Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zato vy jste dokonalá smějící se (jízlivá) b...... Rv

0 0
možnosti
Foto

Souhlas s článkem... dobře a pochvala před hradní stráží :-):-)

0 0
možnosti
JK

J86a89n 62K58o27z96á67k

22. 5. 2021 21:54

Je mi to ukradené, ale on existuje nějaký paragraf, s kým se prezident musí bavit? Ať se baví s kým chce.

0 0
možnosti
Foto

Zeptat se lze i jinak: Existuje v demokratickém státě jeden jediný důvod, proč by politici neměli mít povinnost se zodpovídat ze svých rozhodnutí, svých výroků, chování a za své spolupracovníky občanům?

0 0
možnosti
VV

Dalsi vyznamena ni od pana "prezidenta"

To nejcennejsi podle mne ziskal US velvyslanec Andrew H. Schapiro.

2 0
možnosti
JF

Ano, tím, že na té hradní oslavě státního svátku oslavě tam nebyl, tedy byl jen proto, že ho novináři do fotek umně naretušovali, takže pan president a jeho poskokové v čele se šmokem Ovčáčkem ho tam opravdu, ale opravdu neviděli ... on i oni dost často nevidí to, co vidět nechtí, a naopak vidí to, co jiní nevidí. Takový je holt světa běh v režii našeho Gosudara a jeho suity! ;-)

3 0
možnosti
Foto

Já vidím naopak postup Hradi jako správný, protože pokud poskytoval médiím nějaké informace, šířily se médii lži a nepravdy. A teď už bude konec, nic takové se už z Hradu mezi lid nedostane. ;-DR^

9 2
možnosti
LH

L51i40b31o38r 35H54a34m10p62l

22. 5. 2021 10:01

Kampak nám mizijó Vaše blogy na téma Izrael a Palestina?

0 0
možnosti
Foto

Mizijó? To je hebrejsky? :-)

Máte-li starost, kam mizí, tak tedy nemizí, ale mažu je, aby členové zdejší sionistické buňky měli taky čas na jiné blogy.:-)

0 0
možnosti
Foto

Křečovitá radost oceněných ukazuje, že Hrad ťal do živého. V podstatě se však nic zvláštního neděje, propaganda ke své činnosti žádné relevantní informace nepotřebuje.

6 9
možnosti

Havránek, Petřík, Macek. To je trojka k pohledání.;-D

10 0
možnosti

Čtenost jste, pane Turnere, asi zvýšil pro absurditu Vašeho sdělení, i když jste to korigoval odkazem. Ale dnes už snad jen málo občanů nedokáže rozlišit mezi demokratickými médii a nedemokratickým Hraden! :-)

2 0
možnosti

Já myslím, že se za tím nadpisem dala tušit nějaká ptákovina - natolik Zemana známe.:-)

1 0
možnosti
MB

Hrad není nic jiného, než-li Veřejné zařízení, instituce. Jeho chod, obsadu si platíme z daní, aby se nám lépe žilo. V tomto smyslu je prezident úředníkem, nejvyšším, pomáhají ti další, nižší. Jistě, jde o stolec s tradicemi . Vše zasazeno do parlamentního systému - Prezidentský systém, u náš ještě není. Kolem Jeleního příkopu, ovšem slýšlí jinak !

Chlapci si to berou po svém. O tom, co je u nás správné a hezké - Rozhoduje Hrad ! Pak i usoudí, že není třeba dle zákona zveřejňovat své příjmy. Podobně, že je možno lhát. Až očekávaně soudy prohrají, diví se. Soudní recidivista tedy pokračuje. Ráno vstal a usoudil, kterým médiím se informace dávat budou a naopak. Dopadne to jako vždy, při prohraje. Popírá právo na svobodné informace. Už je to v podstatě jedno, zvykli jsme si. Já již své formulace volím jinak. Oslovuji je - Kluci, z Hradu ! ... :-)

6 0
možnosti

Nebylo by lepší - Všiváci z Hradu?:-)

4 0
možnosti