Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já se očkovat nenechal a zřejmě ani nenechám. Je to pár dnů, co jsem slyšel mluvit MUDr. Pekovou a ta upozornila na jedno veliké nebezpečí a to že vlivem očkování může dojít ke dvěma nežádoucím účinkům.

1 navázanost částí škodlivého viru na neškodný nosič je nebezpečný v tom smyslu, že ten nebezpečný se podobá určitým strukturám v našem organizmu. Většinou jde o kloubní výstelky, nebo vnitřní povrchy žil a pouzder nervů. Pokud dojde k tomu, že imunitní systém si osahá očkovací látku takovým způsobem, že si uloží mezi ty škodící i strukturu nosiče, pak imunitní systém začne napadat vše co se tomuto nosiči podobá.

2 to jsem moc nepochopil, ale očkovací látky , tedy spíš některé jejich části RNA se podobají Prionům a mohou tak procházet mozkovou plenou, stejně jako samotné Priony.

V tomto ohledu už se začínají provádět nějaké studie, ale zatím je krátká doba, aby se prokázalo, zda je toto nebezpečí relevantní.

1 0
možnosti
Foto

..., že ten bezpečný nosič se podobá...

0 0
možnosti
JP

Děkuji za obecnou potěchu v dnešním stavu. Konkretně by se měly ihned odložit mnohde povinné náhubky, měly sloužit k odlehčení přetížených oddělení v nemocnicích. Experti zmiňují, že je třeba cvičit obranyschopnost organismu obvyklým způsobem, když není těžká zátěž nákazou (v ČR dnes 2 lidé na dýchačích a 30 osob v nemocnici). Strašení dvojnásobky je stupidní. Druzí experti varují před nebezpečným dýcháním znečištěného a nedostatkového vzduchu... Jenže ministr Vojtěch sdělil, že dokud nebude zaočkovaných 70%, budou platit mimořádná opatření. Proč? Protože neschválenými očkovacími látkami se nesmí očkovat mimo mimořádný stav. Takže se očkuje i mládež a děti, kteří byli WHO vyloučeni z očkování. Kdo to zastaví?

2 0
možnosti
Foto

I31v80o 50C10i54l56i54c33h

15. 7. 2021 15:54

Výborně jste to shrnul R^

2 0
možnosti
LH

L54i18b50o22r 42H42a12m23p65l

15. 7. 2021 15:49

Občas plácáte nehorázné nesmysly namísto toho,abyste nám to dopověděl tom,jak to bylo tenkrát na Poloninách. Ale dnes opravdu velmi dobré. Ptám se na všechny strany,příští týden se se zeptám Andyho osobně,jestli setkání zbaběle neskrečuje,jak je možné,že krátce po vypuknutí epidemie dosud nevídaných rozměrů bylo k dispizici asi 5 schválených vakcín,ale lék není dodnes?O Invectiminu nějak ticho a i novináři plácají nesmysly o kde čem,jen tohle úplně základní neřeší,otázky na lék v diskusích nejsou a mé komenty k věci byly kolikrát smazány.Máte slovo.Děkuji.

0 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, na rekonstrukci posledních dvou kapitol prvního dílu jsem se trochu zadrhl, ale o víkendu budou uveřejněny a hned na to naváže díl druhý, který se snad bude líbit i vám, stejně jako mým blízkým a známým.

Ohledně plácání nesmyslů to máte tak: všem se nezavděčíte, ani kdybyste se zavděčit chtěl, což není právě můj přístup. Je to docela normální a je to v pořádku, píšu hodně, takže s mnohým nejsem s odstupem sám vůbec spokojen , a to jak z formálního tak názorového hlediska.

Na každý pád , děkuji za pochvalu, ta potěší vždy.

0 0
možnosti
LB

L52i72b48o80r 37B69í35l79e80k

15. 7. 2021 13:49

Ještě jedno, tento blog, jak jste si s tím dal práci, je dobře napsaný a hodně povedený

2 0
možnosti
LB

L13i25b23o27r 82B19í50l55e98k

15. 7. 2021 13:41

Souhlas, svoboda, o demokracii pomlčím, se lidem zde vymyká z ruky

1 0
možnosti
PC

Pane Turnere, ne vždy s Vámi sdílím stejný názor, ale tentokrát s Vámi do puntíku souhlasím. Napsal jste to pregnantně - s přehledem, nadhledem a objektivním shrnutím období posledních 16 měsíců, kdy v hojné míře padaly a padají pečlivě nasazené masky.

Ověřené pravidlo, že teprve v krizi se ukazují skutečné charaktery lidí, se opět potvrdilo. Ačkoli o charakteru jednotlivců i společnosti mám vcelku jasno, a nedělám si proto žádné velké iluze (ověřeno zkušenostmi), přece jen jsem si nemyslel, že je u tak velké části populace zažráno totalitní myšlení a sklon k totalitním praktikám.

Velmi zasloužená karma pro VásR^;-)R^

7 0
možnosti
Foto

Děkuji, bylo by divné, kdyby vždy všichni se všemi souhlasili. Podstata tohoto článku mi však přijde natolik zásadní, že mě na rozdíl od různých banálních problémů těší, že máte podobné názory.

0 0
možnosti
PK

Stále dokola dilema..zdraví resp, svoboda.....

0 0
možnosti
Foto

Osobně takové dilema nevnímám, respektive nevnímám ho v situacích, které mi přijdou jasné, tak jak je uvedeno v článku. Naopak oním dilematem jsou ty situace kdy svoboda a právo jednoho zasahuje do svobod a práv druhých.

0 0
možnosti
Foto

Karma, myslím, že lépe to napsat nejde.R^

3 0
možnosti
Foto

Děkuji Vám, Marie. :-)

0 0
možnosti
Foto

Přesně. Ostatně jedním z největších triků stávajících garnitur bylo přesvědčit člověka o tom, že žije ve skutečně svobodném, demokratickém systému. Pod touto kouřovou clonou projde leccos. No a ještě ho pak dlouhodobě strašte – a můžete s ním orat dle libosti...

8 0
možnosti
Foto

Ano, taková nebezpečí byla jsou a také budou, dokud bude existovat stát jako mocenský nástroj, což je jeho podstatou. Proto je tak důležité stále hlídat všechny pokusy o zneužívání té moci.

3 0
možnosti