Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Pokud Sparta dostane jen sto tisíc pokutu, nikdy se nic nezmění! Doporučuji pokutu cca. deset milionů a hned by se ledy pohnuly! Kamery s vysokým rozlišením, lístek na občanku, zákaz zahalování ksichtů a pod.

3 5
možnosti
LT

OK, takže deset mega, to máme nějakých 393 tisíc euro....

Tak a teď mi prosím dohledejte, který klub byl potrestán za "rasismus" takovouto částkou.

Pokud si vzpomínám, Maďarsko tenkrát dostalo na mistrovství Evropy za rasismus na stadionu nějakých 100 tisíc euro. Spartu chcete potrestat třikrát tolik. Proč?

Dvě možnosti. Je to Sparta, nebo jen z principu. Obě jsou celkem špatně.

1 0
možnosti
PK

Není, je jen projevem primitivního diváka a pokud by na hřišti nebyl právě nějaký hráč černé pleti, tak si musí svého "nepřítele" vymyslet...karma za blogR^

3 0
možnosti
LB

Pan Korecký by se měl jmenovat pan “Korektní”

0 0
možnosti
Foto

Otázku si lze položit i naopak.... Vytvářejí li nálady davu rasistické sklony, pak rasistické sklony dokážou vytvářet i dav. Byť chápu otázky které si kladete, kladete si je na špatném hrobě. Prostředí fotbalových chuligánů nevytváří rasismus, je čáatečně rasismem tvořené. Bez něj nezapadnete. Pak samozřejmě vytváří následně celou řadu přitákavačů, kteří přeci rasisty nejsou...ALE.... A to prostředí takové bylo dávno před zahájením nějakých pochybných rasistických kampaní "naruby".

4 0
možnosti
LB

S prominutím, váš příspěvek nedává smysl

0 0
možnosti
LB

Víte, kdo je dnes na tom nejhůře, tak to je muž bílé pleti, od něho se celá ta barvitá společnost obává, co té slušné barvité společnosti napáchá, tady bílý muž musí držet tlamu, jinak dostane od médií a potom v temné uličce přes hubu

0 0
možnosti
VT

Je vulgární chování skutečně vždy projevem vulgarity?

Je násilné chování skutečně vždy projevem násilí?

Je zbabělé chování skutečně vždy projevem zbabělosti?

.... a tak bych mohl pokračovat.:-)

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že se pokoušíte cosi zpochybnit příliš jednoduchým způsobem a doufám, že nečekáte, že mohu takový argument akceptovat.

Pro demonstraci té manipulace si dovolím parafrázovat vaše otázky, a to tak, aby více odpovídaly smyslu toho, na co reagujete:

Je vulgární výrok skutečně výrazem toho, že jeho autor je sprostý či snad špatný a zlý člověk?

Dopouštějí se násilného chování vždy jen násilníci?

Nemůže se obecně statečný člověk projevit i někdy zbaběle?

...a tak bych mohl pokračovat

Nechci vůbec tvrdit, že rasisticky skandující fotbaloví fanoušci jsou slušní lidé, nemyslím si, že by se k tomu slušný člověk měl snížit, jenom ta podstata je možná někde jinde, než se obecně prezentuje, a právě taková úvaha je smyslem tohoto článku, se kterým se váš komentář poněkud míjí.

Tedy, abych to co nejvíce zjednodušil: Ne každý, kdo z nějakého ospravedlnitelného i neospravedlnitelného důvodu pronese rasistický výrok, nemusí být ze své lidské podstaty rasista. A naopak rasistou může být ten, kdo se takto nikdy neprojeví a třeba jen ve volbách vhodí lístek se jménem rasisticky orientované strany či politika.

Rozumíte tomu?

1 0
možnosti
MB

Vytisknout a nechat Váš blog kolovat! R^

0 0
možnosti
LB

Fakt jo, tak na tuto anamnézi se budou všichni těšit

0 0
možnosti

J14a10k67u12b 79Š39o62l38c

6. 8. 2021 13:00

Dnes je to asi podruhé z vašich tisíce článků, co s vámi souhlasím. Dokonce jste správně vyhodnotil i roli islámu, což je u vás neobvyklé. Jen s jedním nesouhlasím. Aby se mohl nějaký "vůdce" zjevit, musí dostat do rukou munici. Bez té podporu nezíská. A tu munici právě dnes vyrábějí ti "strážci morálky". Na nich je hlavní vina a proti nim bychom měli brojit.

2 0
možnosti
Foto

Tzv. hooligans jsou toliko jednou ze ,,sort" jedinců. kteří mají potřebu se jakkoli(!), nejlépe davově (neb v jednotě je síla:-)) se ,,etablovat". Není to však toliko jejich ,,výsadou", ba až zvykem;-)

1 0
možnosti
LB

Ba pane Jiroudek, vaše myšlenka je nečitelná

1 0
možnosti