Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ok, autor je hoblofob a všem to potřeboval říct. Potud ok.

- pokud ho trápí úbytek ostatních svobod (ale netrápí ho dříve avízovaná a prováděná snaha EU o odzbrojení obyvatelstva - a to na základě falešných a vylhaných zdůvodnění), pak mě napadá

a) pokud jiná práva se Vám zdají důležitější, můžete se inspirovat právě u boje proti snahám EU ve zbraních. Přes 100.000 občanům stálo za to protestovat proti této zjevné manipulaci a okrajování práv u zbraní. Prozatím Vám nikdo nebrání bránit se i v jiných oblastech.

b) nebude to s tím bojem o práva tak horké, protože více autorovi vadí práva skupiny legálně zbraně držící, která má ve všech statistikách nejlepší poměr v uznávání práva, ale o něco jiného.

zbytek .. že Vy cítíte jiné otázky důležitější? Nu, tomu se říká demokracie. V tom by měla být její síla, že každý jeden já, má právo zvednout jakékoliv téma a pokusit se o změnu přístupu.

Vaši demagogii bych uzavřel tím, že na tomto návrhu pracovala Liga LIBE (a i ostatní) po několik let. Nicméně pirátstvu a jiným neomarxistům by se mohl zalíbit vámi navrhovaný prvek, že přestože občané reagovali dle zákona a postupně sbírali podporu pro své nároky, mohl by existovat Orgán, který by určoval schvalování na základě FB lajků nebo jiného obdobně relevantního údaje. No a nebo by vám mohli prostě zavolat a zeptat se jestli můžou, ne?

3 0
možnosti
Foto

M62a38r16t60i24n 39T45a51u45š

25. 7. 2021 13:41

Jak už tu zmínili jiní, začala si EU snahou vykostit národní právní úpravy. Máte pochopitelně pravdu, zákon 119 se nám trochu rozrostl, paragrafy TZ o NO a KN ale nikdo nezrušil. Takže zase jen nářky.

3 0
možnosti

Že se v parlamentu řeší věci, které nejsou na vrcholu žebříčku priorit, je zcela běžné, nicméně tady to nevzniklo z ničeho jako čistý populismus, ale v důsledku snah EU.

4 0
možnosti

P58e55t31r 87S73k36á12c21e72l

27. 7. 2021 22:35

Což je světílko na konci tunelu. Až se někomu rozsvítí a bude následovat Czexit. Potom Timexit.

1 0
možnosti

Pane autore, sám jste přiznal, že vlastně nevíte, proč to vzniklo. Divím se tedy redakci, že plýtvalo takto mediálním prostorem.

4 0
možnosti

M47i81r77e47k 17Ř16í27h85a

25. 7. 2021 7:33

Autore ukazujete jen svoji hloupost. Když něčemu nerozumím tak o tom nepíšu. Je až smutné, jak mediální prostor dává šanci se vyjádřit různým "odborníkům" ke všemu a vaše trapnost dásahla vrcdholu tím, že k potřebné úpravě zamotáte Zemana a opatření ke Covidu (jak jse,m vydedukoval ze čtvrtého odstavce). Přitom stačilo napsat "Nemám rád Zemana" (beru) což není u Vás nic nového a nemám ani páru proč se kvůli Covidu omezují práva občanů (sestra co pracuje v nemocnici by Vás za to asi inzultovala). To byste ale vb zásade neměl co psát že?

6 0
možnosti

Tolik písmenek a přitom jako obvykle taková blbost.

7 0
možnosti
Foto

R42o57m76a48n 84K47o60z98e28l

24. 7. 2021 20:46

K tom prezidentovi - takže by každý prezident pak musel jmenovat třeba vládu založenou na KSČM? Někteří kandidáti to odmítali.

0 0
možnosti
Foto

Rozhodně máme právo nechat se zcela svobodně zastřelit. ;-(

0 0
možnosti

Jestliže někdo vědomě porušuje zákony a loupí, nebo dokonce vědomě se zbraní usiluje o život jinému, musí počítat s trestem nejvyšším.

:-P

1 0
možnosti
Foto

Tohle je ale reakce na unijní zákon, který hrozil omezením tohoto práva. Zakotvením v Ústavě je toto právo nadřazeno nad unijní legislativu. Bylo to důležité. A navíc: ani náznakem se tím nerozšiřuje právo zbraň užít. Takže už od nadpisu ryzí demagogie!

10 0
možnosti

Autor má dvojí tvář. Odborné příspěvky jsou skoro profesionální. Jakmile se ale dotkne tématu s politickými souvislostmi, ztratí soudnost a platí na něj přesně Vaše poslední věta.

0 0
možnosti

Tolik demagogie a tak málo času...

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS