Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Při vší úctě také bych napsal, že jsou Vaše požadavky v tomto případě mimo zdravý rozum. Nebudete alibisticky hodnotit případ dle dostupných informací, ale ostře kritizujete politiky, kteří dostupné informace mají. Naštěstí to někdo natáčel !!!

Hyperkorektnost, po které voláte je cestou do pekel, kterou sledujeme v přímém přenosu ze západního světa. Lidé s podobnými názory budou podobnými světlonoši zkázy.

2 0
možnosti

Turner jako vždy mimo zdravý rozum, to vše za radostného hýkání jemu podobných potrefených individuí. Styďte se, pokud to vůbec umíte.

4 0
možnosti

Vážený pane,čím kdo zachází,tím taky schází.Kdo se chová na silnici jako dobytek,ten prostě statisticky jednou nedojede,přestože mnohokrát předtím někomu udělal problém,ale úspěšně ujel.Kdo rád leze do cizích ložnic,tak jednou utíká spoře oblečen,možná i s rozbitým nosem nebo končí na infekci s nějakým tím broukem Syflíkem.Ostatně jako v té písničce......jak rychle oplácí tenhleten svět,dřív než bys napočítal pět.....Belzebub tam s partou stál! ...a ten chlapec tomu ani ne tak že šel,ale svým životem spíš utíkal naproti.Takže se sešlo to,že uniformy frustrované opovržením občanů za jejich roli v covidové buzeraci musely řeši sjetýho týpka v problémové čtvrti a to tak,že jistě ne poprvé s tím,že když to nevyřeší,tak nějakej bulvár bude mít druhý den na titulní stránce reportáž o tom,jak sjetej a agresivní člověk za asistence uniforem beztrestně ničí majetek občanů.Co by na to asi tak řekl Svatý Kubera?

Takže Vážený pane Turnere, jestli jste svojí úvahou chtěl naštvat většinovou populaci,co kromě občasného překročení rychlosti a hraničního projetí křižovatky na žlutou,tedy takzvané daňové soumary,kteří policii nijak zvlášť nezaměstnávají,drží ústa,s policajty se neperou ani nehoní v kradeném autě a ze svých daní platí obě strany tohoto smutného příběhu,tak se Vám zadařilo. A ještě více,nežli Vy mě dojímají ty historky o tom,jak policajti mazali lidem videa z mobilů a jak všichni z baráku podepisovali mlčenlivost. Jestli chcete být užitečný,tak napište fundovaný blog o tom,kdy Vás může Policie nutit k podpisu podobného závazku a co se stane,když odmítnete podepsat a nebo podepíšete a pak s médii pohovoříte.Má osobní zkušenost je taková,že jsem podepsat odmítl a nestalo se,kromě chytrých řečí nic.

3 0
možnosti

P69e31t24r 67B71u81r14i63a72n

24. 6. 2021 19:46

Byl přece zfetovaný, ničil cizí majetek a pral se s policisty, takže si to zasloužil.

Zdroj: https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=772356

Už u téhle první lži jsem měl chuť přestat to číst a měl jsem to udělat. Neudělal, bohužel.

Takže pane autore, ani že si to zasloužil, ani že mu to patří, ale že si to sám zapříčinil. A to je podstatný rozdíl. Asi jako ten v lžiblogu pana Paroubka, že zatímco nacisté napadli první půlku Polska, tu druhou obsadil Sovětský svaz.

2 2
možnosti

Naprostý souhlas. Dobré srdce autorovo a snaha o hyperkorektnost se bude v tomto i podobných případech zásadně míjet účinkem.

1 0
možnosti
Foto

Policejní zákrok byl v pořádku, za sobotní smrtí 45letého muže v Teplicích nebyl zásah, ale předávkování drogou a následný zdravotní kolaps. Postup hlídky včetně použití chvatů a hmatů příčinou úmrtí agresivního muže nebyl. Ve čtvrtek to na tiskové konferenci uvedlo vedení krajské policie. Generální inspekce bezpečnostních sborů případ prověřovat nebude.„Podle prvotního vyhodnocení orgánu vnitřní kontroly Policie ČR byl postup hlídky v pořádku a v souladu se zákony,“ konstatoval krajský ředitel Policie ČR v Ústí nad Labem Jaromír Kníže,. „Použili hmaty a chvaty adekvátní situaci na místě. Dotyčný poškozoval majetek, snažil se ublížit si a také napadl policisty. Proto mu byla po zpacifikování nasazena pouta,“ doplnil náměstek ředitele Zbyněk Dvořák.

3 1
možnosti
Foto

Naprostý souhlas a karma.

2 7
možnosti

J63a30k48u34b 66Š32o64l31c

24. 6. 2021 13:57

Výroky politiků se na vyšetřování nic nezmění, stejně jako by se nezměnilo, kdyby politik řekl, že věc bude standardně prošetřena jako každá jiná. Ten politik to ví a logicky zacílí svůj výrok na své voliče. Vás by se nezískal ani tak, a akorát by mohl nějakého svého voliče naštvat. Jak zde vidíte, všichni mají jasno, jak to bylo. Takže čtěme mezi řádky a mějme pro ty chudáky, kteří musí kvůli každému hlasu provádět akrobatická slovní cvičení, pochopení.

0 0
možnosti
Foto

Podstatou tohoto článku, stejně jako jiných vyjádření směrem k politikům, je kritika určitých výroků a postojů. Ty nemají nic společného s vyšetřováním, které se v takovýchto případech děje (i když se nejedná o Roma), ale dotýkají se právě toho, co je v článku uváděno.

Moc nechápu, proč nekomentujte právě to, ale naopak to, co obsahem článku vůbec není.

1 0
možnosti

A jak to chcete objektivě vyšetřovat ? Něco jako, že kdyby nebyl zakleknut, tak by možná nezemřel ? Měli by pak být zasahující policisté podle vás potrestáni ? Nicméně jedno je jisté. Pokud by to nebyl Rom, nikdo by zásah nezpochybňoval. Zpochybňuje se tedy jen proto, že jde o Roma a předsudečně se předpokládá, že motivem by mohl být rasizmus policistů.

11 3
možnosti

Máte tam asi 6x by, kdyby....;-)

1 0
možnosti
Foto

Blíží se volby, je třeba zalovit i v extremistických vodách.;-)

Karma.

5 8
možnosti
Foto

Marně přemýšlím nad tím, v jakých vodách loví ti, co tvrdí, že zemřelý byl slušný a hodný člověk...

10 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS