Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Všichni ne, jen jeden...

1 0
možnosti

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti

No, ja som sa k neuropatii dostal cez chemoterapiu. Je to pomerne bežný následok. Mne sú bytostne odporní úplne iní ľudia.

0 0
možnosti

L16i81b48o37r 41H82a52m94p78l

29. 6. 2021 10:34

Když píšete o těch expedicích na východ Slovenska za brouky,je to příjemné čtení. Topolánek,Paroubek,Fiala,- to byli a jsou řepáci,kteří se od Ovara odlišují jen příslušností k jiné politické mafii a tím,že (zatím) chodí po svých.Ale jestli Vám to,že se do něj můžete trefovat něco nahrazuje,tak budiž. Kontrolní otázka - myslíte si,že ty Vaše blogy čte? A myslíte si,že ví,že nějaký Turner vůbec existuje?

Držte se raději brouků a medvědů na Poloninách,tyhle Vaše cinty nemají valnou úroveň. Tedy pokud nejste placen spíš za to,kolik lidí se Vám podaří naštvat.

0 1
možnosti

R^ to jo.

Poznámka - se vzteklou Boží češtinářkou je nutno zacházet jako s trollem.

Nekrmit.

.

0 1
možnosti

Souhlas a karma. Ale nezpychněte, výrazně vyšším morálním kreditem, než naše hlava státu, disponuje snad každý, koho jsem poznal.

0 0
možnosti

mel by skoncit

nic jineho k tomu psat uz nechci

2 0
možnosti

Myslím, že s neuropatií to lze spojovat jen okrajově, je to pouze střípek do mozaiky. Viděl bych to spíš na celý soubor problémů. Kdysi mladý , vtipný ,pohledný muž , úspěšný politik, sečtělý a vzdělaný se postupem času mění. První politický neúspěch zpackaný první pokus o to stát se prezidentem. Následně pokus o roli moudrého důchodce rozumbradu. Opět byl k smíchu. Pak ještě jeden comeback po deseti letech od prvého pokusu se stal prezidentem. Ale v tu dobu již není mladý , krásný atd... Najednou zjišťuje, že přes veškerou chytrost mu takzvaně ujíždí vlak a málokdo ho uznává, kromě pár podržtašků a vyžírků, kteří mají své osobní zájmy. Najednou se přidávají i nemoci, cukrovka/ vyléčil si ji sám za půl roku :-//, neuropatie a invalidní vozík. Navíc jej již nikdo nebere vážně a začíná být pro smích. Takže kope kolem sebe, dokud ještě může.

3 1
možnosti

J65a50n 24D33o16u39š27e70k

28. 6. 2021 15:15

Mě se hlavně nelíbí celé to pokrytectví. Jedna strana hrubá a druhá hrubá úplně stejně ji z toho osočuje. Těžko se mi k takovým lidem hledá nějaká empatie tak se spíš snažím nahlédnout pod tu umaštěnou pokličku kde se snad skrývá něco rozumného.

2 0
možnosti

Nejsem ve fan klubu člověka o kterém zřejmě píšete, to úvodem.

Nenávist , kterou vy ve svém nadpisu dáváte jiné jméno je mi cizí a nedovedu si představit, že bych se jí na veřejnosti ještě veřejně chlubil.

Jeden citát zdejšího oblíbence, kterýžto, jako výše jmenovaný taky není mým best: ,,Nenávidět neumím a jsem tomu rád. Když pro nic jiného, tak už proto, že nenávist kalí zrak a tím znemožňuje hledat pravdu.“ (Václav Havel).

4 3
možnosti

P98e16t56r 62S75k81á52l75a

28. 6. 2021 14:34

Ovšem autor parafrázuje slova právě tohoto člověka, kterému jsou někteří "bytostně odporní". Tam hledejte tu veřejně prezentovanou nenávist.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS