Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Václav Klaus je vůči propagandě v nevýhodném postavení, odejde-li z rádia, může propaganda, v případě Radiožurnálu za peníze všech poplatníků, na něj neomezeně dále útočit. To také učinila, je tedy v pořádku, že se pan Klaus razantně ohradil R^

1 1
možnosti

"Pokud Klaus dnes říká, že úvěrový rámec není půjčka, ..." tak pokud tohle pan Klaus říká, předpokládám, že to je také z jím tolik vzývaného Miltona Friedmana! ;-)

3 0
možnosti
Foto

Václav Klaus říká různé věci, problém je ten, že nesnese, aby mu někdo oponoval, tím spíše jeho vyřčené "pravdy" zpochybňoval.

8 0
možnosti

Tak on vasik II sice nikdy netvrdil ze 2/3 jeho naroda jsou mentalne zaostali, jen si mysli ze je nejchytrejsi ze vsech.

A jen dodam, ze jsem nasel kamarada z detstvi, jeho komiltona na te prominentni uni, ktery mi potvrdil, ze on uz byl takovy i tenkrat.

1 0
možnosti
Foto

:-)R^Řekl bych, že VK je rok od roku protivnější. Myslím, že nemá šanci se opět stát prezidentem, ale jenom ta představa...

2 0
možnosti

To je těžký, co s chlapem, který hodně toho podělal a zase má v něčem pravdu, že ho nezavřela justice, s tím nic neuděláte, na druhou stranu zažívá ten pocit, že je bezmocný, jako byli lidé při privatizaci, snad mu to dochází

1 0
možnosti
Foto

:-) Leckterý ,,spotřebič" je chytřejší než jeho uživatel, který se domnívá, že jej ovládá. Už proto, že jej ,,ovládá" toliko ,,uživatelsky". Co se týká ,,soubojů" novinář, či ,,novinář" versus persona, tam to často dopadá obdobně;-)

0 0
možnosti

Václav Klaus jako člověk je pozoruhodně velké ego, což předvádí i na svá hodně stará kolena. Asi trošku koketuje s myšlenkou, že by mohl být zase prezidentem ČR. Pokud někdo má velké ego, co chce? Být prezident nějaké země, nejlépe celé zeměkoule.

2 2
možnosti

Klaus a Zeman jsou podle mého názoru jediní politici, kteří si alespoň nějak dovolili hájit zájmy ČR proti církvi, Německu a USA. Je nebezpečí, že Klaus by se mohl do politiky vrátit. Proto ten trapný cirkus.

4 9
možnosti

Myslím, že Klaus je inteligentnější než Zeman, ten byl ochoten spřáhnout se i s maoisty z Pekingu. Ovšem charakteru mají oba prachmálo.

2 2
možnosti
Foto

Naštvanost Václava Klause na kluky z Hospodářský novin bohužel odnesl moderátor Kroc. Jeho reakce sice byla neadekvátní, ale v jeho věku vcelku pochopitelná. Když vám někdo bude stále dokola klást jednu otázku, o které jste přesvědčení, že byla dostatečně zodpovězena a navíc se domníváte, že je to celé účelovka, tak to na klidu nepřidá. Klaus je liška podšitá, ale když mu dává za pravdu i Kalousek, tak to o něčem svědčí.

8 1
možnosti
Foto

Nijak nezpochybňuji, že byl Klaus účelově napaden, ale pokud nemá na to, aby jako všichni politici všude na světě (mimo diktatury a autoritářské režimy) opakoval to, co si sám myslí, že už vysvětlil, nemá v politice co dělat.

3 2
možnosti

Ano - je řada lidí chytřejších, než autor tohoto blogu.

Smiřte se s tím.

Neobnovit končící revolvingový vývozní kontokorent - by pro většinu našich tehdejších velkých firem by znamenalo rychlou ekonomickou smrt. To je ale nad možnosti chápání řady dnešních angažovaných Hujerů, kteří nic jiného, než kritiku, neznají.

:-P:-P:-P

5 3
možnosti
Foto

Máte pravdu, ale Vy to nejste. ;-D

7 3
možnosti