Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jaký má smysl omezovat ruskou ambasádu když jen do Varů přiletí za rok 100000 turistů a 20000 tam má trvalý pobyt ? To je všechny vyženeme a K.V. uzavřeme ? Nebo na každého nesadíme agenta ?Komu to pomůže ?

0 0
možnosti
Foto

Já si přeji aby se Zeman pokusil zachránit co naše diplomacie a vláda podělala. Státy NATO nás v tom určitě nenechají ochotně za nás přeberou vše odkud nás Rusko vyhodí.

0 0
možnosti

J49a41n 72K57o76z83l87e84r

21. 4. 2021 14:32

Lidi kteří jsou normální se k tomu blogu prostě nevyjadřují škoda že Turner a jemu podobní do této kategorie nepatří

1 2
možnosti
Foto

To je zajímavá úvaha. Podle vás jsou nenormální všichni , kdo se k tomuto blogu vyjádřili, tedy i vy, což ovšem logicky nemůže platit pro samotného autora, který se nevyjadřuje ke svému blogu, ale pouze ke komentářům na něj.

To vám muselo dát ale práci, něco takového vymyslet :-)

0 0
možnosti

Škoda této diskuse.

I když ten týden by mohl být kratší, ukazuje se, že je nejvýše rozumné zhodnotit stav aspoň po základním vyšetření skutečností a zvážení stavu.

Prezident by měl být v posazadí výkonných složek, stav prezidentsky posoudit a doporučit další postup.

Je třeba zachovat chladnou hlavu a právě tím nezpůsobit ještě větší škody než ty které vznikly.

1 1
možnosti
Foto

Zastavím se (a zůstanu) u první věty vašeho "příspěvku": Škoda diskuse.

0 0
možnosti

Zeman si kromě médií znepřátelil i BIS, takže od ní nemůže čekat žádnou vstřícnost. Divil bych se, kdyby mu šla na ruku s jakýmikoliv informacemi ohledně činnosti ruských tajných služeb na našem území. Nehledě k tomu, že on má těch informací z druhé strany možná víc.:-)

3 2
možnosti
Foto

Tajné služby, co jsem se dočetl, funguji všude do jisté míry nezávisle. V demokratickém prostředí ještě asi výrazně nezávisleji než v totalitním. Důvod je jasný, stále měnící se politici příslušné problematice v lepším případě nerozumí, v horším mohou být pro práci tajných služeb velkým rizikem. Miloš Zeman je toho ukázkovým příkladem.

0 0
možnosti

Velice se obávám toho, s čím přijde náš pan prezident po tom týdenním mlčení. Ale zároveň si myslím, že pár pikantních větiček řekne už zítra při jmenování nového ministra zahraničních věcí.

2 1
možnosti
Foto

Obávám, že znedůvěryhodní už tak už tak komunikačně zpackanou prezentaci poměrně vážné události. Před pár lety poměrně banální "kauza Skripal" otřásala světovým veřejným míněním. Dnes na teroristický čin ruského režimu na území jiného státu patrně hledí svět s velkými rozpaky.

1 2
možnosti

A20l69e47š 48F51r26ý21b94a

20. 4. 2021 19:00

Počkejte si do voleb.

2 0
možnosti
Foto

Podstatou tohoto článku je právě to, že se mi jako občanovi nechce čekat do voleb s hlavou státu,která okolaboruje s nepřátelskou mocností

9 2
možnosti

Ani se to nedá číst. Prostě blbost místního Rusofoba.

5 10
možnosti

Takže Vrbětice se nestaly, Zeman je prozápadní politik hájící zájmy bloků, ve kterých se nacházíme, drží slovo, neintrikuje, nemstí se...Babiš šel do politiky, aby to tu srovnal a neměl z toho ani korunu...

Tak už se proberte, proboha a začněte trochu myslet.

12 0
možnosti

Souhlas R^R^R^

Přeci jen ale hradní kreatuře by spíše svědčil asijský transport..rusko, čína dle jeho výběru...

7 3
možnosti

Spíše se podaří cizím rozvědkám rozvrátit do týdne naši zemi i s pomocí podobných inteligentů, kteří si nejen tady utahujete z pana prezidenta.

Možná nás zanedlouho zaberou noví ruští komunisti se svými armádami z východu, do té doby máme zatím možnost, abychom se dali všichni dohromady. Ne s cizími agenty a ne proti prezidentovi, ale pro naši zemi, stát i národy.

2 8
možnosti
Foto

Tak tak, s naší presidentem ruku v ruce s přátelským sovětským lidem a nikdy jinak! :-P

11 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS