Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já té Šimůnklové nevěřím. Ona se nás snaží ze všech sil přesvědčit, že je to pitomá nána, ale to přece není možné! Co tím sleduje? Dokáže to někdo pochopit? prostě jí nevěřím. Tečka.

0 0
možnosti

Jak, nána? Sběračka lupení.:-)

0 0
možnosti

P19a92v97e75l 16V34é44b49r

5. 6. 2020 19:01

Už jsem na to přišel! Já nejsem tlustý, ale výškově nedostatečný. Podle váhové tabulky bych měl měřit dva metry padesát...

2 0
možnosti

No, já myslím, že nesouložící nesouloží, protože nechce, kdežto impotent by rád, ale nemůže.;-) Čili spíš člověk neschopný soulože... Nebo osoba....

0 0
možnosti

Ti, kteří nechtějí, jsou jen podmnožinou množiny nesouložících, stejně jako impotenti.:-)

0 0
možnosti
Foto

Ten manuál, nebo snad jen výňatek z něj, jsem četl. Je to strašné. Plíží se to pozvolna, ale jistě, jako kdysi komunismus. Takové jsou začátky. Konce bývají s hlavou v oprátce nebo čipem pod kůží. A vždy si lidé, kteří podobné věci mají na svědomí, myslejí, že prosazují dobro. Ne - páchají jeho mutaci. ;-(

4 0
možnosti

Pane Turnere, myslím, že jste tímto příspěvkem částečně odpověděl i na často zmiňovanou otázku, proč má A.Babiš stále takovou podporu.Příčinu vidím v tom, že tzv."liberálové" a "progresivisté" fanaticky prosazují témata, která většinu lidí, mírně řečeno, iritují.Normální, kriticky a střízlivě uvažující člověk má určitě mnoho výhrad vůči současnému premiérovi nebo prezidentovi, na druhou stranu se ale právem obává, že pokud by zvítězily síly, prosazující podobné názory, mohlo by to tady za nějaký čas hořet jako v Americe.

6 1
možnosti

Ta paní není blbá - je jen nepřemýšlející...

9 0
možnosti

Ono by to chtělo hlavně vyjádření od těch, kterých se to především týká, tedy např. vozíčkářů a jejich blízkých. Zajímalo by mě, zda jim samotným přijde ten výraz nějak dehonestující.

0 0
možnosti
Foto

Ptal jsem se. Odpověď je - ať jdou do pr.ele, asi nemají co na práci.

4 0
možnosti

Pozor, na impotenci už existuje politicky korektnější výraz - erektilní dysfunkce.

Pro nesouložící jsou eufemismy incel a mgtow, podle míry dobrovolnosti.

1 0
možnosti

Stručně popisovat jevy pravými jmény je základem pro smysluplné vyjádření a jeho porozumění.

Snahou jevy rozsáhle eufemisticky opisovat krkolomným stylistickým blábolením je pouze do očí bijícím pokrytectvím, které nemůže postiženému ani náhodou uniknout. Staví jej toziž do role člověka, který by se měl vlastně za své postižení (a jeho příslušné pojmenování) stydět.

Takže ty "citlivky", co se vydávají za empaty s postiženými, jsou vlastně těmi ve skutečnosti nejméně citlivými, zato velice licoměrnými a bezcitnými jedinci.

5 0
možnosti

A kde máte nějaký eufemistický popis s krkolomnou stylistikou? 8-o

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS