Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ani nové volby nemohou Babiše odstranit. I když by Babiš těžce prohrál (iluse), tak tak ho Zeman stejně pověří sestavením vlády nebo se rozhodne sestavit vládu sám a premiérem ustanoví Mináře nebo Nejedlého. Co je mu do ústavy.

0 1
možnosti

Naprostý souhlas. Taky se ptám koho v této zemi zajímá kdo bude ministr kultury. K doporučení pro nás bych doporučil poslancům ČSSD: Léto jako když vyšije. Jděte si raději zaplavat nebo projít do lesa. A taková padesátka km na kole dokáže vyčistit hlavu dokonale.

0 0
možnosti

Trochu mi není jasné proč článek vznikl? Na konci sám píšete co je hodnotnější sledovat ale celý článek - nic nového, nic objevného - tak proč vlastně? Jedině pochopitelné by bylo, že si psaním kompenzujete nějaký problém a pak jste podobný presidentovi. Také si různými způsoby své tvrdohlavosti kompenzuje nějaké problémy. Nepochopil jste, že o jména nejde ale pravděpodobně se hraje nějaká hra v pozadí? Pan Staněk pravděpodobně odkryl Pandořinu skříňku a zatímco my nic nevíme oni vědí, kam by to vše mohlo zajít pokud by se to "nějakému Staňkovi"(omlouvám se skutečnému ministrovi) nechalo delší dobu. A politikům na okraji propasti záleží na tom, aby jim byly populární umělecké tváře nakloněni. A tak se tady hraje divadlo a ochotní přisluhovači přisluhují a snaží se národ poštvat. Přisluhujete??? Poštváváte???

0 0
možnosti
Foto

Nepovede-li se puč, jsou pučisté frustrovaní.Milion chvilek, a ono jich nepřijde milion, ale jenom čtvrt. Z toho majdan neupleteš Rv

3 2
možnosti

Doporučuji všem čtenářům koupit si AHA nebo životopis Tomáše Řepky. Jsou tam nepochybně mnohem hodnotnější úvahy.

1 0
možnosti

J76i80ř22í 65H92o93l95ý

5. 7. 2019 14:12

Aligátor - takový hezký výraz pro lidský odpad.

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi ráda, pane Turnere, empiricky si dovoluji tvrdit, že je to všecko jen pohyb v kruhu, totiž např. níže zmíněné téma Altner znám vlastní kůží. A teď jsme se pro udržení napětí měli z médií dozvědět , že po "sudeťácích" nyní nově Chvilkaře zpovzdálí podporuje pan Bakala. Tak se (s)mějme, Vám přeji další radosti a děkuji .R^

2 0
možnosti

Přání radosti by autor potřeboval. Jeho články na politické téma svědčí o rozervané duši a nezvykle silném emočním vypětí. A při vší úctě - pokud jste jednou z organizátorek MCHPD a máte dokonalý přehled o dění uvnitř té dosud záhadné skupiny mohu respektovat váš smích nad různými zprávami jako kvalifikovaný. Pokud ne - je váš smích poněkud nakyslý. Jste obohacena stejnými "fakty" jako všichni ostatní a jen věříte svým představám o čem to vlastně je - stejně jako my všichni.

0 0
možnosti

Karma.

S poznámkou: Politika být zkažená nemůže. Jsou jen politici zkažení a velice zkažení. Příklad druhých? Babiš, Hamáček, Faltýnek (pokud je politkem), Okamura, Onderka, Maláčová, Chvojka, ......

Že jsem vynechal pana Zemana? Ó, nikoliv. Ten ční vysoko nade všemi.

6 1
možnosti

A kdo jsou tedy ti nezkažení ať vím příště u urny?

2 2
možnosti
Foto

Karma, duo potřebovalo po chvilkách přijít s nějakou aktivitou a vyskytla se čssd, které nestačil obrat v případu Altner a bylo ji potřeba klepnout přes prsty, nebo zadupat pod zem jak Sobotku. Stařík je v tomhle důsledný.

2 1
možnosti

A co takhle nové volby?

2 0
možnosti
Foto

A komu tím prospějete?

2 0
možnosti