Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Patřím k očkované partě důchodců co byla před oč. nejméně jednou týdně na nějakém vrcholu v Bezkydech. Jsme půl rok po oč. a větší polovina s náz není schopná jít na hory. Problémy s chůzi a jiné. Já už týden jen v pokoji na práškách. Objednáni na vyšetření až na 18.3. Asi měsíc po oč.takové sevření na hrudi ,že jsem se složil na slnici. Po chvíli to přešlo. Nemám žáden přímy důkaz,že je to po oč.je to ale divné.

0 0
možnosti
PS

Zaujala mne informace v článku, že MUDr. Hnízdil je šarlatán. Pan doktor Hnízdil je všechno, jen ne "podvodný lékař". Abychom si rozuměli, kdo šarlatán je. Skutky přesvědčují a pokud vyléčí svoje pacienty, není co řešit. Jemu rozumí odborník i laik.

2 0
možnosti
JP

Pravdou je to, že argumentace Kubka a Flegra byla naprosto tragická a celkově jejich vystupování situaci spíše zhoršovalo, než aby jí zlepšilo.

Jejich osobní tragédií je, že ve světle stávající situace a dat nemají ani zbla sebereflexe. U Kubka mi to už připomíná jen křečovité vztekání zneuznaného akademika, kterému vyvrátili jeho hypotézy.

12 2
možnosti
LM

Tak nějak mi připomněl ty zatvrzelé komunisty koncem roku 1989, kteří nebyli schopni přiznat si realitu a lidem už byli jen pro smích. Prof. Pirk se mu už smál v té debatě celkem nepokrytě.

3 1
možnosti
MM

Lidi typu Landa by jste trestně stíhali za zahlcení hygien a Flégra necháte mlít o plných mrazácích.Zrovna tak dneska.Do česka pronikla nakažlivější varianta než je omikron.Kva koho to furt zajímá tyhle účelové plky strašení.Lidi probudte se začněte používat vlastní rozum.

11 1
možnosti

Koho to zajímá? Novináře....ti ostatní "odborníci" to již pak jen komentují,protože se jich na to novináři ptají. Mnohdy bych soudil novináře ne za informování,ale za šíření poplašných zpráv.

2 1
možnosti
RP

No, měli jsme štěstí, že kombinace smrtnosti a nakažlivosti u předchozích verzí covidu nebyla příliš vysoká a kombinace vyšší nakažlivosti a výrazně nižší smrtnosti u omicronu je ještě nižší. Takže se všichni nenakazili a kdo se nakazil, měl jen pár procent pravděpodobnosti, že skončí s těžkou variantou na JIPce a nějak poloviční pravděpodobnost, že z té JIPky vyjde na prkně nohama napřed.

Takže zbylo spousta prostoru pro nenaočkované vaxery a většina z nich epidemii přežila a mohou tak nadále šířit své antivaxerské názory a strhávat k tomu i další všelijaké kombinace poloantivaxerů a všelijakých blábolitelů o svobodě porušované očkováním a kdovíčím, co je jen napadne.

A až přijde nějaká další epidemie, zbývá se jen modlit, aby nebyla pro změnu tak smrtná, aby všichni, co se odmítají očkovat, šmahem neputovali do futrálů.

Nebo vzhledem k antivaxerskému rozdělování společnosti a neustálému zbytečnému a nesmyslnému pozdvižení, prodražování i lékařské péče i státních služeb a kdovíčeho antivaxery se modlit, aby všichni pomřeli?;-D

2 5
možnosti
PK

Společnost nerozdělují (anti)vaxeři, ale politici:

- aktivně = výhody pro jednu skupinu (např. Vojtěch, Babiš, Blatný,...), znepříjemnění života pro druhou skupinu (např. Schilerová)

- pasivně = tlpění na předchozím rozdělení (pětikoalice)

A vydatně jim v tom sekundují novináři, kteří jakoby zapoměli na svojí roli hlídacího psa demokracie - neptají se, nedávají prostor názorům mimo hlavní, politiky a zájmovými skupinami tlačený hlavní proud (typicky Novinky, ČT, Nova, ČRo,...)

1 0
možnosti
Foto

Nikdo, protože jsem to neviděl...

0 0
možnosti
LM

Takováto debata je úplně zbytečná, jen aby televize vypadala, jako že vytváří nějakou diskuzní platformu. Moderátor položí nějaký dotaz (obvykle si říkám, proč se na takovou blbost ptá), vyzve prvního hosta k odpovědi, protihráč něco odpoví a ten první by chtěl říct protirepliku, ale nemůže, protože moderátor se zeptá někoho třetího, přičemž původní otázku posune nebo rozšíří a tím se debata rozplizne tak, že už se nedozvíme, kdo lže, vždy to zůstane tak nějak otevřené, i když se jedná o jednoduchou odpověď - ano nebo ne.

Takže lidi - názory vládní propagandy za ty dva roky známe už vcelku dokonale, pokud se chcete dozvědět něco o oponentních názorech, které vám mainstream ani vláda rozhodně nehodlají prezentovat, pusťte si covidovou konferenci oponentů - např. tady:

Covidkon: Celá 1. ČS konference covid-19 - Svědomí národa (svedomi-naroda.cz)

Pak si můžete udělat nějaký úsudek, můžete zapojit i kritické myšlení. Ale pozor - pokud jste dosud byl jen konzumentem vládní propagandy, může to pro vás znamenat šok!

5 0
možnosti
Foto

Problém je, že do normálu se už NIKDY nevrátíme. Důvody:

- covid ukázal, jak rychle se přes všechna opatření v dnešním světě (globalizace,hustota obyvatel) může virus rozšířit

- ukázal jak málo stačí k zahlcení zdravotního systému

- ukázal ko!ik lidí je ochotných sabotovat rozumná opatření

- ukázal, že špičkový výzkum nedokáže 100%-ní zázraky na počkání

Teď máme 2 jistoty:

- v případě,že přijde něco mírně horšího,než delta varianta covidu,jsme v háji

- není otázka jestli, ale kdy

9 13
možnosti
Foto

Jenže na vině není covid, ale špatné státní služby a nelogická represe.

V háji budeme, pokud si tuhle nemravnost, produkovanou státem, necháme líbit.

11 4
možnosti
PC

Příznivci dr. Kubka a prof. Flégra, vy se ani po včerejší diskusi, kdy byl dán snad poprvé za celé 2 roky prostor oběma stranám najednou, za tyto 2 pány, jejichž názory považujete za jediné správné, nestydíte? A pokud jste se na pořad opravdu nedívali, a jak je zřejmé, oponentní názory vás nezajímají, pak byste si měli - alespoň pro pokus o objektivitu - část debaty pustit.

20 5
možnosti

Typický názor rozhořčeného občana který volá "upálit čarodějnice".

1 3
možnosti
MK

Kubek, to je takový doktor Cvach české medicíny. V praxi pohořel a děkovat Bohu může každý, koho neléčil. Dal se tedy na dráhu politika a vskutku ani tady příliš neoslnil. Zbytečný člověk.

22 4
možnosti