Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Zemanův kámoš František Ringo Čech se probral z kómatu a tvrdí, že Zeman je zdravý jako řimbaba.:-)

1 0
možnosti
Foto

Já "emanovi" nepřeji ani nemoc, natož smrt. Totéž platí o Francinovi, přestože je na zabití.

1 0
možnosti
PN

P69e85t53r 41N68e39d57v84ě18d

26. 3. 2019 14:21

Nějak nemohu najít Zemanův komentář k volbám na Slovensku, ani k setkání se slabším z kandidátů....sám pane autore píšete o komentování a pak o setkání, sloučíte to dohromady a hlavně je špatný Zeman. Kdyby Zemana požádala o schůzku paní Čaputová, odmítl by jí Zeman? Neodmítl? Nevíme, ale můžete zase na Zemana naplivat

2 1
možnosti
Foto

Nějak nerozumím tomu, proč Zemanův komentář k volbám na Slovensku hledáte, já se o ničem takovém nezmiňuji. Prostřednictvím mluvčího Hrad po prvním kole deklaroval, že do kola druhého nebude prezident nic komentovat. Přijetí jednoho z kandidátů je asi výmluvnější počin něž několik komentářů.

6 0
možnosti
JS

R^ Také se ptám, kdy to už skončí...

PS: a nemyslím tím jeho smrt.

0 0
možnosti
Foto

Kdy? Fyzická či mentální nezpůsobilost - vlastizrada - konec mandátu - smrt. Víc možností asi není.:-)

0 4
možnosti
Foto

pardon ale tohle tema mi prijde uz hodne pres caru nezlobte se,!!

3 0
možnosti
Foto

Nebudu se zlobit, když si kromě nadpisu přečtete i článek. :-)V tom totiž není nic o umírání, ale jen o nevhodném prezidentově chování ohledně slovenských voleb, a upozornit na to mi tedy nepřijde nikterak "přes čáru". Pro název blogu jsem použil hloupý komentář hradního mluvčího a učinil jsem tak, což zcela otevřeně přiznávám, abych podpořil čtenost článku.

3 0
možnosti
JR

Vy jste opravdu ubožák, jednou se tou nenávistí zalknete. A odkazy na články v reflexu jsou už spoustu let asi tak na úrovni aeronetu.

Nejsem Zemanův příznivec, až příliš často s ním nesouhlasím, ale k tomu, abych dával někomu posměšné přezdívky, bych se nikdy nesnížil.

Jo a Šefčovič se píše s "f" (pokud to ovšem nemělo být "vtipné", to je pak samozřejmě něco jiného.

Mimochodem, co se týče Číny - teď zrovna budou jejich prezidenta vítat v Paříži. Merkelová tam lítá každou chvíli (byť ne tak často jako do Ruska, pravda), britská královna se s ním vozila v kočáře... doufáte, že tihle všichni taky umřou? Stejně jako třeba Barack Obama?

Vypadá to, že byste ocenil smrt u každého, jehož politické názory nejsou v souladu s vašimi. Počítám, že nejspíš dost závidíte Stalinovi, že on tu možnost měl...

4 3
možnosti
Foto

Nevím, jestli je komentovat článek na základě nadpisu ubohé nebo jen hloupé, ale pokud byste si přečetl i vlastní blog, tak byste zjistil, že pouze upozorňuji na nevhodné prezidentovo chování ohledně slovenských voleb. A chci vás také upozornit, že pokud nebudete prostor pod mými články používat k reakcím na jejich obsah nebo na prezentaci svých názorů na dané téma, a budete ho používat jen k invektivám a urážkám, budu vaše komentáře mazat nebo budu usilovat o zamezení vašeho "komentování" zcela. K tomu, co píšete, blog opravdu neslouží. Berte to, prosím, jako poslední "přátelské" upozornění.

2 1
možnosti
Foto

Pane Turnere, jelikož nemáte odvahu vstoupit do mojí diskuze, vstupuji do Vaší na upozornění některých blogerů. Ráda bych Vám řekla, že existuje i jiná karma, která je zadarmo a je rychlá. Váš článek jsem nedočetla, protože ten název je nelidský, nemorální atd., ale Vy to tak necítíte a máte jistě podle sebe právo napsat, co chcete, což jste také učinil. Nepřeji Vám, abyste onemocněl, abyste si přičichl k smrti, fakt Vám to nepřeji, ani pitomou chřipku, vůbec nic špatného Vám nepřeji. Chci, abyste to věděl, abyste otevřel svoje oči a mysl, až Vás ta karma bude honit. A to bude, bohužel.

3 0
možnosti
Foto

Milá paní Kaltsogianni, to že jsem nevstoupil do Vaší diskuse či diskusí) není otázkou odvahy, ale pouze nechuti s Vámi diskutovat. Nic ve zlém, baví mě zde diskutovat jen z několika málo autory, na kladné komentáře odpovídám spíše jen ze slušnosti a na záporné jen tehdy, přijde-li mi to smysluplné .Dosud jsem žádný rozumný důvod v případě vašich článků a komentářů k diskusi nenašel.

K vašemu příspěvku: v článku, pokud jste ho skutečně četla, nenajdete nic o smrti ani umírání, ale jen o nevhodném prezidentově chování ohledně slovenských voleb, a upozornit na to mi tedy nepřijde nikterak "přes čáru". Pro název blogu jsem použil hloupý komentář hradního mluvčího a učinil jsem tak, což zcela otevřeně přiznávám, abych podpořil čtenost článku. Karma, ta "blogová" mě vůbec nezajímá, a "tu jinou" na základě svého racionálního vzdělání považuji za nesmysl. S přáním hezkého dne JT

3 2
možnosti
Foto

Dělník je smrtelný, práce je živá. (Wolker).

0 0
možnosti
Foto

Děkuji, Karle.:-)

0 0
možnosti
Foto

Memento mori je velmi užitečný přístup, jak se probrat a nedělat si velké iluze. Všichni umřeme a nemá cenu se nadouvat jako krocani. Z tohoto pohledu je název vašeho článku skvělý. A obsah mi sedí stejně tak.

3 4
možnosti
Foto

Vy mě, pane Trizuljaku, překvapujete. (Vysoká úroveň článků ve Vašem blogu se neshoduje s Vaším hodnocením článků jiných, například tohoto, které si žádnou pochvalu nezaslouží). Je to samozřejmě Vaše věc, i když o něčem bohužel svědčí. Rv

1 0
možnosti
MK

RvRvRv Titulek je jasnou žádostí o karmu, ale takto formulovaná otázka se nehodí ani do šesté cenovky.

Odpověď zná dítě z i. stupně, ale lze jen ve stejném duchu otázky dodat, že na Zemana si občas někdo vzpomene, ale až umře Turner, ani pes po něm neštěkne!

11 1
možnosti