnosti
Foto

Přečtěte si text toho dokumentu, a pak mluvte o šílencích. Mohl bych v tomto smyslu mluvit o hlupácích, ale dám vám ještě šanci.:-)

1 8
možnosti

Osvícený Halík a středověký Duka s Piťhou. No comment.

8 1
možnosti

J20a41n 91R35á16ž

5. 1. 2019 19:34

Poněkud úsměvně to také na mne působiloR^

3 0
možnosti
Foto

Jak si čtu komentáře, vzpomněl jsem si na slova jednoho hitu: .... středověk trvá...

To máte za to, že se nemodlíte. ;-D

3 8
možnosti