Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč je podle vás přímá volba prezidenta nesmyslná?

2 0
možnosti
Foto

Protože přístup k volební urně není podmíněn IQ a RQ testem.

0 1
možnosti

Zeman má u mě + za to, že ocenil i toho mladíka, který se postavil na obranu ženy proti přesile, protože jeho hrdinství je cíleně přehlíženo, místo toho se vytahuje kde jaký aktivista, který nic nikdy neudělal a ani nedokázal. Tak kdyby se postavil na obranu nějakého migranta z Afriky, tak by byl rázem celebritou.

2 0
možnosti
Foto

Karma, převzít vyznamenání od tak odporného člověka, nemůže být pocta.

4 10
možnosti

Podle vaší logiky a logiky blogera by vlastně neměl být žádný podle vás "slušný" člověk vyznamenán po 10 let, protože to je funkční doba pana prezidenta Zemana, což je samozřejmě úplný nesmyslRvRvRv.

3 1
možnosti

Ono se nic díky jednomu člověku nestalo, to jen vy a pár dalších se to snažíte takto navlíknout a ta zášť z vás přímo čiší, naštěstí je vás málo, protože jste ohrožením demokracie u nás a ta vás doufám přežije bez úhony. Nerad bych tu měl novodobé kádrováky.

4 1
možnosti
Foto

I47v30a65n 35M62a75r86e31k

30. 10. 2019 7:26

Zlatá slova,do kamene tesatR^[>-] . . . . . .Ale mám dojem, že už jsou zde opět,bohužel. ;-(;-(;-(

0 0
možnosti

Oni jsou všichni ti živí vyznamenaní, co na Hradě byli, vlastně tak trochu novodobí odbojáři ..

0 1
možnosti

Dle Vaší ( dle mého názoru zvrácené) logiky mají štěstí ti, co byli vyznamenáni in memoriam. Piloti RAF, J.A.Baťa, vojáci ...

3 1
možnosti

Masarik dal vyznamenani Mussolinimu, maji se tedy vsichni vyznamenani Masarykem stydet?

6 1
možnosti

Tentokrát karma s výhradou. Nemyslím si, že by se Jan Antonín Baťa nebo piloti RAF měli stydět za vyznamenání od prezidenta republiky, i když je to Miloš Zeman.

4 1
možnosti

J74a25n 97K35o62z66á46k

28. 10. 2019 21:59

Řekněte rovnou, že nejste schopen nadhledu. Prostě i ti piloti RAF to berou tak, že žijí také lidé, kteří něco dokázali v jim neznámých oborech. Prostě to beru tak, že když nemám rád hudbu Davida, tak je spousta lidí, kteří mu tu medaili přejí. To jenom lidi neschopní by chtěli, aby medaile dostávali pouze ti, které jenom oni pokládají za schopné.

20 0
možnosti

Vyznamenání je pro ty, co udělali něco výjimečného, proslavili ČR v cizině a podobně. Ne řadový zpěvák. Pokud byste uvedl Gotta, pak ano, to bych souhlasil.

0 6
možnosti

Zdravím pane Turnere, dle všeho (byť to není ve Vašem blogu výslovně napsané) polemizujete se mnou, tak si dovolím jeden příspěvek do diskuse napsat.

Souhlasím s tím, že vyznamenání od Zemana v minulosti dostaly i některé kontroverzní osoby (například podnikatel Karl, bývalý ministr zemědělství Fencl...) nebo osoby, jejichž hlavní zásluhou bylo, že patřily mezi Zemanovy podporovatele v jeho prezidentských kampaních (namátkou zpěváci Hůlka, František Ringo Čech, herec Vyskočil...)

Ovšem proč by kvůli tomu měli ti, kteří si ho opravdu zaslouží, vyznamenání od Zemana odmítnout? To je to samé, jako kdyby si např. Jaromír Jágr odmítal převzít Zlatou hokejku kvůli tomu, že v minulosti ji kromě řady výborných hráčů získali i někteří hokejisté, kteří byli výkonnostně o třídu horší než on, obdobný příklad bych mohl uvést třeba v souvislosti s některými herci a Českým lvem či Cenou Thálie, apod.

Prostě to vidíme každý jinak, což je v pořádku, Váš text mi přijde zcela korektní a je jenom škoda, když tento odlišný postoj vyvolává u některých diskutujících tolik nevraživosti. Hezký zbytek svátečního večera.

16 2
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS