Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážený pane Turnere, Itálie může uzavírat smlouvy s Čínou na téma "Hedvábná stezka", SRN, GB mohou klidně s Čínou výhodně obchodovat, ale my máme dělat toho blbečka, který bude žvanit na téma lidská práva. Za koho kopete? Kdo Vás za to platí?

1 0
možnosti
Foto

Pletete si nenávist k prezidentovi s realitou...

0 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Jasně, precizně argumentované...

Mimochodem, je zajímavé s jakou iracionalitu, strachem a agresivitou vnímají lidé "ohrožení migranty". A jak jsou neteční vůči mnohem závažnějšímu a zcela reálnému ohrožení světa v němž žijeme, tím že jsme zatahování do područí Číny.

1 0
možnosti

No já myslím, že žijeme v právním státě, můžete mi říct jeden konkrétní schválený zákon, vyhlášku, nařízení vlády, změnu ústavy, který nás "zatahuje do područí Číny" ?

0 0
možnosti

Dobrý den. Shodou okolnosti dnes v 10:34 vysílal ČR Plus pořad nazvaný "Osobnost Plus", ve kterém hovořil architekt Jan Benda. Celý program byl v programu rádia uveden tímto textem: Jan Benda, architekt. Je to ironie osudu. V roce 1987 odešel z nesvobodné země do země svobodné. Odtud ale zamířil znovu do nesvobody. V Číně strávil 25 let. Navrhoval tu celé městské čtvrti nebo obří hotely. Moderuje Barbora Tachecí. Bylo velmi zajímavé si poslechnout názory člověka s 25 letou zkušeností pobytu v Číně. O tom, že je čínská medicína placebo, nebo že má Čína imperiální choutky netřeba diskutovat. Stejné choutky mají i jiné velmoci, tak to vždycky na světě chodilo a chodí. Jen mne zaujala skutečnost, jaký jste sepsal sáhodlouhý traktát o Číně, abyste si mohl vybít svůj negativní emoční náboj vůči egocentrikovi Zemanovi.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS