Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

V hodnocení ekonomické části programu koalice Spolu se ale zas tak moc neseknul. Na jedné straně slibují vyvážený rozpočet a nezvyšování daní, ale v otázce "kde na to vezmeme" je jejich program přinejlepším vágní.

0 0
možnosti
JW

J52a57r95e25k 95W33o92l62f

30. 5. 2021 10:48

Díky za článek, máte ode mě karmu a doufám, že si to Paroubek přečte. I když myslet si, že by se nad tím mohl zamyslet je asi naivní představa. Takového Paroubka v sukních vlastně dnes ve vládě máme, paní Maláčová také nechápe pojmy jako splácet, šetřit, hospodařit a vydělávat. A je úkolem nás voličů, abychom takovýmto, pro stát a pracující občany, nebezpečným lidem už možnost vládnout nikdy neumožnili!

9 0
možnosti
FS

Již jsem to psal mnohokrát, že podle mého názoru pan Paroubek chce jen a jen jedno, tj. návrat do vysoké politiky anebo teplé místečko ve státních firmách či orgánech. Proto to podlézání zejména Hradu či premiérovi. A oni "nevšímavci" si vůbec nechtějí vzpomenout na jeho velké zásluhy a on zase vůbec nechápe, že na tyto pozice je velká tlačenice dalších a dalších zájemců.......

2 0
možnosti
Foto

Autorovi R^.

Přiznávám, že jsem blog J.Paroubka nečetl a číst ani nehodlám. Dříve jsem je četl, ale jeho styl bez jakékoliv sebereflexe mi nějak nevyhovuje...

6 0
možnosti
TB

Prostě náš Jirka

4 0
možnosti
FL

Rád sleduju rozhovory s ním, líbí se mi jak mluví :-) .

0 0
možnosti

Do mrtvol se nekope (i když občas vyprodukují nějaké bláboly na blogu)

2 0
možnosti
PK

Nejsem ve fan klubu socialistů, ale pokud pan P. dále bude blogovat tak jsem si jistý, že to zapadne a na celkovou kvalitu blogů iDNES to mít vliv rozhodně nebude, tedy ani v záporném, resp. kladném pohybu.

Proč zde exhibují minulí, či stávající politici, jejich poradci atd. to si asi každý přebere a vyloží po svém. Třeba nám zde chtějí odhalit dosud utajené a nevyrčené, proto nechte je znít...:-)

1 0
možnosti