Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

A co teprve Allah v trenclích. Chudák jeden zapařený. Na toho nikdo nepomyslí, toho nikdo nepolituje.

0 0
možnosti
Foto

Alláh, jak se můžete dočíst v článku, je výraz pro boha (muslimského, stejně jako křesťanského) řekněte si: "A co teprve Bůh v trenclích" možná vám pak dojde, co píšete.

0 0
možnosti
ZD

Klobouk dolů před Vašimi znalostmi.

Kromě toho se mi článek líbil i vyvážeností sdělení.

0 0
možnosti
JT

J63i47r81i 82T98i50c93h74y

6. 2. 2019 17:28

Je treba se postavit tvrde proti vsem nabozenskym extremum, Je to ale mozne? Naprosto ne pod soucasnym vedenim zmeklych multikulturistu, falesnych zelenyvch, zavilych levicaku. propagatoru continuity pohlavi, oslavovatelu nejruznejsich lidskych uchylek, usmirovatelu, ustupkaru a rozvracecu nasich kultur. Pokud se nevzpamatujeme, tvrde verici islamiste nas rozdrtri.

2 3
možnosti
Foto

To jste si asi spletl článek, nový blog pana Okamury naleznete ve výběru vpravo dole:-)

2 0
možnosti
AM

Osobně mi myšlenka, že firma Nike do toho nápisu záměrně zašifrovala slovo Alláh, aby tak ponižovala všechny muslimy světa, příjde jako šílená. Naprosto šílená.

Navíc oni už v minulosti museli zničit hromadu zboží právě kvůli podobnému nesmyslu a tlaku muslimů.

A naopak to podle mě ukazuje část pravé tváře této podivné ideologie, nebo co vlastně nadřazenecký islám je.

Je opravdu velmi nešťastné věřit, že Korán slovo od slova nadiktoval prostřednictvím apoštola Gabriela samotný Bůh -- to, co z takové interpretace plyne (a je to ta pravá muslimská interpretace), jsou jenom kraviny....... Někdy dosti nebezpečné kraviny, když se jede opravdu doslovně, jako islamisté...

3 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že je dobré, a to zcela obecně, posuzovat případ od případu. V tomto případě je to, jak v článku uvádím, asi zcela zbytečná paranoia.

Co se týče náboženských dogmat, tak ta přijdou každému nevěřícímu zcela absurdní, což se týká veškerých náboženství, v tom není islám nikterak výjimečný.

1 0
možnosti
Foto

I91v58a23n 71M76a17r45e21k

6. 2. 2019 17:06

Této obuvi jsem si objednal dva páry. R^

0 0
možnosti
Foto

Alláh-Bůh-Jahve-jeden a ten samý, takže firma Nike šlape i po židovském Hospodinovi a jinými slovy naznačuje, že náboženství jsou nebezpečím lidstva a je třeba je zašlápnou jako hada- dá se to vyložit také jako rčení že náboženství je opiem lidstva-vzhledem k tomu kdo tuto větu formuloval je jen otázkou času když se přijde na to, že že v tom mají prsty levičáci, komouši, feministky a firma bude zlikvidována;-)

1 4
možnosti
Foto

:-)R^ Osobně bych se přimlouval za to, že v tom mají prsty městští liberálové, případně intelektuálové (to už je hodně drsná nadávka), kteří to udělali proto, aby se toho někdo chytil, a oni pak na základě reakcí a interakcí mohli psát své chytrácké kritické analýzy. :-)

2 0
možnosti
JS

Obávám se, že toto je pouze jeden z nespočtu příkladů, který ukazuje nezměrnou přecitlivělost muslimů. Neurazit muslimy je prakticky nemožné. Dokonce i pouhá fáma o tom, že někdo někdy někde urazil Korán nebo Allaha, vede k tomu, že muslimové začnou vypalovat velvyslanectví západních zemí.

V Pákistánu jedna žena MOŽNÁ před osmi lety urazila Allaha a na pákistánských ulicích se scházejí statisícové davy, které požadují nejen její popravu, ale i popravu soudců, kteří ji pustili z vězení. V Brtitánii, přesněji v oblastech, kde je početnější muslimská komunita, pro jistotu přejmenovávají "vánoční prázdniny" na "zimní prázdniny". Někteří tvůrci hraček nebo animovaných filmů začínají odstraňovat ze svých výtvorů postavičky prasátek, aby se náhodou nedotkli vysoce citlivých duší muslimů. Na mnoha místech Británie už medvídek Pú nemá za kamaráda prasátko. Ze stejných důvodů byly retušovány kříže na fotografiích řeckých kostelů, které byly na obalech řeckých sýrů v Lidlu. O incidentech, při kterých muslimy urážela přítomnost psa, a to i slepeckého, není třeba se více rozepisovat. Je jich nespočet. V londýnském metru už loni zmizelo tradiční oslovení "Dobrý den, dámy a pánové" a bylo nahrazeno neutrálním "Dobrý den všem". Dámy přece u některých kultur nejsou na prvním místě, což nám jistě potvrdí starosta Londýna Sadiq Khan. Rakouský důchodce, který v roce 2010 jódloval při zpěvu muezina, dostal pokutu 800 eur. Za tak těžkou urážku islámské přecitlivělé duše je to pakatel, muslimové pro něj chtěli vězení. Jsme prostě čím dál laskavější a tolerantnější, ale obávám se, že muslimům to nikdy nebude stačit.

24 0
možnosti
PK

Nezbývá než doufat,že to v arabském světě zvýší obrat firmy Nike...;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

:-) Možná se to týkalo zásilky tenisek pro Izrael a ty teď půjdou na dračku...:-)

0 1
možnosti
LT

Ten kdo v grafické značce AirMax vidí arabský výraz pro Alláha musí být totálně vypatlaný nebo záměrně podlý.

Tento tvar písmene "m" se používá v mnoha variantách počítačových fontů už dávno. Je to běžná varianta, kterou používají grafici celého světa.Takže pokud to teď někomu vadí v tom "něco", co tam není, je buď vypatlaný nebo je to nějaký útlocitný sluníčkář co se chce zviditelnit, nebo grázl co chce vysoudit na Nike prachy.

6 0
možnosti
ES

S Níké (a třeba taky Týfónem) je to pravda, ale změny se nedovoláme. A pokud jde o muslimy a boty, je to jen jedna z tisíců věcí, kterými jsou Mohamedovi přívrženci v euroamerické kultuře uráženi a za něž je třeba se jim omlouvat, usmiřovat je a krůček po krůčku jim ustupovat. Takže: proficiscantur!

3 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že je třeba oddělovat, a to v případě jakéhokoli náboženství, co je provokací a útokem právě na podstatu víry a posvátné osoby či s nimi spojené symboly, a co jsou zbytečné hlouposti. Není z mého pohledu třeba někoho urážet a provokovat a na druhou stranu není namístě strach se o tyto záležitosti jen otřít. Myslím, že ta mez se dá celkem dobře stanovit.

0 0
možnosti