Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pomatenec co neumí počítat a myslet dál než do druhého dne.

0 0
možnosti

Nejsem odmítač ani vítač. Ale nevím, proč mají migranti migrovat přes půl světa, když můžou migrovat jen tak daleko, jak je nezbytně nutné. Pak by nedocházelo k tomu, že sem budou přicházet nesourodé kultury s vidinou pohodlného života, který jim nabulíkovali ti, kteří na takovém tranzitu vydělávají.

5 0
možnosti

J51i23ř58í 49F58o43g82e71l

2. 10. 2020 12:43

Ten elektricý ohradník kolem zasmrádlosti byste si měl pořídit vy sám.....

2 0
možnosti

Ne ne, solidární s opilcem,lenochem či feťákem vysávajícím společnou kasu být bohužel dosud musím, protože je to občan naší země. Ale protože ta kasa neoplývá nadbytkem, rozhodně nemusím a nehodlám opečovávat vychytralé cizince, navíc zjevně pohrdající naší kulturou a hojně se dopouštějící kriminálních skutků (a výroky o předsudečné nenávisti konfrontujte se statistikami).

5 0
možnosti

"už jenom proto, že příslušníky oněch menšin a skupin se většinou nestali vlastní vinou. Do této kategorie patří i lidé jiných etnik a jiné kultury."

Nesouhlasím s vámi v tom, když toto aplikujete i na migranty. Jestliže zítra emigruji do USA, tak se v USA stávám migrantem vlastní vinou z vlastního rozhodnutí a musím počítat s tím, že v USA nemám tatáž práva, jako rodilý Američan a že například vůbec nemusím být na jejich území vpuštěn.

Kdyby tomu tak nebylo, tak si každý obyvatel zeměkoule bude moci bez ztráty puntíku vybrat, v které zemi chce žít a cca 4 miliardy lidí z chudých zemí se přestěhují do USA a EU.

6 0
možnosti

Tento blog je taková neskutečná slátanina, že bych ho doslova musel rozebírat větu po větě, pokud bych se chtěl vůči všemu vymezit. Napíšu ale alespoň tolik, že v první polovině prvního odstavce (podnadpis nepočítám) odporujete sám sobě. Snaha o to, aby nebyla narušena rovnost, v sobě implicitně obsahuje zastání se těch, kterých se systém nezastal, a ne naopak, jak zcela absurdně tvrdíte.

6 0
možnosti
Foto

Stát, který posílá peníze do zemí, odkud muži odcházejí do Evropy, nepřispívá těm kteří to potřebují? Určitě mnohem více, jako ti, kteří přijmou migranty a nechají je vegetovat v táborech, nebo se potulovat po ulicích.

Milosrdnější je podporovat země, kde zuřila válka, ale také nedovolit migraci mužů, kdo bude dávat do pořádku místa, které válčení zničilo, ženy s dětmi? Chlapů je tam třeba, těch kteří přiloží ruce k dílu, nic se nezlepší, dokud oni sami nepochopí, kde je jejich místo.

1 0
možnosti
Foto

Pane Turnere, pod blogem pana Hnilici (o atentátu na redakci) jste napsal, že si musíme dát pozor, abychom nějakou karikaturou neurazili někoho, kdo je na to citlivý.

Ten Váš komentář se ovšem velmi dotkl mne a cítím se jím silně uražen. Tak takhle tedy ne, pane autore. Než zase něco napíšete, hezky mi to dáte ke schválení, aby mě to náhodou zase neurazilo.

Pytlík s amonným hnojivem mám pečlivě uložen ve sklepě. RvRvRv

1 0
možnosti

J11o43s30e88f 77S16u34k

2. 10. 2020 11:12

zvláštní, když někdo hájí migraci, může poplivat kohokoliv včetně ombudsmana, státu a celého národa národa ..

Ale když někdo ukáže na některé závažné jevy, současnou podobu migrace provázející, je to xenofob..

5 0
možnosti

...zajímalo by mě, kolik těch "ubohých strádajících, narozených v nevhodném prostředí" si pan Turner k sobě už nastěhoval....:-/

9 0
možnosti