Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Copak u nás někdo gaye a lesby terorizuje a diskriminuje, takže MUSÍ svou příslušnost demonstrovat promenováním se s pštrosímy pery v holém zadku? Kdyby to tak bylo, končili by jako za bolševika v lochu! Manželství co sociální produkt vychází s křesťanské víry - jsem nevěřící - a euroatlantickou společností je takto respektováno. Jejich civilněprávní partnerský vztah může být pochopitelně ještě více upraven, ale proč auscherechnet trvají na pojmu manželství? Lesby a buzny (viz Putna) se vlamují do cizího pokoje ... ;-€

0 0
možnosti
JS

Jak jste přišel na to, že to bylo v nadsázce, teda těch 40 pohlaví8-o?

Jinak souhlas s tím, že být hrdý na svou sexuální orientaci je poněkud na hlavu, jsem jaký jsem a nemíním s tím exhibovat, ale ani se nemíním nechat urážet.

Prague Pride je jen právě o tom exhibování a nedělá nic jiného, než zle a rozděluje pak společnost ještě více, protože tím přímo krmí ty nevraživé a to na obou stranách.

Pochopil bych nějaký protest v zemi, kdy jsou homosexuálové nějak pronásledováni nebo ponižováni, ale u nás?Rv

0 0
možnosti
PK

Vy si nemůžete "vzít partnera za manžela". Vy s ním můžete žít v přátelském nebo mileneckém vztahu, ale ne v manželství. Manželství je svazek muže se ženou, který je podporován v tom, aby splodil dítě a vychoval jej. Vy můžete žít s mužem a adoptovat dítě. Souhlasím s tím, že takový svazek se má tolerovat a brát jako volbu, do které mi nic není, ale nesouhlasím s tím, že se má podporovat. Nejsem zastáncem podporování anomálií, které jsou proti přírodnímu řádu. V přirozeném prostředí se takový svazek živočichů eliminuje jako neperspektivní. Stejně tak jako nedochází k míchání stád, rojů, hejn a dalších podobných uskupení.

1 1
možnosti
VP

Na jednu stranu říkáte, že se má podporovat tradiční svazek proto, aby splodil a vychovával dítě, na druhé straně s touto podporou dítěti v jiném typu svazku nesouhlasíte? Je to tedy o svazku, nebo o dítěti?

0 0
možnosti
LB

Posmívá se chlapeček holčičce:

"Ty ho nemáš a já ho mám, heč!"

Ale holčička se nedá:

"No a co, až budu velká, tak jich budu mít, kolik budu chtít!"

4 0
možnosti
PV

K nenávistné kampani vůči tradiční rodině bych měl tento příspěvek:

V USA, kde je liberální totalitarismus a obecný rozklad společnosti mnohem dál než u nás, evidují např.. že chlapci bez otců tvoří 72% všech adolescentních vrahů a 70% procent dlouhodobých obyvatelů věznic (čerpáno z vynikající knihy D. Boatze: Liberalismus v teorii a politice, je možné ji v plném znění najít i na internetu).

Vzpomínám, když jsem kdysi četl knihu Příliš mnoho dobra (Ch. Murray), varoval autor už před mnoha desetiletími před neuváženou sociální politikou pro matky-samoživitelky v tom smyslu, že dojde k exponenciálnímu nárůstu rodin, kde děti budou vychovávány bez otců. Dnes, po mnoha desetiletích od spuštění tohoto programu, je situace taková, že cca 70% černošských dětí je vychováváno v rozbitých rodinách bez otců, obecně panuje v těchto rozbitých rodinách chudoba a beznaděj, černoši dnes tvoří cca 14% populace v USA, ale jejich podíl na vraždách je 53%, na loupežích 54%. Koneckonců i "oslavovaný" Floyd vyrůstal bez otce (a skončil na dráze zločinu).

Na příkladu v USA je nejlépe vidět, kam směřuje systémové rozbíjení tradičních rodin i to, jaký má tento "liberálními progresivisty podporovaný módní trend" vliv na míru zločinnosti a destrukci celé společnosti.

4 1
možnosti
AC

Je možné, že toto není kvůli skladu rodiny, ale kvůli spatnému kulturnímu prostředí a vzdělaní, nemyslíte? Korelace nemusí znamenat kauzalitu.

Co když se z lidí, ovlivněných toutéž kulturou, stávají zločinci, i když mají plnou rodinu? Co když se z lidí z jiných kulturních prostředí jen málokdy stávají zločinci, i když nemají otce?

0 0
možnosti
BD

Vývoj neznamená pokrok.

0 0
možnosti
BG

Až na ten začátek souhlasím. Kromě dvou lidí, kteří to tak hloupě vytroubili do světa (psalo se o zpěvákovi Samu Smithovi a šéfovi Applu Timu Cookovi), nevím o nikom, kdo by byl na svoji orientaci hrdý. Ona ta hrdost totiž spočívá v něčem jiném - totiž na osobnost jako takovou.

Vlastně byste až na výjimky nenašel člověka, který nemá hrdost. I přes svoje špatné stránky, kterému okolí vyčítá. Třeba kamarád kouří. Ale na druhou stranu je to vynikající matematik. A protože má svoji hrdost a svého kuřáckého zlozvyku si je vědom, nenechá se urážet, ponižovat a zesměšňovat. Čili nevím, proč bych se měl nechat urážet, ponižovat a zesměšňovat já. A to, že se proti takovému chování ohradím, dost lidem vadí, což dokazují mnohé diskuze s nimi. Já jsem se se svou sexuální orientací smířil. Oni se s mou sexuální orientací nesmířili a to se ani navzájem neznáme. ;-D

Jinak samozřejmě neexistuje racionální důvod, proč by nemohlo být povoleno manželství i homosexuálním párům. Pokud někdo stojí o jiný typ spojení, ať si ho vybojuje. Možnosti má každý stejné. Argumenty odpůrců jsou už 10 let stejné a po celých 10 let jim byly mnohokrát vyvráceny. Taky mě fascinuje, jak si tihle samozvaní ochránci jakýchsi tradičních hodnot myslí, že jsou lepší než představitelé a obyvatelé 29 států světa, kde je manželství stejnopohlavních párů možné. ;-DJenže někdo se holt nepoučí. Naštěstí jich je menšina. :-)

6 3
možnosti
MP

Takže opět několik příkladů (nedá mi to):

- výplata podpory v nezaměstnanosti pouze nezaměstnaným je diskriminace všech zaměstnaných, kteří na ni nemají právo. Tudíž je třeba uzákonit, aby i zaměstnaní lidé měli právo pobírat podporu v nezaměstnanosti.

- pobírání starobního důchodu jen starými lidmi je diskriminace mladých. Tudíž je třeba uzákonit, aby i mladí mohli pobírat starobní důchod.

- vdovský důchod také nemohou pobírat všichni, takže je třeba rozšířit toto právo na každého.

- manželství pouze pro heterosexuální páry je diskriminace homosexuálních párů, také single osob a vůbec všech, kteří tuto podmínku nesplňují, je tedy třeba rozšířit právo na manželství úplně na každého.

- medaile pouze pro první tři závodníky ve sportu je diskriminace všech ostatních, kteří na stupně vítězů nedosáhnou. Uzákonit medaile pro všechny...

atd. Doufám, že je z toho jasně patrné, jak jsou podobné úvahy nesmyslné. Odměna nebo kompenzace pro někoho neznamená automaticky diskriminaci všech ostatních, kteří tu odměnu nedostanou. A to, že se pro nějakou věc nekvalifikuji ještě neznamená, že jsem automaticky diskriminován.

6 1
možnosti