Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zdravím Vás,myslím,že si zasloužíte plnou misku a Váš pejsek panáka. A ne,abyste to udělal obráceně. Jinak jsem kdysi někde četl,že strakapoud má při tom klovnutí ránu- a teď nevím jistě- 1 200kp na cm2. Díky speciálně tvarované páteři a něčemu,co nikdo zatím neokopíroval ten jeho krk zvládá něco,co nedá žádná dosud známá konstrukční ocel . A teď si představte tohle ošlehnout a vyrobit. Podívejte se,jak je veliký bourací kladivo na 50ti tunovým bagru? Na Matku Přírodu ještě dlouho mít nebudeme.....

0 0
možnosti
Foto

:-)R^...též Vás zdravím, děkuji a přeji hezký den.

0 0
možnosti
Foto

Tento styl psaní se mi líbíR^

0 0
možnosti

Psí hřiště v Praze? No naposledy jsem šel kolem jednoho v Praze asi tak před cca 5 lety a bylo v děsivém stavu, všude psí exkrementy, psovodi asi neví co je potřeba činit,tráva až po krk. Snad to máte u Edenu v podstatně lepším stavu. My byli dneska již po druhé na cvičáku, sice odstupy a málo pejsanů ale ten můj vrčák to již potřeboval. Takže psovi plnou misku a vám dík za blog.R^

0 0
možnosti
Foto

My máme "hřiště" v docela dobrém stavu, ale není to oficiální cvičák, ale skutečně psí hřiště v pravém smyslu slova .

0 0
možnosti
Foto

Ten Váš strakapoud má zřejmě bráchu u nás. Nedávno v 7 ráno v neděli mlátil na střeše do hromosvodu jako divý. Jinak moc pěkné čtení.

0 0
možnosti
Foto

Oni to ti strakapoudi dělají, a jak tady už bylo zmíněno, není to někdy asi ani spojeno se žrádlem, ale bude v tom to trakapoudí ego.

0 0
možnosti
Foto

Jen tak mimochodem ten strakapoud si to zateplení nedává ke snídani, ale používá to jako oznámení pro své soky, že je území obsazeno. Bydlím v Krči a tady těch potvor po ránu bubnuje do fasád spousta.

0 0
možnosti
Foto

... pěkný víkend, Jiří:-)R^R^

0 0
možnosti
Foto

Díky Karle, hezkou neděli přeji :-)

0 0
možnosti

Příjemné povídání...

0 0
možnosti