Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Pane Turnere, na spoustu věcí máme velmi odlišný názor, většinou s vámi nesouhlasím. Nicméně dnes jste naši situaci popsal velmi přesně. Za mě, ač nerad, dávám karmu.

0 0
možnosti
MK

Je docela úsměvné, jak se autor pozastavuje nad tím, že Zeman někoho uráží, ale když někdo uráží jeho - a ještě mnohem odpornějším zpúsobem (tuším, že tam dokonce padalo něco o fyzickém násilí) - necekne ani fň.

Když už autor volá v diskusi po objektivní argumentaci, měl by by též objektivně argumentovat.

Abych se přiznal, mám opravdu strach, že výsledky voleb jaxi pozbudou své platnosti ve prospěch různých aktivistických skupin a k moci se budou drát nikým nevolení. Že jim jde především o moc? A co jiného, když jejich hlavním heslem na demonstaci bylo - "stačí nám, když odejde Babiš".

Ono je to vlastně jednoduché - média záměrně zveličují problémy a možné problémy svých neoblíbenců zatímco o problémech svých oblíbenců záměrně mlčí. Pro někoho tak vznikne dojem, že Demagogický blok (já s tímto pojmenováním naprosto souhlasím) jsou chudí čestní hoši, zatímco Babiš je největší gauner pod sluncem.

5 4
možnosti
JZ

Dnes bych s vámi souhlasil v tom, že tvůrci ústavy nepočítali s tím, že bude prezidentem někdo jako Zeman (na Babiše to naopak aplikovat nejde, ten ústavu nijak proti jejímu zamýšlenému smyslu neohýbá). Je to ovšem mizerná vizitka těch, co tu ústavu tvořili.

0 0
možnosti
Foto

Babiš na rozdíl od Zemana Ústavu neohýbá, ale využívá její "nedokonalosti", která spočívá v tom, že se předpokládá, že prezidentem stane jen čestný člověk a volby vyhraje politická strana a ne firma.

2 1
možnosti
Foto

R^R^ Tak jednoduché to totiž je.

2 1
možnosti
MK

Článek je především SILNĚ neobjektivní - jako většina těch, co autor napsal o Babišovi, potažmo Zemanovi. A to si o nich nedělám žádné iluze.

2 3
možnosti
JP

Dobrý článek, přesný, podepsal bych se pod každou větu.

5 2
možnosti
Foto

Děkuji, to mě těší.

1 1
možnosti
Foto

I30v80a85n 63M79a41r86e22k

26. 6. 2019 20:06

Cituji. . . ." tento stav jsme zavinili my sami občané České republiky"8-o . . . .Možná, že by bylo dobré pane, pokud budete mluvit jen sám za sebe. Tolik vás zase, aby jste se oháněl všemi občany této země určitě není. R^ [>-]

6 5
možnosti
ZD

Nejistý člověk se vždy snaží hledat záchranu ve skupině spřízněných. A když se s ní nemůže identifikovat fyzicky tak to nazve my všichni, je obecně známo, všude se ví apod. Autor celý článek koncipuje jako mluvčí národa, který si sype na hlavu popel co, že to udělal. Zřejmě se shlédl v organizátorech demonstrací a organizuje takovou svojí - celorepublikovou, všeobjímající, střediskovou, zkrátka my všichni ....

10 5
možnosti
Foto

Dobrá úvaha, Jiří. Karma.R^

8 3
možnosti
Foto

Děkuji Vám, Tomáši.

0 0
možnosti
Foto

Bohudík:-) Kdybyste se mnou souhlasil, měl bych velmi špatný pocit, že jsem udělal něco nesprávně.

1 0
možnosti
Foto

J66i44ř81í 97L57i53b18e74r

26. 6. 2019 18:27

Bohužel máte pravdu. Karma.

7 3
možnosti