Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P57e18t11r 10B48u78r44i85a35n

24. 3. 2021 13:30

VAŠKOVI S LÁSKOU R.I.P.

Sorry za ty slovní blicky

odpusť mi ty limericky

ty ses bránil rázně směle

poslal jsi mě do zádele

ty ses bránil směle vždycky

0 0
možnosti

Na fotce se mně líbíte. Ten jas v očích a odhodlaný pohled, směrwm k zářným zítřkům. Toho se všichni Václavové lekli.

0 0
možnosti
Foto

To já se na fotce krotím, kdybyste mě viděl v reálu, tak byste poznal, že potom pohledu se třesou i Zdeňkové. :-)

0 0
možnosti

A proč mu nevěřit, má jistě důvody k tomu, že není nabitý tolik potřebnou energií. Opět jak v Čechách zvykem se nyní vynoří kvanta spekulací. Obecně je dle mého názoru škoda každé strany, která alespoň trochu mířila do pravého spektra politiky...

1 0
možnosti
Foto

Je asi logické předpokládat, že ambice Trikolory byly vyšší než 2% a pokud ho tatík defacto veřejně vyzval, aby se raději spojil s Okamurou, tak mu to asi také nepřidalo, nicméně je asi jedno, jaké důvody má, ale drobení politického spektra vnímám spíše jako negativní jev.

0 0
možnosti

M41a10r76t15i40n 37Š25u73l87c

24. 3. 2021 12:16

Tak jistě máte právo na jiné vidění světa, jiné názory i na tuto škodolibost..

Jasně, že někde byla chyba (strategie, způsob prezentace atd)..ale absence vizí a nedostatek argumentů to rozhodně nebyl. To rozhodně ne.

1 0
možnosti
Foto

Víte, já si myslím, že takovou škodolibost si VK zaslouží. Pokud politik s vysokými ambicemi neuspěje, měl by svůj odchod z politiky komentovat spíše rozborem toho, proč neuspěl, než rozebíráním osobních důvodů, a to i kdyby to byla pravda. Vnímání vizí a argumentů je pak asi otázkou úhlu pohledu.

0 0
možnosti

No jo, ono by to šlo, stačilo najít správné skupiny voličů a vrazit do propagace tak 80 až 100 mil. Kč. Jenže on tatík je asi tuhej jak veka, z vlastního nepustí chlup a milovaný HomeCredit nabral šílenou ztrátu, tak tady taky neukápne nic.

Tatík už startuje motory, co ho mají vynést na Hrad, to není zadara. Proti Andymu to nebude snadné.

1 1
možnosti
Foto

Osobně moc nevěřím, že by Klausův projekt byl úspěšný , i kdyby do něho mohl investovat stamiliony, ale třeba ano, a už vůbec nevěřím tomu, že by Klaus Otec mohl uspět v boji o Hrad, ale možná je jen přání otcem myšlenky.

0 0
možnosti