Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Medle obsah perexu vyvrací první větu následujícího odstavce.

0 0
možnosti

Když odhlédnu od historických souvislostí, tak stát Izrael budí sympatie především svou nezdolností, s jakou čelí nenávisti okolních arabských států. A také svou technologickou vyspělostí. Nic pro ně není problém - například když je v některých oblastech málo vody, realizují největší odsolovací zařízení mořské vody. A respekt budí i jejich branný systém, kdy vojenský výcvik absolvují i dívky. Když si představím, že by dnes měli mobilizovat naši mladí muži, jejichž jedinou průpravou jsou "střílečky" na kompu, jdou na mě mrákoty.

5 0
možnosti

J25a41k41u10b 85Š11o61l80c

6. 12. 2021 9:39

Mnohem více je v Evropě protlačováno jiné náboženství, ač nemá s evropskými hodnotami vůbec nic společného.

0 0
možnosti

To mate pravdu. Hlavne na internetu a strankach z 59°56`N a 30°16`E.

1 0
možnosti

Kdo nadává na židy, zpravidla nadává na ženy, politiky, Američany nebo Rusy a viní ze své mizérie, kdo ho zrovna napadne.

Druhý problém je antisemitismus muslimských migrantů, ze kterých se stávají občané EU.

Pak je tady status oběti, který přináší finanční výhody, a kde jsou peníze, tam je vliv. Židé lpí na holocaustu, neziskovky na rasismu a největší tragedie by pro ně byla eliminace těchto nenávistných projevů, tj. naplnění cíle činnosti.;-)

0 0
možnosti

V článku není nic, s čím bych nesouhlasil. Jenom se mi zdá, že autor něco naznačoval a uniká mi co?

0 1
možnosti

Málokdy mohu napsat, že s blogem souhlasím doslovně. Tentokrát tedy s tímto vašim ano. Nikdo se jako antisemita nerodí, ale každý antisemita se jím stává. Je třeba hledat příčiny a ne hasit důsledky. Navíc pokoušet se je hasit benzínem!

Dlouho již tomu kdy mi strýc vyprávěl, jak a proč Židy neměli rádi, ale současně se bez nich nemohli obejít. A tak ty tragické historické události permanentně se historií vinoucí připomínají ostravské : včelka si sbírá na med a ty na pysk. Pomalu, ale neomylně, sílící nálady, které jednou za čas vybuchnou tragickou erupcí.

Podobně mi například vrtá hlavou, proč stát s největším zastoupením Židů jak v populaci tak ve vrcholných orgánech doširoka rozevře náruč jejich největším a nesmiřitelným nepřátelům? Není to náznak počátku budoucí erupce?

1 1
možnosti

Rozhodně se číží a nejen Českem, celou Evropou i ve státech. Daleko více bych poukazoval na tzv. liberální a muslimský tlak na cíl, kterým je likvidace židovsko-křesťanské civilizace a kterému jsme my, dnešní demokratické státy euroamerické státy vystaveni. Izrael je jediný demostát obklopen středověkou ideologii s jediným záměrem, zničit ho a to v čele s teroristickými organizacemi jako je Hamas...

Pan Vlk, st, to v jednom ze svých článku popsal takto: ,,Agresivní muslimové a obecně imigranti ze zaostalých států společně s „pokrokáři“ ohrožují, jak tvrdí velká „mlčící“ a umlčovaná část společnosti, nejen základy naší civilizace, ale v důsledku i samotné současné „demokratické“ vlády. Čehož se dnešní klasické elity bolí nejsilněji. Ta nastupující vlna nechce kooperovat, nechce soutěžit, nechce diskutovat. Ta chce do svých rukou vládu. Vládu ničím neomezovanou a nekontrolovatelnou, prostě totalitní“.

4 0
možnosti

Oprava....."Rozhodně se šíří."..

0 0
možnosti

Za všechno mohou židé a cyklisté. Příště napište něco o cyklistech-;-D

2 0
možnosti

Trochu jsem to přehnal, ale antisemitismus tu je, a to není dobré.

Já bych právo bojovat proti antisemitismu židům neupíral.

1 0
možnosti

"Tato skutečnost podle mého názoru přímo koresponduje s tím, jakou pozornost vzbuzuje v celosvětovém měřítku stát Izrael, respektive jeho konflikty s Palestinci a s okolními islámskými zeměmi."

Zdroj: https://turnerjiri.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=779979

Dobrý den pane Turnere, dnes poprvé mám k Vám výhradu - v Levantě nejde o konflikty Izraele s okolními islámskými zeměmi, ale od vzniku Státu Ireale je to dodnes právě naopak - a většina z nich se dodnes netají úmyslem Izrael zničit a židovský národ vyhladit! Dík a mějte se. :-)

10 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS