Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Princip článku je jasný: R^.

0 0
možnosti
Foto

Díky za zastavení se:-)

0 0
možnosti
Foto

Ano pane Turner, kdo nesouhlasí s našimi názory toho je třeba zavřít a nejlépe by bylo znovu otevřít Jáchymov. Nemáte s tím z dřívějška zkušenosti, jen jste dnes obrátil kabát

1 1
možnosti
Foto

...a co to má, pane Sychro, společné s válcováním plechu...

0 0
možnosti

Je podporou ruského terorismu žádost o další fakta a důkazy? Jenom abych věděl na čem jsem, jestli nemám raději loyálně hrozit/mávat dle pokynů zaručeně čestných politiků. Pokud vím, tak v případu Vrbětice zatím nebylo zveřejněno vše, jsou publikovány jen závažné indicie PRO útok.

A s tou Al-Nusrou, to fakt není podpora:-). Že se náboženští fanatici mydlí i mezi sebou, je platné od počátku času, neznamená to, že jsou to hodní a tolerantní demokrati. a jestli oproti nim je syrský režim vnímán námi??? a našimi spojenci ? jako nepřátelský, tak bych docela rád věděl, kde se tohle tvrzení vzalo. Američané byli proti Basárovi a těžko bytedy jen tak z plezíru dali na seznam teroristických organizací jeho protivníky.

2 1
možnosti
Foto

Proč by mělo být něco špatného na žádosti o fakta a důkazy? Špatné mi přijde jen ignorování faktů a důkazů a bianko obhajoba zjevného viníka jen na základě jakýchsi podivných sympatií.

Je evidentní, že politici by tuto kauzu nechali ututlat, ale zveřejnit ji museli pod tlakem nezvratných důkazů a obavy z průsaku do médií.

Různé arabské a blízkovýchodní organizace jsou vždy aktuálně vnímány a prezentovány podle aktuálních zájmů a různých politických her.

Podíváte-li se do minulosti, uvidíte jak byli tytéž organizace státy a třeba i jednotliví diktátoři podporováni, velebeni, pomlouváni a stíháni vždy na základě nějaké strategie.

V Sýrii a v celé Levantě panuje už dost dlouho zcela schizofrenní situace. Při které určovat, kdo je dobrý, kdo špatný, kdo je terorista a kdo bojovník za svobodu zcela absurdní. Jediné relevantní stanovisko je dle mého soudu to, kdo se snaží škodit nám, tedy ne nějakým našim aktuálním zájmům , ale evropským státům (všem nezúčastněným státům) a jejich občanům.

Al-Kaida i ISIL a různé jejich frakce vyhlásili válku Západu, jsou to tedy nepřátelé. Ale kdo jsou ti jiní nepřátelé našich nepřátel, přátelé našich nepřátel, nepřátelé našich nepřátel a přátelé našich přátel? Nikdo si to netroufá definovat. Hodně komplikované je to i v případě států (Turecko, SA, Irák, Sýrie), natož pak u různých organizací.

0 0
možnosti
Foto

Vaše blogy připomínají články Rudého práva z padesátých let. Jsou podobně úderné, ideologicky vyhraněné a štvavé proti nepřátelům. Jen jsou na opačné straně. Nemyslím si, že kdokoliv z těch, které máte na mysli, schvaluje čin ve Vrběticích, natož aby otevřen tleskal GRU. Jen nechceme návrat do doby, o které jsme si mysleli, že jednou provždy v tahu. Nechceme být za otroky Východu, stejně jako patolízaly Západu. Jestli někdo, z nějakých důvodů cosi spáchal, je na něj třeba podat oznámení k patřičnému mezinárodnímu soudu a všechna rozhodnutí dělat, až se vina potvrdí.

3 2
možnosti
Foto

Přečtěte si, pane Bicero pozorně to, no co reagujete a nepodsouvejte mi svoje interpretace.

V článku je jasně uvedeno, že ten, kdo zcela otevřeně odmítá důkazy a zpochybňuje skutečnosti o projevu ruským režimem organizovaného terorismu, vyjadřuje mu faktickou podporu, což je podpora nepřítele a státního terorismu, a pokud jsou takové projevy vnímány jako zločiny v nejednoznačných případech, měly by to tak být i v těch jednoznačných a daleko nebezpečnějších.

...a plky o Rudém právu si nechte koledu, na to není nikdo zvědavý...

4 1
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS