Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

nevidím jediný důvod, proč jsme po roce 1968 stavěli pomník okupantům???

2 0
možnosti
Foto

No stěží může okupant držet v ruce šeřík, to spíše samopal. Takže daná socha může představovat okupanta jen tehdy, kdyby v ruce nesla hromný kýj.

2 1
možnosti
Foto

No tak asi tak: odstraníme všechny sochy (počínaje Václavem na koni), páč každý z našich "oslavovných" měl nějakou tu chybku...

Nadále budeme stavět jen sochy na památku Křemílka a Vochomůrky, přičemž Jičínu udělíme výjimku na Rumcajse...:-P;-)

2 4
možnosti

Proč bychom měli odstraňovat sochy z naší historie (tedy až na syfilitika Klému:-P)? Ale jaký má smysl mít tady sochy generálů cizí armády, ausgerechnet té armády, která tady v roce 1968 tanky zadusila náš pokus o svobodnější život? To by udělal jenom hlupák. Nebo hradní pán se svoji suitou.

5 1
možnosti
Foto

Jenom strašpytlové s černým svědomím se bojí pohlédnout do tváře soše generála Koněva s šeříkem v ruce, která měla připomenout slavné májové dny osvobození v Praze.

3 8
možnosti
Foto

Supermaršál Koněv s ratolestí v ruce je symbolem míru, to však piráti, fašisté a euromilitaristé a jiní burani nechtějí slyšet

2 7
možnosti
MK

Rv Možná by bylo účelnější si vyměnit některé blogery; o jednom bych věděl.

7 6
možnosti
DR

Nebudu naznačovat konkrétně, ale to je fakt dobrý nápad. R^

3 1
možnosti
AR

R^ Dobrý nápad, to by bylo prospěšné!!

5 0
možnosti
Foto

I17v49a95n 91M74a46r61e97k

7. 9. 2019 19:32

Takže jeden pomník Koněva, "vyměníme" za desítky pomníků našich legionářů rozesetých po celé Rus? Dobrý nápad, už abyste jej počal realizovat. R^[>-]

2 5
možnosti
Foto

Lze pouze doufat, že pana Turnera nebudou duše legionářů chodit strašit, že ruší jejich věčný spánek.

5 3
možnosti
PK

Dobrý nápad,ale obávám se, že nebude akceptován...

4 0
možnosti
Foto

Obávám se též, oželme tedy pomníky legionářů a Koněva slavnostně odstřelme.

5 1
možnosti
Foto

Velká karma. Rozumný, klidný text.

On možná také Putin považuje výměnu zajatců za svůj "diplomatický úspěch" a "skvělou šachovou partii" ze své strany, protože požadavek na propuštění Volodymira Cemacha oznámil až dodatečně jako podmínku, bez níž výměna neproběhne. V. Cemach je totiž důležitým svědkem okolností kolem sestřelení malajsijského civilního letadla. Když takový svědek zmizí v nedozírných dálavách ruské země, je po problému s jeho možným svědectvím.

Přesto všechno jsem nesmírně rád, že byl osvobozen Oleh Sencov, dle mého přesvědčení nevinný člověk.

Nápad se sochami bych bral. Hlavně ale klid. Rozeštvání lidí u nás patří do typického rozvratného instrumentáře Rusů.. Náš ministr zahraničí správně řekl, že je potřebný návrat k normální věcné diskusi. Problém ale je v naší protistraně, která každou slušnost považuje za slabost a je připravena okamžitě toho zneužít.

12 2
možnosti
Foto

Jak mohou Rusové rozeštvávat náš národ, když jsou o nich ve veškerém našem mainstreamu v čele s ČT už několik roků POUZE negativní informace a žádné jiné?

To i ti bolševici měli o Západu občas alespoň nějaké neutrální informace.

Znamenalo by to, že naši lidé nevěří současnému mainstreamu, ani současným politrukům Kalenskému, Kartouzovi, Šídlovi atd. (kteří se nazývají bojovníky s dezinformacemi).

Ale, kde potom majitelé našeho mainstreamu udělali chybu?

3 13
možnosti
Foto

Dejte s tím harampádím pokoj.... Snad radši sázet stromy....

3 2
možnosti
Foto

Řekl bych, že je třeba nejdříve odstranit harampádí z mozků lidí, stromy pak vyrostou i bez lidské účasti.

11 3
možnosti
Foto

A to budeme pak v budoucnu zase stavět Koněvovi sochu znovu? Není lepší mít nějakou sochu v záloze? I pohled na maďarské povstání se přehodnotí i na berlínskou zeď i na události r. 1968.

1 9
možnosti
Foto

:-)To je výborný nápad, který může vymyslet jen Čech. Nejlepší je, se do ničeho se neplést, a nechat si se státní vlajkou schovanou i tu rudou se srpem a kladivem případně tu s "hákenkrajcem". Co kdyby se to zvrtlo?

11 2
možnosti