Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J83a96n 81H16u56l32i16k

5. 7. 2019 22:00

Nevím proč se neobjevila v první část příspěvku, nemám na ,,jejich,, změny nervy.Promiňte mi prosím.

0 0
možnosti
JH

J74a24n 78H38u77l95i19k

5. 7. 2019 21:55

le ti v ýchodní nabyli méně pracovití ale nežili ve svobodě.Oba tyto ,,národy" ale úplně zblbli a šli za Hitlerem.Nezapomeňte, že my Češi jsme ještě pořád mladá nezralá demokracie.K Vašemu článku Vám gratuluji, je perfektní. Pište dál !R^

1 0
možnosti

Jste asi zase neco nepochopil...

Bylo po valce, spousta lidi ztratila blizke, byli jsme zrazeni tzv. demokratickymi zememi v Mnichove, byla po odvolane mobilizaci proti Nemecku, komuniste zavedli spoustu socialnich vymozenosti, davali lidem praci, ze bych se vubec nedivil, ze velkemu dilu, klidne vetsine lidi se zilo mnohem lepe za nich, ne za prvni republiky. A ted nekdo pujde obetovat zivot, aby se pratelil s kym? S temi co nas zradili v Mnichove? Kdyz uz se lide otrkali, sevreni povolilo, tak se to u nas zacalo zlepsovat, nebyl duvod proti komunistum protestovat, a pak prisla invaze.

Nepochopil jste ani volbu Zemana, ktery i se zahravanim si s ustavou je porad lepsim prezidentem nez superkorektni, slusne se chovajici, EU a muslimske imigraci vstricny Drahos. Tam uz totiz jdou skody do trvalych nasledku. Zeman odejde, a kde je porusovani ustavy, anebo nejaky ten bonmot?

Babis je mnohem lepsi volba i s jeho Capim hnizdem a konfliktem zajmu, nez megatunelari a zadluzovaci z opozice.

U Cechu co do soucasne politiky zvitezil zdravy rozum a kompromis. Chvalim. Ale bylo na male.

Co do komunisticke minulosti... "po valce je kazdy general", asi tolik k vasemu naivnimu nazoru.

1 7
možnosti

Se Zemanem jdou škody do vážných trvalých následků, protože z nás dělá orientální nedemokratický režim. To se bude těžko vracet zpátky.

3 0
možnosti
AZ

Tak snad pochopíte, že jste žil a budete žít v dalším režimu, atd.

0 0
možnosti
MK

Je moc dobře, že už začínáte chápat.

0 0
možnosti
VM

K Vaší myšlence bych dodal tolik. Každá změna začíná změnou myšlení jednotlivců. Tedy aby byla možná změna celková (nejakého celku), je třeba, aby potřebné množství lidí změnilo své myšlení.

Změnit myšlení musí každý sám za sebe, nikdo to za něho neudělá. A jelikož každý musí chtít sám za sebe, tak to nějak tak zvenčí moc nejde (ano, je určitá skupina lidí, která z pohodlnosti podlehne propagandě)

A to jsme u toho největšího problému. Ono totiž uznat, že jsem "myslel" špatně a začít na sobě pracovat, je totiž to nejtěžší. Prvně spousta lidí musí překonat své vlastní ego, aby uznali, že chybyli. No a pak ještě musíte pracovat na vlastní změně svého myšlení.

No, není jednodušší, si v 15:30 odpíchnout odchod, skočit na dvě, na tři, večer zkouknout Ulici a Ordinaci a slepě věřit všemu, co mi média nacpou?

2 0
možnosti
MK

Zajímavá úvaha. Ale opomíjí fakt, jak si Stalin podmanil Ukrajinu - umělým hladomorem uprostřed zimy.

0 0
možnosti
PV

Logicky musel opomenout velmi mnoho věcí, nemohl se vyjádřit jinak, než ve zkratce, souborné pojednání o padesáti letech nedávné historie by zabralo nejméně pět set stránek.

0 0
možnosti
RE

Lidi to prostě chtěj co nejjednodušší a všichni pořád jakože dělají, že se tomu diví:)

0 0
možnosti
Foto

Obávám se, že máte pravdu. Češi dokáží přežít jakýkoli režim. Pragmaticky žili v době vlády jedné strany, teď se většina ráda přizpůsobí liberálním demokratům a dovedu si představit, že v budoucnosti nebudou mít problém s islámem potažmo s právem šárija. Naštěstí to už tady nebudu ani já ani vy ;-)

1 0
možnosti
ZB

Naprosté nesmysly. Vaše vývody jsou od základu špatně. Stejně jako ústava bez limitů. Takže ji zneužil Havel, Klaus a zneužívá řtoho Zeman. Nic divného a vlastně ani špatného. Mělo by to vést k úpravě ústavy. Tím, že to nevedlo k úpravě ústavy když si hrál Havel se Zemanem a Grérem, tak se podobné zneužití absence limitů prostě koná. navíc soudnictví, které jasné případy jako je ten Rathuv řeší 7let nedává nejmenší šanci na nápravu.

4 2
možnosti