Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já jsem naopak rád, že tato iniciativa vznikla. Mohla by odebrat Okamurovi část voličů, a pokud by výsledkem bylo, že se ani jeden z nich nedostane do parlamentu, budiž panu Soukupovi poděkováno.

1 0
možnosti
Foto

R^To máte pravdu, Okamurovi a možná i komoušům

0 0
možnosti

Myslím, že pan Soukup nemá šanci ani se svou novou stranou ani s prezidentem. Ani větší sledovanost mu to nepřinese.

2 0
možnosti

Jedinou cestou je vzdělaný národ, který si uvědomí absurditu tohoto divadla. Rusko budiž nám výstrahou. Národ, který si zvolí největší osobností Stalina, tedy zrůdu, která způsobila smrt a utrpení miliónů lidí, nemůže nám sloužit za vzor.

5 0
možnosti

Rozjíždí se to pěkně, bude legrace a o čem psát;-D

4 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Tak "von chce napravovat svět", ten snaživej mladej borec? ;-D

Že nezačal už dávno třeba pravdomluvnosti....

8 0
možnosti

Kolikze procent obcanu prohlasil pan prezident za debily? Tak jestli mel pravdu, tak verim ze toho komika opravdu zvoli.

9 1
možnosti

To Soukupovo hnutí může zprvu získat ve volbách několik procent hlasů, ale to bude od dřívějších voličů zkrachovalé SPOZ - tedy Zemanovců a pak některých těch, kteří volili KSČM a Okamurovou SPD. Možná ještě nějací fandové Babiše. Běžní lidi se o Soukupovém TV Barrandovu ani nebaví, možná tak asi v Praze.;-D

3 2
možnosti

Jásal bych raději až po volbách.

4 0
možnosti

Zemanův pokus převzít ČSSD násilím nevyšel, hojně dotačně podpořená strana Zemanovci je v klinické smrti a nyní je zde pokus číslo 3. Nové hnutí loutky Soukupa řídícího se božským ukazovákem z hradu, který evidentně míří na Okamurovi voliče, hradní křídlo v ČSSD, komunisty se slabším marxistickým přesvědčením a zbytek oněch "blbců" v populaci, jak je otituloval velký Miloš. Mít tak spolu s Andrejem ústavní většinu, to by bylo, třeba prezidenství na doživotí, nebo vykoupení Agrofertu státem, tím by se konflikt zájmů vyřešil.

8 0
možnosti

... a kdy zalozi politickou stranu "Rouno" pan Ovcacek?

4 0
možnosti

Ten preci nevyloucil svoji kandidaturu na prezidenta. Zkusenosti ma a nejaci univerzitni profesori proti nemu nebudou mit sanci. Ani TGM by proti nemu neuspel.

2 0
možnosti

Barrandov nabízí pokleslou zábavu, která je tu a tam prošpikována moudry jejího majitele, které shůry blahosklonně podporuje hlava státu, která si z bulvárního škváru učinila svou platformu pro kázání národu.

Zdroj: https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=696744

TO jste napsal pěkně - karma.R^

18 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS