Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Turner, někdy sice s vámi nesouhlasím, ale tento blog podle mě patří vytesat do kamene, protože přesně popisuje většinu mlčící a čekající, dlouho jsem nic tak relevantního k dnešní situaci nečetl, hluboký úklon z mé stranyR^R^R^

0 0
možnosti
Foto

Já jsem z Jana Hrušínského taky na rozpacích. S většinou jeho názorů lze souhlasit ale občas volí formu, která není šťastná.

0 0
možnosti

Trefné.Již delší čas není možné si ve volbách vybrat to nejlepší, ale pouze to, co se v danou dobu zdá být nejméně škodlivé.

5 0
možnosti

Hrušínský se nepředvedl zrovna jako inteligent. Zeman pozval čínské turisty a ti sem přivlekli virus, kvůli kterému se mu nevyplatí hrát přestavení.

Co z jeho prohlášení vyplývá?

a) nemá rád Číňany

b) nemá rád Zemana

c) existuje světová konspirace se Zemanem v čele na zničení Hrušínského

d) Hrušínský bere moc psychofarmak

e) divadlo se nedělá kvůli umění, ale kvůli kšeftu. To bych nekritizovala, kdyby tady nebylo plno takových brečících umělců, co zaměňují umění a plné břicho. :-)

9 0
možnosti
Foto

Paní Hasníková, ono se dělá těžko umění s prázdným břichem. Je hodně pokrytecké, když jakýkoliv umělec říká, že to co dělá, dělá pro pocit, že potěšil diváky a ne pro peníze. Je to prostě lež.

1 0
možnosti
Foto

Uvažování i názory mohou být až ,,stádní", nejednou i účelově implementované, a i tak až ,,zdárné". U jednotlivců to ovšem bývá jiné, i proto, že se oné stádnosti brání, ba jí až vzdorují, ač jak kteří. Malý příklad, podložený vlast. zkušeností z vojny. Maník krad. Kde co a kde komu. Prasklo to. Jistě jej čekal trest. Parta ,,spravedlivých" se ale až agilně ujmula ,,potrestání", a to až s tichým požehnáním nadřízených. Došlo to až do podoby lynče. Jen dva se tomu snažili zabránit Okamžitě se ona parta obrátila i proti nim, ba je až zařadila na úroveń onoho ,,maníka". Jenomže, ti dva to ustáli, ba i zabránili pokračování lynče. ,,Rezumé": Není problém vyvolat až dav. psychózu, ale dá se jí i postavit. Pochopitelně, vždy s rizikem;-)

2 0
možnosti

Výborný blog, naprostý souhlas s obsahem!

Karma R^R^R^

5 1
možnosti

Pěkný blog. Myslím, že právě agitace takových "Hrušínských", prohrála Volby Drahošovi a přidala nějaké malé procento i Babišovi v parlamentních volbách. Vaše blogy jsou často kritické, ale věcně a slušně.

11 1
možnosti

Dovolím si připomínku k vaší myšlence, jak lidé uvažují ... Oni jsou sice mizerní, ale bůh ví, jací jsou ti, kteří je kritizují, tak mi radši podpoříme ty, které známe, a kterým je „ubližováno. ... Já bych spíše řekl, že lidé ty co vládu kritizují už dost dobře znají, takže vědí jací jsou. Příležítostí se předvést měli "neurekom".

6 0
možnosti

Ti, kteří už pár vlád zažili, buď mohou volit nováčky a naivně očekávat změnu. Nebo volí takové, od kterých očekávají nějaké chování a přivřou oči nad neduhy.

Taky jsem nevolila Drahoše, protože nebylo jasné, komu co nasliboval a co kvůli tomu bude prosazovat. Navíc si kolem sebe udělal klub elitářů, do kterého jsem se (jako volička) necítila být pozvána.

4 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS