Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Nejhorší je bulvár maskující se jako seriozní médium (Disrespect).

0 0
možnosti
DK

Nevím, zda je horší médium bulvární, či to, ve kterém publikujete, pane Turnere. Záměrné zamlčování stěžejních denních zpráv na úkor právě těch bulvárních je pro mne nejvyšším stupněm žurnalistického pokrytectví.

2 0
možnosti
Foto

iDnes samozřejmě je rasistický bulvár, o tom není pochyb.

0 0
možnosti
ZD

Jste autor "dvojí tváře". To je moje zdání - neberte jako diagnosu :-).

Články o Babišovi přetékají emocemi (které trochu vytlačuji rozumnou úvahu) zatímco obecná témata zpracováváte skvěle. Souhlas a karma.

1 0
možnosti
TK

Je celkem pochopitelné,že komerční média soustředěná na masu sklouznou k požadavku mas, tedy k bulváru. Problém vidím v tom, když se veřejnoprávních médií, placených nám všemi, zmocní vlivová skupina a udělá si z nich vlastní prounijní sluníčkovou propagandistickou hlásnou troubu, svým způsobem zaměřenou proti zájmům většiny z nás.

1 0
možnosti
ZD

To asi autor - pravda - neměl zrovna na mysli, soudě podle jiných jeho článků, ale souhlasím. Nedávno se o praxi u BBC zmiňoval sám hlavní aktér pan Moravec. Jen nechápu, že se podobným -co popisoval - sám neřídí.

0 0
možnosti
LU

Se mi vybavuje, jak jeden pán od bulváru lidem říkal, že jsou legrační, když strašně nenávidí a zároveň mu za jeho zprávy velmi dobře platí.

0 0
možnosti
TN

Všechno závisí jen a pouze na lidech! Klidně můžete začít takové seriózní médium vydávat, nebo finančně podpořit některé z menších nezávislých internetových médií (přijde-li vám seriózní). Dokud však lidé budou preferovat bulvár (Blesk je stále nejprodávanější tiskovina) tak budou dostávat bulvár. Vydavatelé by museli být naprostí hlupáci, kdyby dělali něco, o co většina lidí nestojí...

5 0
možnosti
Foto

Zda budou existovat seriózní deníky závisí jen a pouze na tom, zda se dokáží uživit. Neboť bulvár nedělá nic jiného než že se podbízí, tj. nabízí čtenářům to co chtějí. A vzhledem k tomu, jak dobře u nás bulvární deníky prosperují, je jasné jedno - toto český většinový čtenář chce, toto si žádá ;-)

8 0
možnosti
Foto

V zásadě totéž co píšete, zmiňuji ve svém článku, který prakticky vyjadřuje moji osobní poptávku po oddělení klasické a bulvární žurnalistiky.

0 0
možnosti
Foto

Naposledy jsem takové solidní koupil, jmenovalo se to Zelený Raoul. :-)

0 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že i hodně drsná satira do bulváru patří, a to tím spíš, že na rozdíl od seriózně publikované lži to nemůže prakticky nikomu vážně uškodit. Pouze ti směšní si mohou uvědomit, jak jsou směšní.

0 0
možnosti
VB

Já preferuji tzv. seriózní média, vč. zahraničních, zejména veřejnoprávní televize, rádia apod. U nás ale došlo k zásad. nedopatření (zákony, politici ani protimonopol. úřad tomu nezabránili), že jistý politik získal význam. podíl mj. denního tisku, který jsme v 90. letech vnímali jako seriózní (objektivní, nezávislý) - s tím se musí něco dělat. A hlavně je třeba uchránit určitou nezávislost aspoň ČT a ČRo a všímat si, zda někteří šéfové a redaktoři neujíždějí od objektivity a nezastírání důlež. informací (např. když redaktorka chce cestovat do zahraničí, utlumí morbid. informace o nových ohniscích nákazy). Pokud chceme spolehlivější informace, je třeba hledat přes internet vždy více zdrojů na sobě nezávislých a hlavně nesvázaných s politiky, lobbisty apod.

6 1
možnosti
Foto

prosím o tip, aspoň jednoho seriózního, nezávislého zpravodajského webu. děkuji.

1 1
možnosti