Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen drobnost: a že tahle aférka vypukla právě teď! Že ono se to někomu hodí!

Jestli ono se tím nechce něco jiného zamaskovat. Třeba - že má někdo víc domečků, než je na papíře a tak. R^

1 1
možnosti
ZZ

Správně !!!

Je třeba neustále poukazovat především na Babiše - to je jediný nepřítel celé politické reprezentace ČR a jako takového je třeba jej zničit všemožnými způsoby a nad ostatním je třeba zavřít oči !!!

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
VB

Feri - na rozdíl od jiných - patrně nechtěl poškodit stranu, v níž působil; bohužel ti, kteří jsou podezřelí ze závažné korupce aj., což se podle mě o to více neslučuje s veřej. funkcí, neodstupují do vyšetření podezření.

1 0
možnosti
VK

Patrně k tomu byl spolustraníky ,,přesvědčen"

0 0
možnosti
VB

Je vždy poněkud divný, když si někdo postěžuje veřejně na znásilnění po několika letech - najednou se ničeho neobávají (ani stud, ani strach). Podle informací z médií se dvě slečny moc nežinýrovaly - po krátké korespondenci soukromý byt, tam veselá noc, pak se slečna vysvlékla dobrovolně a koupala se. Většina chlapů (nejen) v ČR to vezme jako pobídku. Slečna i on měli něco upito, tělo ztrácí zábrany. Jsem na straně ukřivděných, ale tady mám pocit, že může jít o tvrzení versus tvrzení (slečny se později domluvily?), a Feri je možná nakonec gentleman, že učinil veřejně vstřícné gesto, i když si tím sám zčásti uškodil.

2 3
možnosti
Foto

A to ještě uvidíme, co ho čeká tak za 25 let, až si všechny slečny vzpomenou! :-)

0 1
možnosti
MV

Všichni ti, co se vozej, zřejmě Ferimu a holkám "svítili", jinak si nedokážu představit jejich jasné odsouzení. A taky oceňuju F odstoupení, tak chová spravnej chlap.

3 5
možnosti
AN

A87l17e52š 15N76o97v87á77k

27. 5. 2021 15:29

k tomu, jak se Feri choval nebo nechoval, se nijak nevyjadřuji, jen mi jeho rychlé odstoupení připadá slabošské. Správný chlap neutíká bez boje.

1 2
možnosti
Foto

No, furt je mi milejší Feri, kterej si to spočítal a hodil ručník do ringu a vyčká věci příštích v ústraní, než takovej Faltýnek, krerého se už potichu zbavuje i jeho partaj, ale on stále nechápe, co proti němu všichni mají.

7 0
možnosti
LB

L51i62b45o79r 87B73í95l36e15k

27. 5. 2021 14:34

To jo, Faltýnka se nedokázal zbavit ani Zeman

0 0
možnosti
LB

L40i12b80o62r 56B47í46l94e72k

27. 5. 2021 14:29

Když si je vědom určitého pochybení, nevím, nad čím tady spekulujete, to, že má problém a musí se nějak zachovat, tak hned před veřejností nedělejte hrdinu, každý v politice kalkuluje, ne že je někdo hrdina, jen se každý bojí o svoji kariéru a peníze, pane Turnere, jako zkušenému blogerovi to nemusím říkat

3 0
možnosti
Foto

Přečtěte si lépe článek( není dlouhý) a zamyslete se nad jeho smyslem. Měl byste dojít k tomu, že je mi Feri úplně ukradený, ale kvituji to, jak to celé probíhá. To totiž není u nás žádný standard.

Myslíte si snad, že ti politici, kteří jsou dnes stíhání, vyšetřováni a obviněni, si nejsou vědomi svého pochybení? Jistěže jsou. Ale nerezignovali, nekají se, ale jsou arogantní, odmítají nést odpovědnost a vyhrožují těm, kteří o nich ony informace přinesli.

2 1
možnosti
EK

Teď mě nadzvedlo kníže, které na Seznamu uvedlo, že je normální, když chce kluk holku dostat do postele. I kdyby nebylo násilí, tak je rozdíl, jestli mladý nadrženec láká holku do postele s tím, jak moc ho přitahuje, než když jí hvězda sociálních sítí řekne "buď ráda, že na tebe někdo vleze".;-€

3 0
možnosti
Foto

Pokud objektivně neznáme podstatu toho, co se stalo, je asi nepatřičné takové činy banalizovat, stejně jako kriminalizovat.

2 0
možnosti
AN

A17l45e41š 35N27o43v57á37k

27. 5. 2021 13:49

dochází ke klasickému mediálnímu posunu: Dominik Feri, údajný násilník a negentleman, tedy negativní hrdina, se díky svému rychlému odstoupení stává hrdinou pozitivním a má být příkladem pro další politiky...

Ve skutečnosti je jeho odstoupení přinejmenším slabošské, správný chlap neutíká bez boje, pokud tedy nechce rychle skrýt svůj pocit viny.

0 0
možnosti
ZZ

Feri a jeho sexuální útoky se řešily prakticky neustále od r. 2015.

Vždy se to podařilo zamaskovat a odložit.

Nejčastěji zaznívají podobná obvinění z pražské Právnické fakulty Univerzity Karlovy, kterou Dominik Feri studoval v letech 2015 až 2020, uvádí Alarm.

:-/

6 3
možnosti
Foto

Vy jste řešil Feriho sexuální útoky od roku 2015, pokud ano, nevšiml jsem si toho? :-)

To poněkud překrucujete realitu. To, co se podle nařčení mělo stát, se prý dělo už v roce 2015 a následně.

Kdyby kterákoli s postižených podala trestní oznámení nebo jen pouze příslušný skutek oznámila na policii, začalo by se to řešit okamžitě.

Doufám, že nejste tak naivní, abyste si myslel, že příslušný policista na služebně či jeho nadřízený ututlali takové oznámení proto, že se jedná o poslance TOP 09.

5 3
možnosti
MS

Chápu, že jste to napsal. Prostě platí presumpce nevinny, než rozhodne soud. Jen mi instinkt říká to samé, co panu Burianovi. To jeho mediální vysvětlení "sexuální násilí odmítám, ale přiznávám, že jsem se v mládí choval nevhodně, negentlmansky a za to se omlouvám...."

No uvidíme jak dopadne soudní proces a co se tam vypoví pod přísahou.

1 0
možnosti
AN

A68l30e92š 16N57o91v60á87k

27. 5. 2021 15:32

v mládí se choval nevhodně? dnes je mu 25 let ...:-)

1 0
možnosti