Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Mám takový jemný pocit, jen pocit, že teď bude Andrej hodný, protože potřebuje prodat v klidu některé své kšefty a pár miliard si ulije někam, kde je to jistý. Bude tedy tvářit klidně, že kandiduje na prezidenta. Ale hlavně se připraví na rychlý odlet pro případ, že by ho chtěli zavřít. Samozřejmě se bude vesele soudit a protahovat všechny soudy do nekonečna. Ale kdyby přece jen, helikoptéra za rančem bude připravena kdykoliv odstartovat směrem tryskáč, zaparkovaný dejme tomu ve Švýcarsku. Čao, asta la vista, companěros. PS: Samozřejmě kdyby ho lid český, vox populi, vox dei, zvolil na Hrad, tak tam zasedne a udělí si milost, ne?

0 0
možnosti
JF

Andy Babiš na pražském Hradě? Po tolika letech projevené nevděčnosti českých sorosovských a pražskokaviarenských neprajníkov vytvarúcich naňho za jeho gazdovaní len účelovky a kampáně?! To by si měl Andy sakra rozmyslet! :-)

1 0
možnosti
Foto

"Nějakých Marků Ebenů", pane Turnere? ;-D Ale vážně, jmenujte ty osobnosti, které bude nadpoloviční národa radostně volit. ;-)

4 0
možnosti
Foto

Ve Vašem okolí ovšem těžko hledat. ;-D

0 0
možnosti
MR

Ono to je, ale dost dobře možné, protože svých 30% má jistých. A 20% co propadlo se spíš přidá k němu. Takže výsledek bude velice těsný a jelikož případné volby budou až za pár měsíců tak je taky možné, že je šíleně ovlivní kovid. Protože předpokládáný ministr zdravotnictví se zatím vyjadřuje, že v nastoleném trendu kovid opatření bude pokračovat. a to část voličů proti Babišoj nechce. Takže to dost dobře muže volby Babišoj vyhrát.

0 0
možnosti
Foto

Vy jste ve stádiu úvah, já už jsem minulý týden předčasně gratuloval. Pan Babiš je poslední dobou takový státotvorný, předá v klidu úřad, nebude sestavovat vládu, zruší dph na elektřinu, ... Mnozí si v lednu u svíčky, jako jediného zdroje tepla, vzpomenou, jak bylo za jeho vlády dobře. Jen pár si přizná, že ta bída je kocovinou po jeho velkém flámu.

0 0
možnosti

'většina našinců si přeje mít na Hradě pořádného „střelce“'

Tak proč to tedy tenkrát prohrál agent 009, s billboardy zobrazujícími pohled skrz hlaveň?

0 0
možnosti