Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Desive, ze i v nejposlednejsim skladu podepisuje pracovnik se smlouvou na 25k hrubeho hmotnou zodpovednost a idealne si plati i sam svoji pojistku na blbost. Ten statni cecek se proste doji a rozkrada velmi snadno. !!

1 0
možnosti
Foto

Příklad se šikovným obuvníkem mne rozesmál, ovšem jinak to moc legrační není.;-(

0 0
možnosti
DS

Problémem zásadním je to, že je to systémové, a ani volby tohle nezmění, stejný článek bych napsal před cca 10lety ale nadepsal bych ho Aleš Hřebíček...... Odstranily jsme skoro všechny dřívější politiky a nezměnilo se nic. Jen to že se ty oni zase nyní vrátí s velkou slávou a očekáváním možná i některých voličů. A zase to pojede dál a dál.

1 0
možnosti
MN

M67i51l78a11n 51N27e49t78r75h

28. 5. 2021 11:17

MUDr. A. jen potvrdil to, co normální člověk ví už dlouho. ČR se stala kořistí vybrané skupiny osob bez rozdílu stran, zatím se nezapojili jen Piráti, také jsou v politici krátce. Justice téměř nic u složitých kauz nezmůže a snad ani nechce, zde bychom měli požádat o pomoc např. Evropský soudní dvůr, Švýcarsko atd.

1 0
možnosti
MH

V systému bych chybu neviděl. Chyba je v tom, jak jsou pravidla onoho systému ohýbána a přizpůsobována oněm vyvoleným pseudopolitikům, pseudopodnikatelům, a jak jsou jim zametány cestičky před "podnikatelským záměrem" a posléze i po něm. Soudruha Arenbergera dohnalo jeho vlastní ego, jeho pocit neohroženosti a výjímečnosti. Doufám, že se už někde vaří voda i na estébáckého soudruha premiéra Babiše.

2 1
možnosti
JT

Lépe bych to nevyjádřil. Systém je opravdu špatný a myslím, že v jiných demokratických státech se na to už dávno myslelo. Třeba vím, že v Německu nemůže být ředitel více než pět let na stejné škole, ve stejném regionu. Naproti tomu u nás mají funkci na stejné škole zaručenou po celou dobu kariéry. Jak asi je schopen reagovat na špatnou učitelku ve svém týmu, když ta je třeba jeho sousedka? A stran financování oprav a chodu školy je také jasné, že dodavatelé se za celou tu dobu nemění. Korupce, kamarádšofty běží ještě více než za komunistů.

2 0
možnosti
LN

Skvěle a trefně napsáno.

3 0
možnosti
ZD

Po delší době jsem neodolal a přečetl. Setrváváte pořád na stejné notě, kdy se Vaše očekávání permanentně rozcházejí se skutečným životem. Tak to mají pravidelně mladá děvčátka očekávající prince na bílém koni. Každý máme na životaběh různé názory. Potom je otázkou času, kdy bychom si měli uvědomit, že uspořádání společnosti je pyramidální a na samém vrcholu je místo jen pro pár lidí. Tak to bylo, je a bude. A rozumně uvažující člověk by si měl rychle sundat růžové brýle. Pokaždé totiž, kdy se popsané schéma začalo nějaké skupině zajídat, přišli na scénu věrozvěstové hlásající všeobecnou volnost, rovnost a bratrství v různých podobách. Nikde a nikdy v historii neměly podobné pokusy dlouhé trvání a jejich pravidelným průvodcem byly potoky krve.

Pokud si tedy nesundáte růžové brýle budete i nadále po zbytek života rozladěn nesouladem mezi očekáváními a skutečností.

0 0
možnosti