Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Pokud paní Maláčová nechce být kompromitována, má si dávat pozor na ústa a nepronášet výroky, které ji mohou kompromitovat. A jestli to bylo etické zveřejnit? Proč by se to zveřejnit nemělo, když to ministryně veřejně řekla (kdyby ji někdo nastrčil odposlech do bytu, bylo by to jiné)? Kromě toho pokrytectví není etika.

0 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas:-)R^

1 0
možnosti
JK

Souhlasím, každý by si měl, před tím než vypustí nějaké soudy, srovnat reálně pro a proti, nedat na dojmy a ovlivňování, ale srovnat si fakta. Pak třeba dozná, že prvotní emoce nemusí mířit správným směrem a nemusí následně svůj výrok mírnit či dementovat, což by určitě ráda udělala paní Maláčová. Je zajímavé jak všichni politici k tomuto faux pas drží "radiový klid", což je dobře, protože podobné rozbušky vyřčené v jiném kolektivu mají potenciál vybílit celou hospodu.

0 0
možnosti
JK

Pokud jsou ve hře emoce, většinou nejde napřed zvažovat pro a proti, než něco člověk řekne. Jde spíš o to, aby slova nebyla v rozporu s myšlenkami, a pokud si člověk něco jiného myslí a něco jiného říká, občas je nachytán, když se domnívá, že to nikdo neslyší. Ostatně právě to je důvod zveřejnění takového faux pas.

0 0
možnosti
TL

Ona osoba to pronesla veřejnosti, před kamerou, zřejmě je i svéprávná.

Žádná konspirace, nic takového.

A že to slyšelo regulérně o něco více lidí než kolem ní zrovna bylo?

Jenom dobře. Nora má karmu R^ a autor za Zusammenfassung též R^

5 4
možnosti
MV

... proc by vysvetlovala neco, co uz je davno zname?

6 0
možnosti
Foto

CTv se 30 let masivně vmesuje do politiky a je výrazným hacem v boji o moc. Záznam byl zveřejněn z jediného důvodu - aby poškodil vládnoucí stranu. Není co vysvětlovat, mafiany v CTv je třeba připravit o poplatky koncesionaru a vykopnout z funkcí

7 12
možnosti
MV

nebo rovnou kandelabr..., ne?

6 1
možnosti
PK

ČT raději dlouhodobě nesleduji a ani nekomentuji a tak zbývá politik, který neumí ovládat na veřejnosti své emoce. Ještě pikantnější by bylo, kdyby se trefila do svého stranického šéfa, takto je to v poho přece jde jen o nenáviděního leč podporovaného "jinostraníka".

1 1
možnosti
Foto

Novinář, a vlastně kdokoliv by měl byt korektní vůči komukoliv. A minimálně se zeptat, mohu vás citovat?

4 1
možnosti
Foto

J97i75ř16í 15T45u53r56n66e16r

22. 10. 2020 17:54

Myslíte, že novinář, který přijde na nějakou lumpárnu (nebo jenom nepříjemnost) se má toho lumpa (nebo aktéra té nepříjemnosti) zeptat (politika nebo kohokoli jiného), jestli to má zveřejnit, nebo si to nechat pro sebe? Myslím, že by vám byli novináři za takovou radu velmi vděčni a vůbec i svět jako takový by byl skvělý, kdyby se korektně kritizovalo jen to, co si kritizovaný přeje:-)

6 0
možnosti
PB

P93e27t75r 10B20u36r33i22a72n

22. 10. 2020 15:26

Odvysílat výžblebt Maláčové bylo zcela v pořádku.

Koneckonců takovou to praxi používají všechna média už celé roky. A nejen ony, ale dokonce i naše prokuratura. Viz zveřejnění odposlechů Nečas-Nagyová výlučně pikantně soukromého charakteru, které neměly s případem nic společného.

9 1
možnosti
Foto

J42i57ř78í 39T67u70r12n12e24r

22. 10. 2020 17:55

R^Dospěl jsem v podstatě ke stejnému závěru

2 0
možnosti