Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J54a85n 92H34u69l34i18k

5. 7. 2019 22:44

Gratuluji pane Turner za moudrý článek. Zeman se nestyděl plácat voloviny už na Letné v době tzv. sametové revoluce. Je to kolíňák ze zálabí tedy zálabák. S těmi jsme se my hoši kolíňáci od náměstí už tehdy moc nebavili. Jednou zálabák pořád zálabák.

2 0
možnosti
Foto

No, já třeba NEchápu, proč o takových věcech vůbec pindá. PREZIDENT!!

2 0
možnosti
Foto

To nechápou mnozí. Většina prezidentových omylů, urážek a faux pas nemá žádný racionální důvod, je to jen projev žvanivosti.

6 0
možnosti

uz to proste nejni, co to bejvalo - tak to chodi

smutny na tom je to, ze Zeman ani nikdo v jeho nejblizsim okoli nema tolik taktu a cti, aby to uznali

7 0
možnosti

Když jsem váš článek četl, vzpomněl jsem si na apokryf Karla Čapka "Agathon čili o moudrosti", v kterém ústy filozofa Agathona rozebírá pojmy chytrost, rozum a moudrost. V apokryfu se například píše: "Nebo, dejme tomu, chytrý politik může být docela dobře taškář a škůdce republiky, ale rozumným politikem nazveš jen toho, kdo dovede řídit věci k obecnému užitku a chvályhodně; kdežto moudrý politik, pánové, to jistě cítíte všichni, zkrátka takovému se říká ́otec vlasti ́ nebo podobně; z toho je vidět, že má moudrost něco zvlášť srdečného."

Jak je to v této souvislosti se Zemanem, si může každý rozebrat sám. A vám samozřejmě karma.

8 0
možnosti

Moc trefný článekR^R^R^

6 0
možnosti
Foto

Odborník "na slovo vzatý" se pozná podle toho, jak se jeho zaslepení obdivovatelé vztekají, když je za slovo vzatý ;-D

Ale máme přeci jenom nějakou naději. Velice doufám, že si voliči u nás napříště dají velký pozor, koho vyberou. Na Slovensku měli prezidenta, který když někdy někde otevřel pusu, tak se normální lidé styděli. A pak přišel pan Kiska a po něm paní Čaputová.

7 0
možnosti

Je úžasné sledovat jak vás člověk, kterého nesnášíte - jak patrno z vašich příspěvků - i přes zjevnou nevraživost nenechává chladným. Každé mrknutí oka, každý slovní úlet, každičký názor i ten nevyslovený je vámi okamžitě rozveden do celého článku.

Představte si, že by naše země měla presidenta, který by nikoho nezajímal. Na vše a všem by kýval, všem vše slíbil a splnil. Jak byste si pak tříbil svůj smutný ostrovtip. Sám o sobě píšete, že mluvíte se psy. Někdo si za účelem odreagování pořídí rybičky a řve na ně. Ani psi ani rybičky nedávají plusy. Tak trochu tuším, že jste si jako další ventil "pořídil" místní věrné.

4 3
možnosti
Foto

Ano, ten náš prezident také mnohé slíbí, a potom....... pes.

5 0
možnosti

:-).......ubohé! Divím se kam až může člověk ve své nenávisti klesnout! Ale......trochu potlesku jste sklidil! Bude se Vám dobře spát! RvRvRv!!

5 16
možnosti
Foto

Můžete mi prozradit, kde jste v článku zaregistroval projev nějaké nenávisti? Nemám Zemana rád, ale uvedl jsem něco nepravdivého nebo nepodloženého? Jste schopný racionálně rozporovat cokoli z toho, co jsem napsal, Asi ne, proto jen ideogramy a ničím nepodložené bláboly.

19 1
možnosti
Foto

A jak se pozná skutečně vzdělaný a moudrý člověk?

Podle výše stupně nenávisti k prezidentovi Zemanovi (a Babišovi)?

7 15
možnosti

Odpověděl jste si zcela přesně sám. Čím víc budete plivat na Zemana,Babiše a Putina, tím jste vzdělanější a inteligentnější.

10 4
možnosti
Foto

Pan prezident Zeman musí být daleko vzdělanější a moudřejší než chemik Drahoš, neboť si čítal ve svém mládí v Peroutkově Přítomnosti, jak se k tomu nechtěně doznal.

1 1
možnosti