Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Klausovic chytrost má blíže ke slovu vychytralost než moudrost.

Oba pánové jsou mistři arogance viz slova staršího: "A vy jste kdo?". U toho mladšího neomalená neschopnost omluvit se nejen paní Olze Sommerové.

Jméno Klaus je tak v české politice především etalonem lidského křiváctví.

3 6
možnosti
Foto

O79t60a11k26a94r 16S32e97k14l

18. 2. 2019 18:20

Víte , zaujala mne Vaše zmínka o přerodu V. Klause ml. - z brilantního glosátora se stal poměrně těžko pochopitelný , lépe uchopitelný politik.

Mám jeden podobný , možná ještě výraznější případ obrácení Ferdyše Pištory.

Druhdy excelentní šéfkomentátor MF Dnes ( ještě před koupí tohoto listu AB) - Martin Komárek se nepochopitelně proměnil v jakéhosi druhořadého politika v dresu dříve kritizovaného AB , poslancem . Po jednom velmi nevýrazném volebním pobýváním ve Sněmovně se vytratil , sem tam je k vidění ( ne už ke čtení) jeho komentář v MF .....

Nevím , ale asi se mají ševci držet svého kopyta. Na druhou stranu - pro politiky neexistuje speciální příprava....:-)

1 2
možnosti

J90a70k53u46b 85Š76o15l83c

18. 2. 2019 14:39

Já jsem proti mazání příspěvků. Ať si správce serveru napíše pod text poznámku, že s textem nesouhlasí nebo, že je podáno trestní oznámení, případně byl text soudně prohlášen za protizákonný, ale nemazal bych. Nicméně ať si každý za svá prohlášení nese odpovědnost. Případně by mohl správce serveru pisatele upozornit na nevhodnost a nechat na něm, zda svůj text sám stáhne.

2 0
možnosti
Foto

Byl bych pro, ovšem pokud by byl text prohlášen soudem za protizákonný, tak by za jeho další zveřejňování (tedy ponechání) mohl být trestán provozovatel média.

A jak si myslíte, že by soudu trvalo, než by takový text dal posoudit odborníkům, pak asi za tři až deset let vynesl rozsudek ....

2 0
možnosti
JB

Na Vás se genetika pěkně vyřádila

5 1
možnosti
AL

Rodinná diagnóza Klausů

------------------------------------------------------------------------------------------

Tu diagnozu po internetu, jim určil zcela jistě zdejší odborník.

:-)

3 1
možnosti
Foto

A kdo si myslíte, že je kompetentní, aby se vyjadřoval k názorům a počinům politiků?

Pokud zpochybňujete, že to já jsem, tak jedním dechem říkáte, že to jste vy. Třeba ano, ale vy jste bohužel žádný názor ani postoj nevyjádřil, neuvedl jste žádné argumenty, pouze jste si sarkasticky odplivl.

7 3
možnosti