Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Neschvalujete-li hanobení soch, tak je prostě nehanobte, nevymýšlejte si paralelní historii a nepolévejte je červenou barvou, to je celé !!

2 0
možnosti
Foto

Pokud chcete rozporovat to, co jsem napsal, tak mi, pane Macku, napište, co z toho, co jsem napsal, není pravda a podložte to argumenty. Tady nejste v Parlamentních listech, ale pod článkem, v jehož diskusi si nepřeji, aby někdo slintal nějaké ideologické plky, ale diskutoval prostřednictvím názoru podloženého argumenty. Neřekl bych že něco polévám, a to ani v uvozovkách ne, pokud tedy tím nemyslíte historické reálie, které lidé jako vy snad už u nás nikdy znovu nepřekroutí.

0 0
možnosti

Víte z čeho jsem nesvůj? Asi zde existuje rozpor mezi "pražskou kavárnou" a tím "plebsem". Nevím o tom, že by plebs házel rajčata na své odpůrce. Nevím o tom, že by ten plebs zneuctil nějaký pomník státníka, který se jim nelíbí. Lituji, ale skutečně nevím kdo jsou ti inteligenti a kdo je tedy ten plebs.

7 0
možnosti
Foto

Pražská kavárna nám zdůvodní, že za házení rajčaty a zneuctívání pomníků si plebs může sám.

3 0
možnosti
Foto

Což se také postarat o odstranění soch Jana z Pomuku? Podle dnešních vědomostí zase toho tolik nedokázal, aby byl sochami navěky připomínán.

3 0
možnosti
Foto

Četl jste článek? Pokud ano, proč nereagujete na to, co je v něm napsáno? Máte nějaký názor, který dokážete podpořit argumenty o popisovaném problému? Pokud ano, proč ho nenapíšete? Pokud ne, nebalastujte diskusi plky.

0 2
možnosti
Foto

Dnes by byl do nebe volající nesmysl Koněvovi sochu stavět. Jenomže pokud už tu stojí, je nesmysl ji bourat či špinit. V podstatě jde o pózu. O příležitost pro exhibicionisty se na veřejnosti předvést.

3 0
možnosti
Foto

Potom by Američané měli požadovat vrácení busty Václava Havla z budovy Kapitolu do budovy našeho velvyslanectví.

Busta Václava Havla podle Vašeho výkladu též nemá v Kapitolu žádné opodstatnění.

2 0
možnosti

P30e17t95r 18T96o44m50e77k

1. 9. 2019 17:16

A požaduje to někdo v Americe nebo to jen vy ze zoufalství vymýšlíte nesmysly?

0 0
možnosti
Foto

Karma.Výborně napsáno.R^

2 0
možnosti

Souhlas, karma.

2 0
možnosti

Optimálním řešením je Referendum . Občané - Chcete po 74 letech po válce ještě sochu osvoboditele? Čisté, apolitické, elegantní řešení ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Souhlas. Referendum občanů Prahy 6 a dokud nebude fungovat elektronická podoba referenda tak jen v případě že toto referendum bude spojeno s jinými referendy nebo volbami. Samostatné referendum kvůli soše mi přijde absurdní, to ať si tam ještě pobude.

0 0
možnosti

Je to právě naopak., Ať je Koněv tam kde je, ale ať se k němu přidá pamětní deska se seznamem jeho zločinů.

0 0
možnosti

Ale ta už tam je..... 30 let tam sice byl bez niceho, ale teď udernici začali uradovat...... Co taky jiného mohli vymyslet....

2 1
možnosti