Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ono se tvrdí, že Hitler přenechal onu "špinavou práci" lidem jako Himmler, což byl opravdu sadistický psychopat. Adolf Hitler byl naopak při osobním jednání, pokud se netýkalo politiky, poměrně pozorný (viz. svědectví jeho sekretářek apod.) a také se říká, že při sledování filmových záběrů, na kterých trpěla zvířata, odvracel zrak... Utrpení lidí ho ale zjevně tolik nedojímalo, zejména Židů, kterým zase paradoxně nejvíce pomohl náš atentát na další nacistickou bestii Heydricha, právě on byl totiž architektem tzv. "konečného řešení", které, pokud by dále žil, by byl jistě schopen uplatňovat mnohem efektivněji a v ještě masovějším měřítku.

0 0
možnosti
Foto

;-D Pokud jste ,,poněkud" svůj příběh až ,,nevyfabuloval", což bych nevyloučil, neb pohádkářů je i na těchto stránkách něúrekom, pak bych ovšem nevyloučil, že šlo o dobře placeného provokatéra;-) Pokud je to vše skutečně pravdivé, pak jste měl oznamovací povinnost ve smyslu přísluš. zákonů.

1 0
možnosti

Trosku mi prijde, ze narod, ktery trpel pod Hitlerem a nechava neco takoveho chodit po ulicich, ze si do urcite miry zaslouzi pohrdani...

0 0
možnosti
MS

A co chcete dělat? Když na to budete fyzicky mít a triko z něj strháte (eventuálně mu dáte i na budku), v očích soudu (pokud by se konal) bude poškozený on. Podle mne by v takových případech měla konat městská, či státní policie. Doma ať si má takový člověk co chce, ale veřejně se s tím producírovat, to už je za hranicí zákona.

4 0
možnosti
Foto

R^ Jako by byly nebezpečnější instituce státu, které to tolerují ...

0 0
možnosti
OT

A teˇsi představte, že mně můj známý, který je zahradník a buduje zahrady většinou pro bohaté lidi, vyprávěl toto. Dostal zakázku od nějakého tady žijícího Rusa, který teď bydlí v malém městě zatím ve dvou spojených řadových domech. Byl jím pozván aby probrali podrobnosti ohledně zahrady, rozpočtu, termínu atd. Když přišel do velikého obývacího pokoje toho Rusa, který vznikl spojením několika místností ztuhl.

Na stěnách toho pokoje byly jen obrazy a fotografie Adolfy Htlera. "Jste překvapen? Nebuďte A.H. je člověk, který něco dokázal." Pravil ten odporný rusák.

0 0
možnosti
MB

Je legrační, jak českým obdivovatelům Dolfíka a jeho suity nedochází, že v případě vítězství nacistické ideologie by pravděpodobně buď makali někde v nacistickém lágru na Sibiři a nebo by vůbec nežili.

4 0
možnosti
Foto

J40a44k95u53b 19R90o94t53h

28. 5. 2019 14:36

Nojo, když si myslí, že jsou henti Árijci, takže by je nic podobnýho nepotkalo. :-/

1 0
možnosti
PV

Genialni odpoved R^

3 0
možnosti
Foto

Možná by to chtělo nějakou akci "Dejte pěstí Hitlerovi" ;-)

2 0
možnosti
Foto

Hmm, nikdy nikdo nevymyslel, co s dementy. Prostě jsou, co naděláme? Vaporizovat se to nesmí, domlouvat tomu nemá smysl... nenaděláte vůbec nic, i kdybyste mu to triko serval. To je v hlavě a tam je to zacyklený.

1 0
možnosti
Foto

To máte naprostou pravdu. O něj však nejde. Já mám špatný pocit, že jsem nic neudělal.

3 0
možnosti
Foto

R^ Karma. Tohle je fakt skvěle napsané, včetně dilematu na konci... R^R^R^

Ve filmech o době nacizmu se možná najdou scény, jak tatínek, nacistický pohlavár s miloučkou blonďatou dcerkou na klíně doma večer podepisuje příkazy k deportacím do koncentráku. Samozřejmě je podepisuje na nádherné vrchní desce klavíru, na němž chvilku předtím hrál procítěnou romantickou sonátu... Atd.

6 0
možnosti
VV

;-D I Josef Stalin nebo Klement Gottwald se radi ukazovali s nejakym deckem na kline;-D

Dnesni politici zu to radeji nedelaji, nekdo by je mohl obvinit z pedofilie. ;-D

5 0
možnosti