Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přečetl jsem si váš příspěvek v blogu. A pousmál se na vaším steskem, že nejste schopen pochopit proč zrovna Křeček a proč ne Schorm ?

Vím, že podobné otázky si položila většina liberálních progresivistů, kterým se ve středu zhroutil svět a ve čtvrtek se probudili s kocovinou, cože to zase ti hnusní nacionalisti, xenofobové, rasisti, a Putin provedli :)

Takže vám zkusím nastínit pohled z druhé strany barikády. Pohled, který se vám sice nemusí líbit, ale který je zcela legitimní.

Proč taková podpora Křečkovi? Odpověď je jednoduchá - protože se velkému množství lidí (a jak je s překvapením vidět, tak možná i poslanců), bytostně příčí liberálně neomarxistický pochod institucemi, který postupně jako rakovina rozkládá celou společnost. Příčí se jim agresivní liberálně bolševická propaganda, likvidace svobody slova a osobních svobod, cenzura, udavačství liberálních politruků, řádění zdivočelých lidskoprávních neziskovek, ostrakizace a pronásledování ideologických oponentů, snaha o převýchovu každého aspektu našeho života. Křeček v tuto chvíli představoval jistou alternativu. Rozhodně nikoli ideální alternativu. Sám jsem nikdy ČSSD nevolil a Křečka jsem moc nemusel. Nicméně liberální fašismus představuje v tuto chvíli neporovnatelně větší zlo.

7 0
možnosti

Jen k té otázce kdo Křečka navrhoval bych šel ještě trošku do minulosti, jelikož Křeček nekandidoval nyní na ten post poprvé a při své minulé kandidatuře ho nominoval senát i PS, takže minule byl senátorským kandidátem a dnes se senát vůči němu vyhraňuje a to s důvody z daleké minulosti, nikoli důvody z posledních šesti let a tak je třeba si položit otázku co se změnilo za těch 6 let, senát nebo pán Křeček, odpověď je nasnadě.

5 0
možnosti

Kdo pozoroval někdejší zápas paní ombudsmanky a jejího zástupce pana Křečka, asi ví o co šlo při volbě. Ombudsmanka ve své praxi prosazovala levicový univerzalistický a multikulturalistický přístup, tedy obhajobu homosexualismu, prosazování vyšších práv menšin nad většinou atd. Zástupce Křeček jí odporoval. Jsem rád, že je tam pan Křeček, obhajuje práva rodin a není vazalem evropských neomarxistických struktur a Sorošovských pseudoneziskových organizací. Budiš nám pane Křečku ještě dlouho zachován.

15 0
možnosti

J95o90s90e61f 64B44a42r50t12h

13. 2. 2020 11:49

Škoda že se nenašel někdo starší a zkušenější

3 3
možnosti

Rozumím spoustě věcí, ale tomu, kdo a proč by měl být ombudsmanem, ani za mák.

0 0
možnosti

Jakpak jsi se asi projevoval proti minulému systému ty?

11 2
možnosti

Hamáček se teď asi buší v prsa, že se jim podařilo na další důležitý post prosadit člena ČSSD. Že jde o trafiku pro 81-letého dědulu, je mu úplně jedno.:-/

5 9
možnosti

J96i78ř43í 67C16h91u11d70ý

12. 2. 2020 19:19

Kvalifikovanější je logicky ten, kdo už působil jako zástupce ombudsmana a zná agendu...

12 5
možnosti

Kmet nad hrobem, kterému je 81 let?Rv:-/

3 12
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS