Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Pojmy "levice" a "pravice" jsou velmi často používané. Nejsem filosof, tak mám jednoduché kriterium. Levice chce minimální rozdíl mezi příjmem nejchudších a nejbohatších, radikální levice chce stejný příjem. Omlouvám se za tento naivní názor všem vzdělaným, nejen filosofům.

0 0
možnosti
Foto

No ono je nutné přihlédnout k tomu, jak se tato politická strana sama jmenuje.

0 0
možnosti
JS

Pane Řezníku, nechci Vám brát Vaše přesvědčení a víru. Pokud se jedná o mě, mám ve zvyku se zamyslit nad tím CO říká a pakpředevším CO dělá nebo udělal a pak teprve možná i nad tím, jak se jmenuje strana za kterou kope dnes, respektive kopal včera.

1 0
možnosti
Foto

To je opravdu hloupé...

1 0
možnosti
Foto

Kdybyste se, když už jste se odhodlal komentovat zjevnou nadsázku, vyjádřil k tomu, s čím nesouhlasíte nebo co se vám nelíbí, neměl by takový komentář moc velký smysl, ale takhle?

2 0
možnosti
AM

A28d71a74m 68M83a20l12ý

21. 3. 2021 9:21

Panika z pirátů je zřejmá.

Proto je potřeba kydat a kydat ...

3 4
možnosti
TB

Možná byste tedy místo kydání mohl začít argumentovat. Ano, lidé se oprávněně bojí o svůj majetek a příjmy, pokud by Piráti vážně sestavili vládu a někteří oprávněně i panikaří.

4 0
možnosti
TB

Piráti se v europarlamentu připojili k té zelené sebrance, která chtěla například do ČR násilím stěhovat celé syrské vesnice. O náklonnosti k antifa, "klinice" a účasti Bartoše na "refugees welcome" snad netřeba mluvit.

5 1
možnosti
Foto

Pokud něco řekne náš slavný zlatoústý "profesor" Klaus sr., tak to přece musí být pravda. Navíc s ním nikdo už nechce polemizovat, aby nebyl označen za šiřitele zlých, ale opravdu velmi zlých slovíček.

Klausovi v jeho institutu evidentně chybí potlesk na otevřené scéně a hlavně potřebuje přimět dav(?) ke skandovanému pokřiku "Vašek na Hrad", aby této výzvě se veškerou sobě vlastní skromností vyhověl a nechal se zapsat do pořadníku. A není to vůbec špatný nápad, byla by orestována neprolomitelnost teze, že horší než Zeman už nikdo nemůže být.

Přeji všem zdravé a svobodné dny.

3 1
možnosti
TB

Inteligentní člověk by se na rozdíl od vás vyjádřil k věci a neplácal tu, že "řekl to Klaus, takže pravda je automaticky opačná"

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, zapomněl jsem na šestou kategorii, na ty co se vyjadřují pomocí obrázků či posuňků. Budu na to příště pamatovat.

2 0
možnosti
TL

R^R^R^

Situace, zdá se, vyžaduje přejít k ironii, snad až k sarkasmu...

Situace a i reakce některých "reaktérů" ...

Pojem radikální levice, myslím si, nedokáží vysvětlit právě oni všekritici Pirátů a opozice vůbec.

Znova se se oživuje téma migrace (viz nedávné vyhlášení bureše),

tolik osvědčené při minulé volbě současné hradní kreatury.

Bránit se je těžké, pouze snad by mohlo pomoci ono známé

Descartovo "Dubito ergo cogito, cogito ergo sum".

Ale právě to "cogitare" je problém...

1 2
možnosti
Foto

R^:-)

Řekne-li sám Václav Klaus senior, že Piráti jsou radikální levice, říkám si, jak by to zdůvodnil ten, kdo nemá tolik čestných doktorátů.

Osobně (žádný čestný doktorát nemám) si ideologické radikály představuji trochu jinak a rozdělení pravice/ levice je dnes už hodně "na vodě" Pravicové strany totiž často vesele hají obecné levicové principy a opačně.

To ten liberalismus/ konzervatismus mi přijde smysluplnější kategorizací

0 0
možnosti
PK

ANO -ANO , nejen Trikolora,ale obecně neokonzervativci....

1 0
možnosti
Foto

Máte štěstí, přezkušovat vás nebudu:-)

0 0
možnosti
AP

;-D Podle vašeho blogu by Trikolora měla min 30% ;-D

0 0
možnosti
Foto

Jak jste to spočítal?

0 0
možnosti