Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Opravdu jste tak zoufalý a nepraktický? Takový vinglík bych si rezervoval a do dvou hodin zadarmo vyzvednul v OBI, nebo Hornbachu. Asi bych přihodil i pár dalších věcí, abych tam nešel jen tak. kdyby jste zjistil, že to není ono, nemusíte to koupit. Rozhodně bych nekupoval nic v eshopu, kde stojí 200 Kč poštovné a tuším, že ani vy jste již takto dlouho nic nenakupoval. Obvyklá cena je 100..120 Kč až domů, popř. kolem 70 Kč s vyzvednutím v úložence, nebo jak se tomu říká.

Mimochodem, včera jsem byl v domácích potřebách u nás na maloměstě a železářství měli otevřené, přelepené měli pouze hračky.

0 0
možnosti
Foto

Vyrazil jsem do TESKA, že si konečně koupím v oddělení papírnictví diář na rok 2021. V regálech byly jen sešity do školy :-(.

0 2
možnosti

ti, co nutne potrebuji nove spodni pradlo musi spolehat na to, ze v papirnictvich bude k sehnani vystrihovanka oblecku pro panenky

pak uz jen lepidlo (dostupne!) a je to!

8 0
možnosti

P36e35t89r 49S35k31á59l63a

19. 1. 2021 12:56

Už toho dost pamatuji. Pamatuji dobu, kdy jsem si nemohl koupit co jsem chtěl ale pouze to, co zrovna bylo, pamatuji i dobu po otevření hranic, kdy jsem stál před plnými výlohami zboží, které bych chtěl, ale bylo to výrazně nad moje finanční možnosti. Že se dočkám doby, kdy mě bude v nákupu bránit roleta stažená na dobu neurčitou, mě opravdu nenapadlo.

2 0
možnosti

Jiří, vy jste velmi nezodpovědný tvor, když svou kuchyňskou linku nadřadíte veřejnému zdraví! Copak jste dopředu nepředpokládal zavření obchodů a vinglík si nekoupil proaktivně?

4 0
možnosti
Foto

Je to tak, všichni , kdo mě znají, vám to potvrdí. Je to však složitější: rád píšu, ale také vařím, a tak mi nezbývá než vysedávat u kuchyňského stolu. Zá zády mi to bublá a já se mohu věnovat obojímu. Sice občas něco připálím a napíšu nějakou ptákovinu, ale nic lepšího jsem nevymyslel. "Houmofis" (nevím přesně, co to je, ale, bude to něco na způsob flákání se) způsobil, že tu sedám mnohem častěji, což se podepsalo i na tom kusu nábytku. Vláda zavinila rozpad mé židle a teď mi brání si ji opravit. Místo toho mi umožnila koupit blok. Já ovšem používám pouze blog a neumím už psát rukou.

4 0
možnosti

Zbytečný blog a zbytečná diskuse v době, kdy u nás umírají na covid dvě stovkky lidí denně.

6 8
možnosti

A otevřené obchody s platným 3R by tomu nějak ublížily?

2 0
možnosti

Mohl jste si mohl koupit novou sekačku, tak nevím proč jste abstinoval.

2 0
možnosti

Taky kyticku na hrobecek jestli se nemylim.

0 0
možnosti

Naši politici vyšli vstříc potřebám lidu a uvolnili (byť částečně) prodej některého zboží. Tak nějak podle hesla ano, bude líp.

0 0
možnosti

Dlouho jsem se divil, proc je Bndrejko oznacovan v zapadnim tisku jako polulista. Ale on neni sam, on je tak chytry, ze sestavil celou vladu jenom z polulistu.

0 0
možnosti

P78e71t52r 53S60k57á49l39a

19. 1. 2021 11:51

Možná by tabulka PES měla být doplněna o seznamy zboží doporučeného si nakoupit do zásoby pokud je to zrovna možné.

1 0
možnosti

Podle abecedy. A pod písmenem F by bylo Fšechno.

4 0
možnosti

tak nedostatek spodního prádla má řešení - říká se tomu pračka:-P

0 0
možnosti

P54e60t22r 74S76k41á86l60a

19. 1. 2021 11:47

Pračka ovšem nevyřeší problém rozpadajícího se spodního prádla.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS