Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejroztomilejší je ten Váš závěr: "Jinými slovy mi připadá nedůvěryhodné, že by rozumní a vzdělaní lidé skutečně chtěli takto výše uvedené prosazovat.".

Jistě, takový program mohou prosazovat jen nerozumní a nevzdělaní. Co je rozumného na podpoře rodiny? Co je rozumného na ochraně přírody pro lidi a nikoli proti lidem? Co je rozumného na tom, že bohatství by mělo vznikat z práce? Co je rozumného na tom, že čeští politici by měli prosazovat především zájmy České republiky?

Důležité je vtloukat dětem ty "správné názory" už ve školách; manželství je všechno, co různí aktivisté za manželství prohlásí, klima ochráníme implementací Grétiných nápadů do legislativy, což se bez dotací těm správným lidem prostě neobejde. A ještě – všechna náboženství jsou stejně kvalitní. Džihád-nedžihád.

Rozumné názory nepotřebujeme. Ať žijí SPRÁVNÉ názory!

2 0
možnosti

J86a14k58u91b 76Š19o11l43c

6. 9. 2019 10:36

Se svým intelektem byste se měl ty "hloupější" snažit přesvědčit a ne jimi pohrdat. Pokud budete vy a další "pražští kavárníci" těmi "hloupějšími" nadále pohrdat, budete se dočkávat při volbách dalších a dalších zklamání a budete zase moci jenom kroutit hlavami nad těmi blbci.

3 1
možnosti
Foto

Zajímavá úvaha. A naprostý souhlas s názvem. Karma Jiří

5 3
možnosti
Foto

Děkuji, Tomáši.:-)

0 0
možnosti

Z vašeho článku na mě působí, že se vás nejvíc zřejmě dotkly ty "dotace" (Ostatní Vaše připomínky - "strana vs hnutí" nebo určení míry předpokladů na studium... už působí spíš jako vata, aby se nezdálo, že je toho málo ;)

"Dotace jsou mnohdy zlo, ale mnohdy i naprostá nezbytnost. Vytvořit zemi bez dotací, znamená vytvořit svět bez dotací. A to je opravdu nemalá ambice."

A to jste četl kde, že chtějí vytvořit zemi/svět bez dotací? Já v jejich programu čtu například:

"Bez dotací se v současném stavu EU naše zemědělství neobejde. Budeme však vždy prosazovat systémový a jednoduchý způsob dotování (na hektar; na zvíře), nikoli adresné dotace pro vyvolené."

... tedy žádné "radikální" rušení, jak se snažíte ve svém článku "populisticky" ;-) podsouvat, spíš bych to nazval "racionálnější".

4 0
možnosti

Pár věcí jste napsal dobře, pár ne. Ten populismus tam je, bez něho asi uspět nejde, to nám předvedli v minulých deseti letech Svobodní. Dotace nejsou nikdy nezbytnost a vždy jsou zlo. Je ale asi bohužel pravda, že interně zcela bez dotací lze fungovat pouze, pokud buďto celý svět funguje stejně nebo pokud má stát celní ochranu. Obzvláště pokud je jedním z dalších cílů podpora domácí produkce potravin. Co se týče školství, stejně jako se uměle zvyšoval počet středoškoláků a vysokoškoláků, tak se uměle může snížit, nevím, co v tom vidíte za problém.

Jo a že vám vadí, jak vás pořád chce někdo ochraňovat? Tak to lžete. Třeba ochránce proti klimatickým změnám jste v poslední době "vítal" dost srdečně.;-)

6 0
možnosti

Dotace jsou vždy zlo? I v případě podpory nekomerčních aktivit, např. sociálních služeb, kultury a sportu?

1 0
možnosti
Foto

..........tak pan Ševčík....... Tím spíše pro mne NE

3 3
možnosti
Foto

...některá jména jsou opravdu zajímavá...

0 0
možnosti

Anebo také pro skutečně pravicové voliče ODS s kritickým rozumem, kterým jaksi volební program "antibabiš" nevyhovuje, protože na tomhle není nic pravicového, na tom je jen uražená ješitnost těch, kterým Babiš úspěšně konkuruje. :-)

16 4
možnosti

J74o89s47e67f 44N77i50k11l

5. 9. 2019 19:14

....zato "Milion chvilek" nemá žádný program, vlastně má, ale ti zneužití demonstranti zatím o něm nic neví (to může být překvapení)...Trikolora nic moc, ale jasně víme, co chce...

7 6
možnosti

Proč by měla mít občanská iniciativa Milion chvilek program? Ona snad někam kandiduje?

5 2
možnosti

Konzervativní strana a tak mě ani moc nepřekvapilo co jsem se zatím dočetl o programu, no a výběr lidiček je zatím kvalitní, tak třeba dobrá pravička na obzoru;-)

9 0
možnosti

Výběr "lidiček" kvalitní? Pokud vím tak (u nás) z velké části jde o lidi, kteří se už dřív znemožnili v ODS a museli ji opustit... Pak to zkoušeli u Svobodných a teď v Trikolóře. A příště?

3 3
možnosti

"Voliči SPD s maturitou" je synonymum pro výraz "prázdná množina".

4 8
možnosti