Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

S názorem autora na J. Paroubka i B.Sobotku souhlasím, proto karmaR^.

Od blogů Jiřího Paroubka jsem očekával více objektivity a nadhledu. Po přečtení několika z nich jsem ale získal pocit, že jejich cílem je spíše vlichotit se současnému vedení socdem do přízně, aby se mohl J. Paroubek vrátit do ČSSD - viz podpora Hamáčkovi po vyhození Petříčka. Proto už také jeho blogy nečtu...

K tématu ČSSD - bohužel je dnes stranou mladých naprosto nedůvěryhodných politiků, kteří berou politiku jako byznys. Hamáček, Maláčová, Dolínek nebo Poche - neznám ve svém okolí nikoho, kdo by jim věřil. Ta strana musí padnout na úplné dno, aby ji opustili dnešní paraziti, a s novými tvářemi se bude muset snažit opět získávat důvěru voličů. S tou současnou partou nelze očekávat žádnou změnu k lepšímu (ani v případě prohraných voleb).

1 0
možnosti
Foto

Je to neustálý kolotoč slibů, selháních a naivity lidí, kteří stále čekají, že konečně přijdou ti správní, neúplatní, kterým jde opravdu o blaho těch kterým vládnou. Tak jdou k volbám, aby zjistili, že to zase nevyšlo, protože ti noví politici, co kritizovali ty před nimi jsou ještě horší než byli ti, které vystřídali.

2 0
možnosti
Foto

Že tato strana skomírá mě líto není, protože je to strana, která prosazuje mafiánské praktiky zvyšováním výpalného. Hitler byl také slušný, ale ty zákony které schválil ho ze slušných lidí vyřadilo. Myslím si, že stejné je to i se Sobotkou.

1 1
možnosti
PB

P86e88t56r 14B27u85r94i42a91n

18. 7. 2021 14:14

Sobotkova vlády byla jedna z nejhorších, kterou jsme tu měli. Mimo toho, že pomohli Babišovi obejít lustrační zákon, podíleli se na likvidaci rezervních fondů, které tady po Kalouskovi zbyly. A to v době konjunktury a růstu. A přesto všechno ještě hospodařili s dluhem.

Ovšem nejhorší na jeho vládě byla ta smršť zákazů. Od zrušení II.pilíře bez náhrady za něj, zákaz kuřákům zakládat si své kuřácké pajzly, pamlsková vyhláška, omezení prodeje supermarketů atd. A to ještě chystal masakrální penále za přepis staršího vozu. Naštěstí to už nestihl, protože padl vysílením.

Sobotka byl škodič tohoto státu tím, že si myslel, že může lidi očúrávat pokud je to pro jejich dobro. Z toho důvodu dosadil podvodně oklikou mimo lustrační zákon Babiše do vlády, aby vytřepal s opozicí. Když zjistil, jakou doslova štěnici si nasadil do kožichu, vymyslel Lex Babiš s naivní myšlenkou, že ho vrátí zase zpátky.

Vyprázdněnost sociálních myšlenek se snažil nahradit bulvárními veletoči ve snaze obalamutit voliče tím, že socdem prostě jede na plné obrátky. A tak si nechal vypracovat "odbornou studii" o tom, že průběžný důchodový pilíř je udržitelný ještě 50 let, kterou do dvou let nahradila ta stejná studie o tom, že je naprosto neudržitelný a rozpadne se do 30 let. A dál už následoval onen nekonečný sled zákazů a příkazů ve stylu: šlapej a neptej se, je to pro tvoje dobro.

5 0
možnosti
Foto

K27a47r31e48l 43C66a49c21h

18. 7. 2021 13:56

Česká politická scéna měla po rozpadu Československa jen dva velké charismatické a schopné politiky - Václava Klause st. a Miloše Zemana. Všichni ostatní byli nejméně, jak se dnes říká - o level níže. Co je platné, že je Sobotka možná slušný člověk, když nedokázal vládu skutečně řídit. Co je platné Petru Nečasovi jeho přízvisko "pan čistý", když za něj, z kanceláře vlády, vládla Jana Nagyová. Jiří Paroubek by asi svou razancí dokázal vést vládu, jako dnes Andrej Babiš, ale měl smůlu na načasování a tak si toho déle neužil. Udržet se na nejvyšším stupínku je umění, když vám téměř všichni pod vámi mydlí schody.

5 2
možnosti
PB

P36e16t62r 64B23u96r50i38a29n

18. 7. 2021 14:00

Jana Nagyová za Petra Nečase fakt nijak nevládla. Najít takový náznak najatý likvidátor Šlachta, jistě by to použil ve své obžalobě v pěti různých bodech. Takhle mu zůstala jen ostuda a cejch zákulisního převratu.

Tuto smyšlenou obezličku užívají všichni, kteří si nechtějí přiznat, že naletěli na předem naplánovaný státní komplot.

5 6
možnosti
JF

Odiozní a eklhaftně upocený gesicht, prostě chucpe exsocan Paroubek, který se po prásknutí dveřmi v Lidovém domě snažil, a možná i v režii Zemana, socany z/likvidovat založením trucpartaje LEV 21, smutně profláklý kamáradšofty s "podnikatelskými" týpky pražské polo/světské galerky "úctyhodných" Kočků, je přímý protiklad necharismatického a částečně neúspěšného politika, ale každopádně slušného člověka Sobotky. Nesahá mu sice ani po kotníky, natož po řiť, zato plivat umí báječně! Rv

14 0
možnosti
Foto

Karma, ale myslím, že Sobotka nebyl tak slabý, jak se zdá. Byl jediný, kdo se postavil Zlobrovi z Hradu a dokázal si prosadit odvolání Babiše. K tomu by se dnes nikdo neodvážil, a když, tak by neuspěl.

12 2
možnosti
Foto

R^Děkuji, ono tou slabostí v politice se někdy nazývá slušnost. Jinak mi Sobotka přišel na politika docela zásadový.

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
Foto

Vlastně to říkám nerada, ale Nečas byl proti Sobotkovi slaboch.

3 1
možnosti
Foto

Jiřího Paroubka vedou zřejmě hlavně osobní důvody. V roce 2017 se totiž pokusil vrátit do ČSSD, ale Bohuslav Sobotka mu to stopnul.

V ČSSD skončila většina jejích předsedů. Miloš Zeman, Jiří Paroubek a Bohuslav Sobotka z ČSSD odešli sami - první dva ji opustili ve zlém. Stanislav Gross zemřel. Jediný z bývalých předsedů ČSSD, kdo ve straně zůstal je Vladimír Špidla. Toho také považuji za autentického sociálního demokrata.

5 1
možnosti

Zapomněl jste na prvního polistopadového předsedu Jiřího Horáka. Ten také zkonil, co mohl. Pozval do ČSSD reformní komunisty, kteří se sdružovali v "Obrodě", zasloužil se o vyloučení Rudolfa Battěka z ČSSD, a pomohl na výsluní líné .... Buzkové.:-/

4 0
možnosti
IS

Paroubek byl, je a bude jenom tlachal. Kdo z vás, pánové, na to má? :-)))

8 0
možnosti