Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Možná bych doplnil jeden aspekt, který byl pro Brity důležitý v rozhodování o odchodu z EU - Nekontrolovaná migrace napříč EU, a to je tato země doslova migrační a ten chaos v této oblasti jí hodně vadil.

A jedna výhoda výstupu z EU - právní imigrační reformy schválené oběma komorami britského parlamentu, a ty ukončili volný pohyb uprchlíků a imigrantů do Velké Británie. Tato opatření začaly platit 31. prosince 2020 ve 23 hodin.

Součástí politiky královnou schválené imigrační politiky budou vodní děla nasazovaná na obranu pobřeží před invazí imigrantů, uměle vlny, které mají zabránit člunům imigrantů, aby se dostaly k pobřeží a sítě na jejich polapení, před pobřežím Velké Británie. O azyl nebude možné požádat legálně pouze mimo území Velké Británie, na jejích konzulátech. Kdo se přesto do Anglie dostane nelegálně, bude odvezen do záchytných táborů v jižním Atlantiku, kde bude na britských ostrovech Assencion, Svatá Helena a Jižní Georgie držen v táborech, pod ostrahou, dokud si nevzpomene, za které země přišel, a kam tedy chce vrátit. Další žadatelé o azyl mají být drženi na starých vyřazených lodích. Prostě už nebude záležet jako v Evropě na tom, ze které země prcháte, a kdo v ní porušuje Vaše lidská práva, ale jenom na tom co umíte, a zda nepředstavujete pro Anglii hrozbu!

My budeme bojovat s kvoty a nakonec podlehneme diktátu EU a zaplevelíme si zemi i díky souhlasu pirátů migranty, kteří nikdy nebudou respektovat naše zákony..viz Švédko,Dánsko,Německo,Francie atd.

0 0
možnosti
Foto

Několik obchodních partnerů z GB se už nějakou dobu snaží najít cestu, jak zůstat na evropském trhu bez zhoršení podmínek. Fuška!

A co Skotové?

0 0
možnosti

Ať koukají jako havrani nebo krkavci, koukají nejspíš inteligentně. A já Angličanům fandím, a držím palce, ať se po tom setřepání EU brzo vzpamatujou.

7 0
možnosti
AT

Vycházíte samozřejmě z předpokladu, že EU půjde nadále cestou intenzivního rozvoje a integrace, bezproblémové komunikace mezi jednotlivými členy, přátelství a porozumění mezi všemi národy, bez podrazů, úvah o dvoj- či vícerychlostní Evropě a mlčenlivého souhlasu všech členů se všemi direktivami, které orgány EU vydají.

2 0
možnosti
Foto

Momentálně koukají jako sůva z nudlí ,,diplomaté", ZASTUPUJÍCÍ NEEXISTUJÍCÍ STÁT EU v G.B.;-)

7 1
možnosti
AT

Tak zrovna tohle si mohli Britové odpustit. Nemá smysl si dělat navzájem zbytečné naschvály.

0 0
možnosti