Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Duševně zdravým lidem vadí už H. Má to spojené s neomarxistou, který potřebuje hlasy od komunistobijců. Rv:-P

0 0
možnosti
BV

Starosta Hřib je pražský škůdce obdobný zemským škůdcům z historie.

1) Ještě nebyl ve funkci a už na podnět umanutého Čižinského odsouhlasil rekonstrukci Libeňského mostu. Co na tom, že ten stávající stojí na pilířích y okradeného, nyní totálně zkorodovaného betonu, jak ukázaly zkušební vrty. Vyvrtaná jádra se rozpadají pod dotekem prstu, Přitom ten opravený most bude stejně drahý jako nový a vydrží při mnohem dražší údržbě max třetinu životnosti a podstatně nižší únosnosti.

2) Brání výstavbě plavební komory u Dětského ostrova s tak stupidními argumentz, jako je spotřeba nedostatkové vody - ta nikam nezmizí - jinak volně přeteče přes jez. Nebo poškozením výhledu na Národní divadlo - ovšem to je od budoucí komory zcela zakryto budovami a stromy na Střeleckém ostrově

3) Té dohodě s Čínou skončí platnost za dva roky,takže je zcela zbytečné sebe-zviditelnování páně starosty. Spíše se měl koncentrovat na vyjednávání nové než na vypovídání té stávající s očekávaným poškozením Prahy

0 0
možnosti
AK

Na minulou primátorku byly stížnosti, že je Praha rozkopaná a nedá se po ní rozumně jezdit.

Kdo jezdí po Praze dnes, musí si říct: "Zlatá primátorka!"

Že se primátor Hřib stará o všechno možné a nestará se o co má, dobře. Možná je jen líný nebo neschopný a nemůže za to.

Tak nezbývá jen doufat, že aspoň nevyhlásí válku Číně...

7 1
možnosti
DR

Vystihl jste to naprosto precizně. Ano, primátor Hřib se stará o všechno možné, jenom ne o to o co by měl. R^

5 0
možnosti
SN

:-)......Pane autore, já jsem ještě ze starého světa! Myslím si, že špičkový reprezentant takového města jako je Praha, by měl mít určitou kulturní úroveň a samozřejmě by měl mít zažitou určitou míru diplomacie.

KDyž se na takové místo dostane nevychovanec s chováním řeznického psa, oslněn funkcí o které v životě ani nesnil, tak se považuje za hvězdu, které je vše dovoleno a rozhodně předpokládal, že za to sklidí velký potlesk! Bohužel se zmýlil....potlesk sice od několika lidí, (vidíme to v diskusi), sklidil ale je tu kromě diskutérů i "mlčící většina" která se s jeho velikášstvím maximálně baví!

Výsledek....kde se jen zmíní Praha....zavřeno. Vydělávejte si jinde!

Že je pohled Číňanů na nás úplně jiný lze dokumentovat na dnešním utkání s Tureckem! Ti nám fandili.....neskutečné! Čili....jak se dnes praví.....záleží na úhlu pohledu ! !!!!!!

8 1
možnosti
Foto

Stando Vy máte zase jako vždy bystrý úsudek. A když je Hřib primátorem, není to díky zvolení většinou pražanů? Že tu něco píšete o pár příznivcích a mlčící většině. Ale pokud je na Vás ta úvaha příliš složitá, tak to nechte být.

3 0
možnosti
JS

USA uznávají princip jedné Číny. Placení řiťolezci se snaží zalíbit.

2 0
možnosti
Foto

Ve druhé větě jste dokonale popsal naše ústavní činitele a jejich rektálně alpinistický dopis představitelům komunistické Číny.

https://dvojka.rozhlas.cz/cyril-hoschl-prohlaseni-4-ustavnich-cinitelu-jsou-srabi-7467608

3 1
možnosti
DP

Nevím, jestli teď strachy vůbec usnu. Co když nám zruší skvělé investice do kanálu Odra, Dunaj, Labe.... Příšerná představa.

3 0
možnosti
Foto

:-)R^ A co kdyby nakonec nechtěli spolupracovat na projektu Hedvábné stezky? Představa, že bychom ji budovali sami tak, jak opravujeme D1, tak nevím, nevím...:-)

2 1
možnosti
PB

Karma, souhlas.

3 1
možnosti
Foto

R^Ach jo, pane Turnere...... Pod Vaším článkem vnímám některá slova jako esenciální a trefná. Hlavně, že Čína může......, pak že věci fungovaly x let. Inu, to i takový slaboduchý agresivní svalovec a hromotluk si bývá vědom, že si za určitých okolností může dovolit chovat se arogantně, zpupně a z pozice moci, a to zvláště v případě, má-li už zkušenosti, že se vždy najdou maličcí patolízálkové ochotni mu jeho svaly pochválit a projevit očekávaný respekt a přinejmenším povinnou úctu. Tak to může opravdu x let fungovat.

Je pochmurné pozorovat, co se děje , když naši vyvolení otevřou okna určitým mocným větrům. Jak potom větročivným sroulům rostou křídla pterodaktylů a povykují na ty, kteří podle nich nepochopili svou směšnou nicotnost a moudře se nepodřídili.

4 1
možnosti
Foto

:-)R^To jste vyjádřil moc hezky

0 0
možnosti
DR

A proč by měl Hřib lézt po kolenou? Nestačilo by nekafrat do věcí které před tím x let fungovali a raději se věnovat problémům města?

7 7
možnosti
Foto

:-)To je asi jako bych vám napsal , proč mi krafete pod článkem a raději si nezryjete zahradu.

Proč by se politici nemohli a neměli vyjadřovat o obecným problémům, když to mohou a mají dělat i řadoví občané. Navíc mi porušování lidských práv v Číně, a její postoje k Tibetu i Tchaj wanu přijdou tak jednoznačně odsouzeníhodné, že by to slušný politik, potažmo slušný člověk udělat měl.

8 1
možnosti
PK

Jen aby se nestáhli ze Slávie,když jí to po letech šlape...;-D

2 0
možnosti
Foto

R^Jako obyvatel Vršovic navrhuji změnit název ze Slávie Praha na Slávii Vršovice. A je to!.

4 1
možnosti