Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zasloužená karma. R^:-)U nás jsou pouze negativní reakce. V Rusku je opozice perzekuována a zavírána do vězení. Rv

2 1
možnosti

U nás zase pro změnu opozice kádruje ty, co vládnou !!!

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Celá situace dokladuje, že tzv. liberální demokraté (havlisté) se velmi často chovají jako bolševici, kteří nesnášejí jiný názor než ten, který předkládá mainstreamová propaganda. To, že se nedokáží smířit s výsledkem svobodných voleb víme, avšak aby lidem zakazovali zpívat, to tu ještě nebylo !!Rv

4 7
možnosti

P11e84t36r 47N13e63d97v36ě15d

19. 7. 2021 18:37

No bóže, tak Kolář nazpíval písničku pro SPD, nikoho v ní neuráží, nestěžuje si....., proč ty záporné reakce?

Jsem kobliha jak vyšitá, přesto se mi zdá, že espéďáci nemění názory, ani rétoriku. (Sleduji pár týdnů, neboť jsem nic moc o nich nevěděl) Ovšem začátek Vašeho posledního odstavce...takhle se dá podle mě popsat demoblok a jeho příznivci. Nepřemýšlej, nediskutuj...jen řvi, že je všechno špatně, opakuj fráze které nemají reálný základ....

3 5
možnosti

Proč by "koblize jako vyšité" měla vadit SPD? O tom už si povídají vrabci na střeše, že má Babiš SPD jako zálohu pro případ, že by se neměl s kým koalit.:-P

3 0
možnosti
Foto

K92a92r94e74l 24C28a82c70h

19. 7. 2021 16:35

Kolář se projevil trochu jako křiváček. Nebudeme si přece nic nalhávat. Nazpíval zcela jednoznačně hymnu pro volební kampaň SPD (byť třeba hymnu bez valné umělecké úrovně). Mohl by říci, že to byl jen kšeft na zakázku. Když však vystoupil na pódium s Okamurou, již se to stalo otevřenou podporou kampaně SPD a neměl to trapně popírat. Jestliže se nechystal stranu podpořit ve volbách, měl jim říci, tady to máte a pusťte si to z cédéčka, ale beze mně. Takhle to schytá ze všech stran. Jakmile se jednou někdo z této branže objeví na pódiu vedle politiků nějaké strany či hnutí, je ihned zaškatulkován. Kdo si nechce kazit kšefty, tak se tomu radši vyhne. Lidé jsou v tomto ohledu krutí.

1 0
možnosti

Vy máte strašně jednoduchý život, až vám to závidím. Vidíte, a já si dodnes myslel, že to, že někomu za prachy zahraju na podiu ještě neznamená, že danou stranu volím. Ono totiž je občas dobré rozlišovat pracovní a osobní část života.

Máte pravdu v tom, že to schytá. Od lidí, kteří mají černobílé vidění světa (ať už jsou příznivci jakékoliv strany) to schytá určitě.

4 0
možnosti

Původně to vypadalo (i se to tak nějak říkalo), že Petr Kolář bude nástupcem Gotta. Nakonec se z něj vyklubal interpret asi 3 hitů a tím to skončilo. Ta hymna SPD je možná jeden ze způsobů, jak zase se trochu zviditelnit. Dost zoufalý pokus... :-/

2 0
možnosti

No, píseň je nic moc a Kolář zklamal tím, že k tomu přistupoval jako ke kšeftu.

To hymna Volného bloku je na tom přes svou amatérskost stokrát líp :-)

https://www.youtube.com/watch?v=6d8GEpXgp10

0 0
možnosti

A to je co za spolek ?

8-o8-o8-o

0 0
možnosti

Tedy - pane autore - proč ten břitký odsudek?? Odmyslete si to příšerné video na pozadí, odmyslete si zadavatele, zavřete na chvilku oči ... a poslouchejte jen slova a hudbu! Vždyť bez toho politického balastu - co si k tomu všichni přidávají - nakonec možná zjistíte, že je to vlastně sama o sobě docela hezká píseň!!

2 0
možnosti

To příšerné video na pozadí tam ovšem je. A ten text je poněkud nacionálně zabarvený - bodejť by ne, když jde o zakázku SPD.

1 0
možnosti
Foto

Pozoruji, že se tu sešel docela početný sbor, který bude tento skvělý song zpívat od rána do večera. ;-D

R^

3 0
možnosti

Nereaguji na blog spíše na diskusi. Urážet lidi co volí SPD není cesta. Nepomohlo to u agenta nepomůže to u SPD. Naopak ti lidé přestanou poslouchat relevantní argumenty. Stejně jako cenzura kdy jsou mazány některé komentáře. Pokud mám před sebou joudu co vypráví že holokaust nebyl tak nejlepší cesta je utlouct ho argumentačně a co je důležité nejde utlouct jeho musíte utlouct to publikum které vás sleduje. Pokud joudu urazíte a všechny kolem tak se nic nevyřeší. Pokud mu smáznete komentář tak se nic nevyřeší. Pokud ho utlučete argumenty tak jeho možná nepřesvědčíte(ono to ani nejde) ale máte obrovskou šanci že někdo z přihlížejících se chytne za nos. Pokud je ovšem nazvete bezmozky tak vám nikdo naslouchat nebude.

9 1
možnosti

Vy děláte, jako by se jednalo o přemýšlivé lidi, které je možno argumentačně přesvědčit. Něco takového je nemožné a právě proto se jim právem říká bezmozci.:-)

1 5
možnosti

P54e33t58r 73B78u35r33i61a56n

19. 7. 2021 14:26

Ten text je hroznej škvár a ve spojení s líbivě jednoduchým popěvkem to je popkultura třídy D.

4 1
možnosti
Foto

Pokud nějaký umělec vyjádří svá světonázorová i politická stanoviska, je to v pořádku, konečně existují i dobré, vlastenecký laděné písně, ale tohle je úplně mimo.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS